Şimdi Ara

istanbul bilişim güvenlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İB resmi garanti vermiyor firma kapanırsa ortada kalma durumu var
  • Stokta olmadığı için o fiyat.
    Çoğu üründe de kendi garantisini veriyor.
  • Peki arkadaşlar İ.B.'de bir cep telefonun altında şöyle yazıyor: "*Bu ürün HTC Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. HTC Resmi distribütorü olan Brightstar tarafından ithal edilmektedir."

Şimdi bu ürün İB tarafından mı garantili yoksa resmi distribütör tarafından mı? Aydınlatırmısınz?
  • Normalde istanbul bilişim kendi garanti verir ama htc ürününe özgü öyle bir ibare varsa garantilidir.Bunu şu şekilde de öğrenbilirsiniz htc müşteri hizmetlerini arayın yetkili satıcılardan mı öğrenin,ben istanbul'dan profesyonel fotoğraf makinesi aldım piyasaya göre baya ucuzdu,satıcı kişi istersen müşteri hizmetlerine sorabilirsin dedi ve yetkili satıcı olduğunu öğrendim.
  • @vercenik53

Yarın yine de HTC müşteri hizmetlerini arayacağım ama aşağıdaki resimde bakın resmî distribütör garantisi altındadır diyor.

istanbul bilişim güvenlimi

Bir de şunu sorayım: Aldık ürünü, Allah korusun, arıza çıktı. Biz bu ürünü tamir için nereye teslim ediyoruz? Bilginiz var mı?
  • htc servislerinin nereyle bağlantılı olduğunuda sorun kvk,genpa gibi yerler bakıyormu sorun yoksa htc'nin here yerde bildiğim kadarıyla servisi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Avukatlık Hizmetleri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda ve sözlükte okuduğumda HTC'nin resmî distribütörü brightstar mış. Bu firma da aynı kvk gibi genpa gibi ayrı bir servisi varmış. Araştırdım ama kendi sitesi sadece üye işyerlerine giriş için olan ekrana yönlendiriyor. Başka bir şey yok.

Ne yapmalı bilemiyorum
  • Sende almazsın,HaTiCe'yi olur biter alacağım diyorsan servis sıkıntısı olursa ilerde katlanacaksın artık.Gönderdin mi beklede gelsin.
  • Neyse tamam. Anlaşıldı. Kısa yoldan kestirip atmaya çalışıorsun. Yine de sağolasın.
  • Mağazalardan alın siz de bir sorun olunca götürürsünüz:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=124648#specs
  • Kestirip atmakta ne anlattım burda söylemekle olmuyor arayıp öğreneceksiniz.Siz en ince ayrıntısına kadar öğreneyim diyorsunuz bunun içinde müşteri hizmetlerini arayın diyorum düşüncenizde yanılıyorsunuz.Bana sorarsanız fiyatından dolayı istenbul bilişime bakıyorsanız bulaşmayın bilindik büyük mağazalardan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Mağazalardan alın siz de bir sorun olunca götürürsünüz:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=124648#specs

Bu web mağaza fiyatı. Mağazada (gerçek, fizikî mağazada) 600'e satıyorlar.
  • Bu güvenli bir site değil maalesef. Uygun fiyatlı birşey buluyorsunuz, var sanarak sipariş ediyorsunuz, siparişinizi iptal edip, haber dahi vermiyorlar. Çok hızlıyız yazıyor her yerde, ben tam 4 gün sonra arayınca, malı temin edemediklerinden gönderemediklerini öğrendim. Üstelik yılbaşı hediyesi idi, eli boş kaldık. Sitede de hala, ürün sevk edildi yazıyor üstelik. Sorumsuzluk tavan yapmış bu sitede....
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Ne diyeyim kardeş, doğrudur. Ben o zamanlar yazmışım ve sonucuna katlanarak HTC telefon sipariş etmiştim. Ürün sorunsuz geldi. Sadece kargolamada 1-2 gün sıkıntı yaşamıştım, o da ucuz bulduğumdan önemli değildi benim için. Aradan geçen sürede firma iyice cıvıtmışlarsa doğrudur. Tecrübe etmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Ne diyeyim kardeş, doğrudur. Ben o zamanlar yazmışım ve sonucuna katlanarak HTC telefon sipariş etmiştim. Ürün sorunsuz geldi. Sadece kargolamada 1-2 gün sıkıntı yaşamıştım, o da ucuz bulduğumdan önemli değildi benim için. Aradan geçen sürede firma iyice cıvıtmışlarsa doğrudur. Tecrübe etmişsiniz.

hakiki HTC garantisi varmıymış ne yazıyor garanti belgesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir_acayip_adam

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

hakiki HTC garantisi varmıymış ne yazıyor garanti belgesinde

Kutuyu kaldırmıştım ama htc yetkili servislerince garanti kapsamı altındadır yazıyordu. Sanırım kvk garantisi. İthalat garantisi DEĞİL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.