Şimdi Ara

İSTANBUL BULUŞMASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
1
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağız benim:) Mesaj kutum 1000'i aşmış o yüzden gelmiyor herhalde Temizliyorum hemen.
  • yarın için saat belirlersek iyi olur panareturns(murat), opeth_hur(hür), arda1426(arda) aksilik olmazsa gelecek arkadaşlar fatih hocanın hastalığı nasıl oldu bilmiyorum geçmiş olsun o da gelir umarım
  • ekipmanları yazabilirsek iyi olur gibi bir öneri oldu murat dan hiç değilse hep aynı ekipmanlar gelmemiş olur dedi ama ister istemez aynı ekipmanlar denk gelecek ve dinlemek için yanımızda bulunduracağız mecburen kendi ekipmanlarımızı
    neyse ben getireceklerimi yazayım flo2-triplefi10-sony ex90-ibasso d2-d4, yağız ın yaptığı bocur markalı bakır, bakır-gümüş ve gümüş kablolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepesimist

yarın için saat belirlersek iyi olur panareturns(murat), opeth_hur(hür), arda1426(arda) aksilik olmazsa gelecek arkadaşlar fatih hocanın hastalığı nasıl oldu bilmiyorum geçmiş olsun o da gelir umarım

ben nerdeyim
  • Ben şahsen görüşebildiğim arkadaşlara durumu ilettim aldığım cevaplara binaen yazdım gelebileceklerini. Sen geleceğini belirttin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepesimist

Ben şahsen görüşebildiğim arkadaşlara durumu ilettim aldığım cevaplara binaen yazdım gelebileceklerini. Sen geleceğini belirttin sanırım

ekle listeye beni üstad.
  • Bu kez eski buluşmalara gore biraz daha kalabalik olacagiz sanirim, eski buluşmalara gelmeyen arkadaşlarin da olmasi sevindirici:)
  • Söz vermeyim ama kendimi iyi hissedersem yarın gelebilirim. Hatta bi önerim var, malum eğitim-öğretim kurumları tatilde, dolayısı ile bizim dersane boş. Eğer metrobüsle avcılara, ordan beylikdüzüne gelebilirseniz sessiz, sıcacık bi ortamda buluşmayı gerçekleştirebiliriz :)

Hem kimyadan sıkıntısı olan öğrenci arkadaşlar gelirse derste anlatabilirim beleşe, bu kıyağı herzaman yapmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Söz vermeyim ama kendimi iyi hissedersem yarın gelebilirim. Hatta bi önerim var, malum eğitim-öğretim kurumları tatilde, dolayısı ile bizim dersane boş. Eğer metrobüsle avcılara, ordan beylikdüzüne gelebilirseniz sessiz, sıcacık bi ortamda buluşmayı gerçekleştirebiliriz :)

Hem kimyadan sıkıntısı olan öğrenci arkadaşlar gelirse derste anlatabilirim beleşe, bu kıyağı herzaman yapmam :)

çok merak ettiğim bir konu var.nerede buluşacağımız hakkında bir fikri olan varmı ?
  • fatih hocam iyi olur kimya zayıf benim
    nerede olacağı konusu önemli her iki taraftan gelecekler için Mecidiyeköy rahat bi mekan ulaşım nedeniyle ama çoğunluk neye karar verirse orası olur
  • Uğur hoca ders olayı gırgır elbette, sen tarihçisin ne işin var kimya ile :)

Her iki taraftan gelecekler için ulaşım açısından elbette mecidiyeköy daha iyi ama ben sessiz-rahat biyer olduğu için bizim dersaneyi önerdim sadece. Başka önerisi olan veya olmayan kimse bişey yazmadı, ne oldi arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemisttr -- 28 Ocak 2012; 22:24:30 >
  • Ben Mecidiyeköy taraftarıyım
  • Arkadaşlar ozaman yarın saat 3 de cevahirde buluşalım. Diğer arkadaşlarda bişey deseler, misal barış :)
  • 3 Mecidiyeköy uygun bana
  • Bana da uyar
  • Yarın bana uymuyor ne yazık ki
  • 3 de orda olacağım.
  • Bu durumda toplam 6 kişi olacağız sanırım.
  • Ozaman 3te herkes cevahirin giriş kapısının solundaki emanetçinin önünde beklesin (artık oraya bi isim bulalım, herseferinde uzun uzun yazıyoruz) :)

Umarım s.ş. bu konuyu görmemiştir :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.