Şimdi Ara

İstanbul - Bodrum / Tatil gezisi için yardımlarınız gerekmektedir. (yenilendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
14.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekirdağ - Çanakkale hattı üzerinden aşağı inerek giderseniz daha çok görülecek yer var.Akçay Ayvalık Asos Bozcaada Çanakkale güzel yerlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Tekirdağ - Çanakkale hattı üzerinden aşağı inerek giderseniz daha çok görülecek yer var.Akçay Ayvalık Asos Bozcaada Çanakkale güzel yerlerdir.

Çanankkaleyi düşünmüyoruz işin açıkcası orda kabatepe orman kampı var güzel yer hatta
  • Öncelikle saat 10 gibi evden çıkın akşam sonra bilecik - pamukova - kütahya - afyon - burdur - antalya 750 km yaklaşık durmadan kendi aracınla 11 saat 12 saat

Öncelikle afyonda sucuk yemeden köpüklü ayran içmeden dönme =)

burdur dan antalyaya geçmeden 2 yol ayrımı var sol taraf antal ya sağ taraf fethiye diye tabela soldan antalyaya girersen dev bi atatürk heykeli dağın yamacında sen fethiye gir gez güzelce erken çıkarsın zaten gündüz 12 de çıkarsan akşam 8 gibi 9 gibi burdurda olursun tahminimce antalyadan önce fethiye derim antalyaya gidince kemer - manavgat - alanya buradaki ilçelerden manavgat şelalesine girin hocam gidin o soğuksuya ayak absın müthiş sonra bi kurşunlu şelalesi yapın ardından alanyaya geçin o dalgalı denizine girin otel benim bildiğim 1 tane var şuan 140 tl felan alanya nın kalesini geçtikten sonra adı Club Paradiso va Orient Palace var hocam club paradisoyu tercih edin derim interne araştırın derim fiyatları bu sene bende oraya gitmeyi düşünüyorum 6 kez o otele gittim bıkmadım ailece =) Alanya - Kestel bölümünde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Bununla birlikte sahil yolunu kullanarak da ulaşılabilir ama ben hiç ama hiç tavsiye etmem. Sebebi oldukça virajlı ve uzun olmasıdır. çok ama çok dikkatli olmanız gerekir. Yoksa uçurumu boylayıp oldukça güzel, berrak ve masmavi sulara dalmanız yüksek ihtimaldir, unutmayın. Tekrar söylüyorum, sahilden gitmenizi hiç ama hiç gitmenizi tavsiye etmem...

Mesajınız çok dikkatimi çekti.
    Temmuz ayının 7-8'i gibi İstanbul.dan 4 kafadar Antalya'ya gidelim diyoruz.
    ama sahilden; tekirdağ, çanakkale, balıkesir, izmir, aydın, muğla ve yine sahilden antalya..

Ne dersiniz, gerçekten sahil yolu tehlikeli mi?

ve ayrıca bu güzergah üzerindeki dinlenilecek, denize girilecek, kıymetli-güzel yerleri de belirtirseniz sevinirim.

• Alıntı yaptığınız mesajımı yazınca sahilden gitmeyi tavsiye etmediğim için bir dayak yemediğim kaldı.

Muğladan sonrasını yazayım isterseniz:

Şimdi ben zaman probleminizin olmadığınızı varsayarak yazıyorum.

Muğladan sonra Marmaris'e uğranılabilir ancak ben orayı bir türlü sevemedim. Oldukça karışık ve kalabalık geldi bana. hemen çıkıp gitmek istedim. Sorasında Köyceğiz - dalaman üzerinden Fethiye var. Ölüdeniz'de vakit geçirilebilir. Fethiye'de ısrarla gitmenizi tavsiye edebileceğim en güzel yer: Saklıkent'tir. Orada kanyonda yürüyüp uygun yerlerinde çamur banyosu yapabilirsiniz. Sahilden geleceğiniz için sırada Kalkan var. Ancak arada Patara Plajı var. Uğranmadan olmaz.

Devamında Kalkan - sonrasında Kaş. Kaş, özellikle paralı-kaliteli turistlerin tatil yaptığı küçük ama şirin bir yerdir. Pasaportunuz ve vizeniz varsa günübirlik Meis adasına geçebilirsiniz. Adayı görünce şaşıracağınıza eminim. Burnumuzun dibinde, kıyılarımıza bu kadar yakın bir ada, nasıl Yunanistan toprağı olabilir diye. Bildiğim kadarıyla en son gidiş geliş ücreti, 40 EURO idi. Sabah 9'da feribot kalkıyor. Akşam 15:30'da dönüşü vardı. Ama yaz saatlerinde oynama olabilir, sormak gerek.

Bu arada Kalkan'dan Kaş'a gelirken, Kaş'a 7 km. kala Kaputaş plajı var. Orada da denize girmenizi tavsiye ederim. Yalnız denize girdikten sonra geri çıkarken çok yorulacağınıza eminim. Zira bir dolu merdiven var. Haliyle denize de girdiğiniz için yorgun olacaksınız. Merdiven çıkmak, ağır gelebilir.

Kaş'tan sonra sırada Demre var ama oraya gelmeden önce sapakta Kekova'ya uğranılabilir. Orada suların altında tarihi bir şehir var. İlginç gelebilir.

Demre'den sonra Finike, sonrasında Kumluca. Kumluca'dan sonra Olimpos-Adrasan ve Çıralı'ya gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Olimpos'ta kalınmalı. Dört kafadar olduğunuz için her açıdan ama her açıdan size Olimpos uygun gelecektir. Oradan oldukça hoşlanacağınıza eminim.

Sonrasında ver elini Antalya.

Yalnız, dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var... Özellikle Fethiye _ Kaş ve Demre_Finike arasında oldukça dikkatli olmanızda fayda var. Zira, önceki mesajımda da belirttiğim üzere bu istikamette yol çok virajlı.

Aklıma gelenler bunlar, atladığım detay varsa hatırlatırsanız yardımcı olurum size...

• kaansay a ben de katılıyorum. Elbette keyifle gezmek için mükemmel bir yol sahil yolu, masmavi deniz ve bakir koylar. Fakat özellikle Finike, Demre civarı çok keskin virajlı ve dar. Dikkatli olmak gerekiyor.

Aynı zamanda, Korkuteli üzerinden Antalya, sahil yoluna göre yaklaşık 3 saat daha kısa sürer. Zaman kısıtınız varsa Korkuteli üzerinden Antalya'ya geçin. Bu yol üzerinde dağ-orman manzarası izleyerek ilerleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Plan değişikliği oldu Antalya vardı kafamızda sımdı o ıptal oldu direk bodrum Bandırmada ev ayarladık o yuzden yalova uzerınden bandırma 1-2 gün bandırma sonra bodrum buna göre yol güzergahında dinlenilecek, denize girilecek, gezilmesi gereken yerleri de belirtirseniz sevinirim. teşekkürler. Ben kendim 2 harita cıkardım buyrun ;

İstanbul - Bodrum / Tatil gezisi için yardımlarınız gerekmektedir. (yenilendi)
  • Buda 2 #003300]Buda 2

İstanbul - Bodrum / Tatil gezisi için yardımlarınız gerekmektedir. (yenilendi)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.