Şimdi Ara

İSTANBUL BULUŞMASI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
1
Favori
9.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panareturns(murat) gelecek hür ve arda dan haber alamadım
  • Ozaman 4 olduk şuanda
  • Arkadaşlar geliyosunuz değilmi?
  • Evet geliyoruz:)
  • 2.20 de evden çıkıcam ben üstümde lacivert mont altta beyaz kot pantolonum var.boy 1.75
    tanımadığım adama sen dhdeki üyelerdenmisin dersem dayak falan yemiyim.sizde belirtin kolay bulalım birbirimizi
  • Boynumda kulaklık olur benim, , bekleme dolaplarının orda zaten sorun olmuyor tanırsınız veya biz tanırız hocam sizi lacivert mont ve beyaz pantolonlu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Boynumda kulaklık olur benim, , bekleme dolaplarının orda zaten sorun olmuyor tanırsınız veya biz tanırız hocam sizi lacivert mont ve beyaz pantolonlu görünce

oldu o zaman buluşunca fazla yabancılık çekmiyeceksiniz benden asosyalim biraz ama ortama alışınca tamam
    ayrıntıları orda konuşuruz.
  • Biriniz bana telefon verse? Gelme ihtimalim var, gelebilirsem sizi bulabiliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Biriniz bana telefon verse? Gelme ihtimalim var, gelebilirsem sizi bulabiliyim.

pm ne bak orda verdim hocam.
  • Ben yavaştan geçiyorum Cevahir'e millet.
  • Sen ağırdan geç yağız, arkadaşları karşılarsın. Ben muhtemelen çeyrek geçe anca orda olurum
  • ben emanet dolabın ordayım yav siz nerdesiniz alala.
  • Yağız gelir şimdi, bende 10 dk ya ordayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Yağız gelir şimdi, bende 10 dk ya ordayım

dolabın ortasında atm gibi bisey var orda bekliyom ağaç oldum hea
  • Güzeldi beyler Aha bu da katılımcıların toplu fotosu (bi tek benim cihaz yok ama olsun o da fotoğrafa yardım etti)

İSTANBUL BULUŞMASI
  • Bu da daltonların toplu karesi.

İSTANBUL BULUŞMASI

Kaliteden epey kırptım, maksat 200kb'ye sığdırmak. Bir de pessimist değil thepessimist imiş ama affola :\

İSTANBUL BULUŞMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 29 Ocak 2012; 19:05:59 >
  • Herkese çok teşekkür ederim, yine eğlenceli bol muhabbetli bi buluşma oldu
  • uğur abiye bişeymi diyodum acaba ağzım açık kalmış.
    buluşma süperdi.yağız abi clix 2 ye aşık oldum fatih hocam bida buluşuruz inşallah.
    mahir abi brainwavzı sevemedim çok temiz ses var.tam bir rock/metal kulaklığı.aynı senin dinlediğin gibi.
  • keşke gelseymişim ya. 4 te mecidiyeköydeydim tam
  • Dostlar ben de İstanbul'dayım ama gelemem diye "gelebilirim belki" de yazamadım; nitekim öyle de oldu.. Tam güzel denk gelmişti ancak bu seferlik olamadı. Başka buluşmalara inşallah..

Bu arada çok kişiler gelmese de yavaş yavaş tanışıyorsunuz birbirinizle.. 2 sene sonra falan 6-7 kişi buluşabilirsiniz sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 29 Ocak 2012; 19:33:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.