Şimdi Ara

İSTANBUL BULUŞMASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
1
Favori
9.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şurda bi konunun içine ettin bilmem farkındamısın?
  • Neler var ya
    Konu dışı bölümünden en çok üye çeken bölümüz herhalde.
  • Eğlenceli ve güzel sohbetli bi buluşma oldu,tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Şurda bi konunun içine ettin bilmem farkındamısın?

Abi bırakın şu ergenlere laf yetiştirmeyi ya... Yeni üye olmuş post kasıyor, boşver.

Neler vardı sen onlardan bahset... Bir de fotolar yok mu?
  • Doğru söylüyosun ayhan, canımı sıktı neyse.

Eski kadro buluştuk yine. Enes vazgeçilmez ikilisi ile :) Yağız clix, hd25, portapro, d3 ile gelmişti. Beni sorma kulaklığı sattım biliyosun, ipod la gittim :)

Hd25 buseferki denememde dahada hoşuma gitti, bakalım almayı düşünüyorum. Foto enes de oyükler bi ara
  • quote:

Doğru söylüyosun ayhan, canımı sıktı neyse.

Eski kadro buluştuk yine. Enes vazgeçilmez ikilisi ile :) Yağız clix, hd25, portapro, d3 ile gelmişti. Beni sorma kulaklığı sattım biliyosun, ipod la gittim :)

Hd25 buseferki denememde dahada hoşuma gitti, bakalım almayı düşünüyorum. Foto enes de oyükler bi ara

HD25'i ben de merak ettim açıkçası, çoğu yerde övülüyor. Dengeli hoş bir sesi varmış duyduğuma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Doğru söylüyosun ayhan, canımı sıktı neyse.

HD25'i ben de merak ettim açıkçası, çoğu yerde övülüyor. Dengeli hoş bir sesi varmış duyduğuma göre.

HD-25 ilk denediğimde bende pfe vardı ve doğal olarak sesi boğuk gelmişti ve pek beğenmemiştim. İkinci denememde birazdaha hoş gibiydi. Ama pfe nin etkisinden artık kurtulduğumdanmıdır nedir, HD-25 in sesini busefer çok beğendim. Dediğin gibi çok dengeli bi sesi var. Midleri koyu, keman sesi ve vokaller ciddi anlamda gerçek gibi geldi bana. Özellikle kemanın sesi çok orjinaldi. Tizler belirgin ama öyle ahım şahım detaylı değil, ama yinede kaliteli. Midler biraz önde gibi tizlere göre. Basslar da abartıdan uzak, yerinde hacimli ve detaylı. Tabi bunları 5-6 dk lık deneyime göre söylüyorum ve gürültülü bi ortamdı. Sende meraket bence :)

• Evet pfe kadar keskin tizleri yok ancak bana olması gerektiği kadar geliyor. Ne geride ne de sivri. Zaten ibasso d3 tiz kabiliyeti iyi olan bi amfi, clixte de tizleri sonuna kadar açamıyorum zaten. Tizler açılırsa kulaklık itiraz etmeden veriyor istenilen tizi. Aynı şey bassta da geçerli. elektronik olmayan bir şarkıda bassları şarkısına göre az hissettiğim oluyor, fakat elektronik alt yapılı bir şarkıda ne varsa çekinmeden bassları vurabiliyor
  • Sizden daha falza audio merakım var ama bukadar kasmıyorum kendimi :)
    onları orda görüp göz zevkinizi doyurmaktan öteye gidemezsiniz aslında böle küçük buluşmalar gereksiz yapılacaksa büyük buluşmalar gerekli
    Resimdeki anfi ve mp3 ve kulaklar okadar iyi değil kendi kullandığım mp4 mp3leri anfileri kulakları görseniz demekki bunlara göre ağzınız düşer :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkhsn -- 20 Aralık 2011; 1:17:23 >
  • Resimdeki kulaklıklar bence Normal seviyedeki kulaklıklar çoğunu kullandım öncelerden yanlış anlamayın benim kullandığım kulaklara göre söyledim gösterişi sevmem yoksa bende gelirdim buluşmaya ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGGAz -- 20 Aralık 2011; 2:07:31 >
  • Elinizdeki ekipmanlar neler acaba? Bir sonraki buluşmaya gelmenizi bekleriz. Biz de daha iyi ekipmanları denemiş kafamızda fikir oluşturmuş oluruz.
  • Biz de arkadaşlarla bayağı konuştuk bu konuyu; "Niye gelmedi?" falan diye epey sorduk birbirimize, meğersem bizi beğenmemişsiniz.. Kusura bakmayın size layık olamadık; elimizden, cebimizden bu kadarı geldi..

Bu bölümde buluşmalar insanlar birbirine hava atsın, gösteriş yapsın diye değil; tanışsınlar, kaynaşsınlar, yeni cihazlar denesinler diye yapılıyor. Bu hobiyle uğraşanlar da malesef az çok birikimli insanlar oluyor, o yüzden kendilerini ispat yükümlülükleri yok..

NOT: Bu yorumu yazmak için bu saatte yatağımdan kalkıp laptopun başına geçtim, teşekkür ederim..
  • Dediğim gibi hocam niye yanlış anlıyorsunuz yanlış anlamayın dedim gerçek bu günlerde işler iyi çok çalışıyorum ama mümkün olduğunda mutlaka gelirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGGAz -- 20 Aralık 2011; 2:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIGGAz

Dediğim gibi hocam niye yanlış anlıyorsunuz yanlış anlamayın dedim gerçek bu

Elinizdeki ekipmanları yazar mısnız?
  • İlk buluşmada tanıştık, değişik ekipmanlar denedik, ikincide keza öyle oldu denilebilir. Son buluşmaya gelirken zaten üçümüzdede farklı bişeyler olmadığını biliyoduk. Ben silivriden taa mecidiyeköye arkadaşları bidaha görmek, sohbet etmek ve yine fikir almaya gittim. Denildiği gibi herşey gösteriş yapmak değil, öğer öyleyse neden gelip o şahane ekipmanlarınızı getirip ağzımızın suyunu akıtmadınız? Biraz düzgün cümleler kurun ya, bune böyle? Saygıyı yitiriyosunuz bari belli etmeyin şunu. Şurda bi konumuz vardı içine edildi
  • @NIGGAz

Bu sen misin ???

İSTANBUL BULUŞMASI
  • Metan HD-25 e 550 lira diyor. Headroom dan alınmış olsa 200 dolar, kargo dahilmi değilmi bilmiyorum. Ordanda ortalama 450 lira falan desek, alırım kullanırım denilecekse metandan almak daha mantıklı geldi bana. Yorum bekliyorum :)
  • ABD'de tanıdık falan yok mu? Amazon'dan ucuza düşürebilirsin belki..
  • quote:

Metan HD-25 e 550 lira diyor. Headroom dan alınmış olsa 200 dolar, kargo dahilmi değilmi bilmiyorum. Ordanda ortalama 450 lira falan desek, alırım kullanırım denilecekse metandan almak daha mantıklı geldi bana. Yorum bekliyorum :)

Bu arada;

HD25-1 II ile HD25-1 SP 'nin fiyatları da sesleri de çok farklı biline. Model konusunda fiyat alıyorsanız telefonda vs. özellikle sorun, sonra oturup ağlamayın.
  • Sesleri aynı diye, daha doğrusu aynı kulaklık diye biliyodum. Sağolasın hasan ağlatmadığın için
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.