Şimdi Ara

İstanbul Bilişim den alışveriş yapmayın yaptırmayın. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
9.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlarda 1 operatörlü çağrı merkezi vardır. Merdiven altı diye tabir ettiğimiz şirketlerden biri. 90 değil, 200 dk da beklersin.
    Bilinen yerlerden alışveriş yapacaksan vatan ve teknosayı tercih et.
    Vatandan o kadar ürün aldım, anında kargo ertesi gün elimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronalldowen

Sagolun, yakinlarda mi.aldiniz odemeyi acaba yoksa oldu mu biraz?
    Oldu biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sagolun, yakinlarda mi.aldiniz odemeyi acaba yoksa oldu mu biraz?
    Oldu biraz

• Arkadaslar son zamanlarda bu siteden ücret iadesi alan oldumu acaba
  • Ben de 1.1.2020 tarihinde ps4 siparişi verdim hala sistemde ödemesi tamamlandı statüsünde görünüyor, ne bir bilgi var ne güven kaldı. Reelde dolandırıcı olmayabilirler belki ama ps4 için 2 aydır en geç 15 gün içinde kargo yazıyo ürün sayfasında. Kardeşim 2 ay boyunca madem tedarik edemediğini farkediyosun teslime yazsana 60+ gün, bu da bi dolandırıcılık biçimi bence. Kardeşim sen benim gibi binlerce insanın parasını nasıl aylarca kasanda tutup açıklama yapmazsın. En sonunda Cimer'e sitenin ticarete kapatılması için kamu adına şikayette bulunup, ayrıca eticaret yasağı için suç duyurusunda bulunacağım.

Sizi son kez arayacağım adam gibi net bir cevap vermeyin bakın e dolandırıcılıktan sitenizi kapattırmak için elimden geleni sonuna kadar nasıl yapıyorum

• Ben de 1.1.2020 tarihinde ps4 siparişi verdim hala sistemde ödemesi tamamlandı statüsünde görünüyor, ne bir bilgi var ne güven kaldı. Reelde dolandırıcı olmayabilirler belki ama ps4 için 2 aydır en geç 15 gün içinde kargo yazıyo ürün sayfasında. Kardeşim 2 ay boyunca madem tedarik edemediğini farkediyosun teslime yazsana 60+ gün, bu da bi dolandırıcılık biçimi bence. Kardeşim sen benim gibi binlerce insanın parasını nasıl aylarca kasanda tutup açıklama yapmazsın. En sonunda Cimer'e sitenin ticarete kapatılması için kamu adına şikayette bulunup, ayrıca eticaret yasağı için suç duyurusunda bulunacağım.

Sizi son kez arayacağım adam gibi net bir cevap vermeyin bakın e dolandırıcılıktan sitenizi kapattırmak için elimden geleni sonuna kadar nasıl yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darksidici

Ben de 1.1.2020 tarihinde ps4 siparişi verdim hala sistemde ödemesi tamamlandı statüsünde görünüyor, ne bir bilgi var ne güven kaldı. Reelde dolandırıcı olmayabilirler belki ama ps4 için 2 aydır en geç 15 gün içinde kargo yazıyo ürün sayfasında. Kardeşim 2 ay boyunca madem tedarik edemediğini farkediyosun teslime yazsana 60+ gün, bu da bi dolandırıcılık biçimi bence. Kardeşim sen benim gibi binlerce insanın parasını nasıl aylarca kasanda tutup açıklama yapmazsın. En sonunda Cimer'e sitenin ticarete kapatılması için kamu adına şikayette bulunup, ayrıca eticaret yasağı için suç duyurusunda bulunacağım.

Bizler gibi o kadar çok mağdur varki ne bir resmi açıklama ne bir engelleme
    Oysa reklamları hala dönüp duruyor
    Ne günlere kaldık

• easssy..
  • İade alan olursa yazabilir mi buraya. ben halen iade bekliyorum mesela.
  • ronalldowen R kullanıcısına yanıt
    Bende beklemedeyim
    Bakalım
  • darksidici kullanıcısına yanıt
    boş yapma bir şey yapamazsın adamlar konkordato ilan ettiler.
  • Yani simdi yeni bi gelisme paylaşayım, normalde iade suresininde sonuna geldik ancak bugun 40 dk sonra bagpanabildigim temsilci siparişiniz iptal degil 7 gun sonra kargolanacak gorunuyor dedi. Adami çıldırtır bunlar. Iptal icin gorustum onay aldilar falan, simdi daha iptal bile baslamamis diyolar. Zaten yollamaycaklarda o da belli. Yazik...

• ronalldowen R kullanıcısına yanıt
    Neyani şimdi iptalmi oldu iademi oldu nasıl iş
  • quote:

Yani simdi yeni bi gelisme paylaşayım, normalde iade suresininde sonuna geldik ancak bugun 40 dk sonra bagpanabildigim temsilci siparişiniz iptal degil 7 gun sonra kargolanacak gorunuyor dedi. Adami çıldırtır bunlar. Iptal icin gorustum onay aldilar falan, simdi daha iptal bile baslamamis diyolar. Zaten yollamaycaklarda o da belli. Yazik...
    Eskiden ortalama 30 dakika sürüyordu bağlanma sorunu
    Şimdi 45 dk arıyorum bağlanmıyor
    Hayır bizede bakarsın siparişmizi geri yollarlar
  • Hocam dükkana gitmeden para vermezler söyleyim dükkana gidenler paralarını alıyorlar

• istanbul bilişim'den bir ürün alıp sorun yaşarsanız bittiğinizin resmidir. buradan alışveriş riskin kralıdır.
  • iremyavz kullanıcısına yanıt
    Kargo takibi verdilermi
    Görünüyormu takipte acaba
  • iremyavz kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin de koca bir salatalık çıkmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 aydir magdur ediliyorum telefon siparisi vermistim.ne telefon geliyor nede parami geri alabiliyorum.konu uste ciktin herkes ogrensin bizim gibi magdur olmasinlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.