Şimdi Ara

İstanbul Bilişim den alışveriş yapmayın yaptırmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
9.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul bilişim ürünü gönderir gönderir de bu firma uyanık.Cogu sattıgı ürünleri aliexpress usülü takılıp 10-20 gün sonra gönderiyor.Amaç ayan bayan belli piyasadan 3-5 lira ucuza koyup,10 gün boyunca yolladıgınız parayı vadeye atıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 14 Eylül 2019; 8:4:57 >
  • Bunlardan laptop alacaktim 1 sene once 20 kere aramama ragmen acan olmamisti. Bende anladim ne mal olduklarini.

Bu firmadan urun vs almayin. Kapisindan bile gecmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulbilişim'in bir diğer kötü yanı da paralel ithalat yapmaları. Yani sattıkları ürünler distribütörden değil kendileri ithal ediyor. Ürünler Türkiye'de marka garantisi altında değil. Bir sorun çıkarsa ürünün marka servisine değil İstanbulbilişim'e göndermeniz gerekiyor. Garanti kısmı için şikayetvar'a bir bakın derim. Sonra zaten alışveriş yapmazsınız oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 14 Eylül 2019; 9:7:16 >
  • Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknobiyotik'e de dikkat edin. Gittigidiyordan kablo sipariş ettim kargo ücretsiz yazıyordu, geldiğinde kargo ücreti çıktı. Sonra mağazaya yazdım, bizle ilgili değil dediler. Kanıt(kargo fişi vs.) istedim cevap vermediler.

• Keşke bugün sipariş vermeden yorumları araştırsaydım. Telfon için ödeMe yaptım. 15-20 gün sonunda genel itibariyle ürün gelmese bile para iadesi yapıyorlarmı. Beklemelimiyim yoksa hakem heyetinemi hemen gitmeliyim. Tecrübesi olan arkadaşlar yol gösterirmisiniz.

• Para iadesi alabildiniz mi bende benzer durumdayım 12 iş günü oldu hala iade yapmadılar telefonları da acmiyorlar

• @fatikngage para iadesi siz istedikten sonra 12 iş günü içinde yapıyorlar istemeden yapmazlar
    @turkishwizard04 bana 12.is gününde yaptılar cumartesi pazar gününü saymıyorlar paşalarım lafta muhasebecisi çalışmıyormus

• Aylardır diyoruz alışveriş yapmayın bu siteden ucuz fiyatı görünce hemen atlayanlar var...

• knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Telefon yolu ile mi para iadesi istediniz. Yoksa başka bir şekildemi iletişime geçtiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatikngage

Telefon yolu ile mi para iadesi istediniz. Yoksa başka bir şekildemi iletişime geçtiniz.
    Telefon yolu ile yaklaşık 1 saat bekledikten sonra müşteri hizmetleri ne baglaniyorsunuz şikayet var dan da şikayet et anca işte

• Kesinlikle bulaşmayın. siparişimi 23 gün bekletip sonra talebiniz üzerine iptal edilmiştir diye mesaj gönderdiler.Oysa öyle bir talebim yok idi. Son 3 aydır aylık ortalama 1500 şikayet ile gidiyorlar. bu da son üç ayda yaklaşık 5-10bin kişiyi mağdur ettikleri anlamına geliyor.
    Ellerinde olmayan malı piyasanın altı bir fiyatla satıyorlar.Sonra hiç bir şekilde iletişim kuramadığınız bir süreç başlıyor.
    Ama sikayetvar.com a yapılan şikayetlere direk altına yoğunuz vs şeklinde milleti kandırmaya oyalamaya yönelik cevaplar yazıyorlar.Bir yandan da ellerinde olmayan ürünleri satmaya devam ediyorlar. Gerçekten binlerce kişi mağdur.
    Bir de taksitle aldıysanız 3-5 ay garanti paranız içerde kalıyor bu sürede bu sıcak para ile altın mı alıyorlar dolar mı bilmem....

Devlet araştırsın diye ben CİMER'e yazdım herkes yazsın.
  • Beyler mağazasına gidip alışveriş yapıp ps4 pro almak istiyorum mantıklımı

• Merhaba arkadaşlar,

24 Kasım 2019 da verdiğim LG 70UM7450PLA TV 60 günü geçti. Hala gönderilemedi.
    10 nu geçkin telefonda tedarik sıkıntısı sebebiyle ertelediler. En son aynı gün içinde yapılan görüşmede yetkili departmanla görüşüp ilk aramada 3 Şubat ikinci aramada 31 Ocak tarihine hedef verince; bu firmanın ne telefon görüşme kaydı ne de tedarik etme derdi olduğuna kanaat getirdim. Bugün itibari ile sipariş iptali talep ettim.
    Umarım 2 hafta yasal süre içinde ücreti yatırırlar, yoksa tüketici mahkemesine gideceğiz.
    300 - 500 TL fazla verin ancak sizin paranızı peşin alıp 60 günü geçkin süre orada burada işletmelerine/kullanmalarına izin vermeyin... sipariş no: Dp-2372151
    www.istanbulbilisim.com
    LG 70UM7450PLA 4K Ultra HD 70" Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
    https://www.istanbulbilisim.com/lg-70um7450pla-4k-ultra-hd-70-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati-288227.html

www.sikayetvar.com
    İstanbul Bilişim 2 Aydır Sipariş Temin Edilemiyor
    https://www.sikayetvar.com/istanbul-bilisim/istanbul-bilisim-2-aydir-siparis-temin-edilemiyor

• 6 sene oncede oyleydi tv siparis veriyordun yurtdisindan gelmesini bekliyordun gumrukten cikana kadar bayiliyordun artik, hic bulasmam onlara

• bende havale yoluyla bir tv siparişi vermiştim. bugün 58 gün oldu öteleye öteleye geldik bugünlere. pek sorun etmedim ben de başka konularla ilgilendiğimden ama konuyu görünce şimdi iptal ettim artık. hala 17 şubatta gelicek ürününüz diyolar :)))
    peki parasını alabilen var mı son dönemde acaba? 10 gün içinde yatıcak diyorlar. inanalım mı, yada ne yapmak gerek bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronalldowen

bende havale yoluyla bir tv siparişi vermiştim. bugün 58 gün oldu öteleye öteleye geldik bugünlere. pek sorun etmedim ben de başka konularla ilgilendiğimden ama konuyu görünce şimdi iptal ettim artık. hala 17 şubatta gelicek ürününüz diyolar :)))
    peki parasını alabilen var mı son dönemde acaba? 10 gün içinde yatıcak diyorlar. inanalım mı, yada ne yapmak gerek bilen var mı acaba?
    İş günü içinde diyorlar hocam benim son gün yatmıştı. Geçmiş olsun.

• knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Sagolun, yakinlarda mi.aldiniz odemeyi acaba yoksa oldu mu biraz?

• Hafta sonu ist bilşime gittim,küçücük bir yer,içerde telefon,,şarz aleti, telefon kılıfından başka bir şey kalmamış,bir iki tane kıçı kırık ürün kalmış,üzerlerinde satılmaz yazıyor,kulak misafiri olduğum görüşmede, PlayStation 4 için 60 günlük teslim süresi verdiler,, şikayet var işin durumunu özetliyor, hâlâ sipariş veren arkadaşlar durum bu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.