Şimdi Ara

İSTANBUL BULUŞMASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
1
Favori
9.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğrafın diğelerinden pek farkı yok ama Enes yakın bi zamanda yükler herhalde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 21 Aralık 2011; 14:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Fotoğrafın diğelerinden pek farkı yok ama enes yakın bi zamanda yükler herhalde:)

Beklemedeyiz.
  • "ss isterük" diyorsunuz da fotoğraf eskilerden farklı değil, gerçekten :) daha yeni döndüm konyaya. yakın zamanda yüklerim, belki.
  • Hd 25 Originals ile Hd 25-1 II aynı ses kalite model değil mi sadece dışı farklı olarak yani? Böyle saçmalık görmedim ben ülkemizde 500 hd adidas 750 hd 25 II

Avrupa da HD 25-II'ler 160 euro, originalsler 250 euro???

Yaz sonuna kadar HD 25-1 II düşünüyorum, beats studiolardan sonra ne değişir benim için acaba?Basslar sönük kalır mı çok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 22 Aralık 2011; 21:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

kısaca; güzel bir buluşma oldu.

İSTANBUL BULUŞMASI

resim süper. buluşmanın da süper olduğundan eminim.
  • Arkadaşlar bugün, cumartesi veya pazar günü toplanalım mı tekrar ne dersiniz?
    Bu sefer katılacak daha fazla arkadaş var birkaç arkadaşa haber verdim
  • Yağızcım ben niye çağırılmadım :)

Cumartesi uygun benim için. Bu arada sertuğ abide istanbula gelecek yakın zamanlarda ama tam olarak tarihi bilmiyorum. Onada bi soralım. Kaç kişi gelebilir arkadaşlar?
  • Kesin bir şey söylemeyeyim ama yarın bana da uyabilir gibi.
  • Dostum senin gelecegini zaten biliyorum, evvelki gun Uğur Abiye kablo vermiştim ayakustu ozaman soyledim. Yeni vaktim oldu konuya yazayim dedim,pazartesi gidiyorum gitmeden bi toplanalim diye:)
  • E bu sefer gel artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Arkadaşlar bugün, cumartesi veya pazar günü toplanalım mı tekrar ne dersiniz?
    Bu sefer katılacak daha fazla arkadaş var birkaç arkadaşa haber verdim

hocam siz tarihi ayarlayın, bende katılmak isterim.
  • Cumartesi uyuyor mu herkese bu durumda, yani yarin?
  • Bana uyar. Yalnız akşam olmasın bu sefer ya, şöyle 2-3 gibi nasıl? Akşam trafiği sıkıntı olur, hava bozdu iyice
  • Olur hocam uyar bana da, gelecek olanlarla ortak karara variriz, onlar da yazinca
  • sansa clip zip'im var.pazar günü getirip tanışırız kaynaşırız ben gelirim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

sansa clip zip'im var.pazar günü getirip tanışırız kaynaşırız ben gelirim yani

Yarın buluşacağız yalnız :) eğer müsaitseniz gelin tabiki bekleriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

sansa clip zip'im var.pazar günü getirip tanışırız kaynaşırız ben gelirim yani

Yarın buluşacağız yalnız :) eğer müsaitseniz gelin tabiki bekleriz...

yarın kaçta ve nerede? işten kaçabilirsem gelicem ofiste sıkıldım otur otur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 27 Ocak 2012; 20:23:52 >
  • Kesin saat belli değil şuanda, muhtemelen 2 gibi. Buraya yazarız zaten, takip edersiniz
  • sık sık güncelleyin bari.takipteyim.pm atarım size hadin görüşürük.
  • Güncelleriz yarın buluşana kadar:)
    Bu durumda 4 kişiyiz sanırım. Uğur Abi'den haber bekliyorum ve pea.' nın durumu tam kesin değğil sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.