Evet SP'ler hiç tercih edilen bir model değil Fatih hocam, MEtana sorarken özellikle hd25 1 -II diye söylemeniz lazım.
HD-25 1-II için 760 lira,
HD-25 orginals için 550 lira diye mail gelmişti.
Ozaman pahalı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: fthfth
HD-25 1-II için 760 lira,
HD-25 orginals için 550 lira diye mail gelmişti.
Ozaman pahalı ya
Hah şimdi rakamlar oturdu
HD25-1 II konusunda da yurtdışından almanızı veya alternatif bakmanızı tavsiye ederim. 760 liraya ayıp yani.
Evet biraz pahalı hocam. 2. el esw9 düşünmez misin?
Headphone den almak mantıklı olacak ozaman. Bildiğim kadarı ile güvenilir bi site. Bi sorduralım bakalım faturayı düşük gösterme durumu varmıymış?
Yağız aslında sıfır almak istiyorum, dün akşamki denememde Hd-25 1-II Bana yeteceğini anladım, en az 1-2 yıl falan kullanırım yani. Sana pm atıyorum
Uzun ömrülü bir kulaklık gerçekten yapısı sağlam. Ben de kablosunu değiştirip gümüş mü yapsam diye düşünüyorum. Biraz daha farkettiğini söyleyenler var.
quote:
Orijinalden alıntı: kornography
Uzun ömrülü bir kulaklık gerçekten yapısı sağlam. Ben de kablosunu değiştirip gümüş mü yapsam diye düşünüyorum. Biraz daha farkettiğini söyleyenler var.
Gümüş kablo farkeder ama gümüş biraz sert olduğundan taşınabilir durumda kullanılması biraz daha zorlaşabilir. Aklınızda olsun.
ESW9 konusunda da sahtesine dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: H.
quote:
Gümüş kablo farkeder ama gümüş biraz sert olduğundan taşınabilir durumda kullanılması biraz daha zorlaşabilir. Aklınızda olsun.
Samet'te vardı galiba, bir ara dinledim dengeli bir sesi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
quote:
Orijinalden alıntı: H.
quote:
Evet haklisiniz sertliği sıkınti yaratabilir ancak uzun olmasi belki elastikiyetini arttirabilir diye düşündüm,denemek lazim.
benim niye haberim olmadı yaf
Troller bile gelmiş gitmiş ama hala fotoğraf gelmemiş
Hd-25 1-II için 550TL çok değil mi yahu?Amazon fiyatı 175$'ı anca hak edermiş gibime geliyor benim
quote:
Orijinalden alıntı: pea.
Troller bile gelmiş gitmiş ama hala fotoğraf gelmemiş
Hd-25 1-II için 550TL çok değil mi yahu?Amazon fiyatı 175$'ı anca hak edermiş gibime geliyor benim
II için 760 istemişler
550yi SP için söylemişler
II , 550TL olsa bile demek istedim , diyemedim
quote:
Orijinalden alıntı: pea.
II , 550TL olsa bile demek istedim , diyemedim
Canım Türkiye'm
Canım amerika da 45$ kargo ücreti istiyor, yeter da
Yok , Amerika'dan al demek istememiştim.Amerika fiyatını düşündüm sadece. Bugün beni kimse anlamıyor
Barış yok bea sana demedim, hemende küsermiş :)
Headroom 200$ fiyat koymuş, üstüne 44$ kargo. Canım sıkıldı artık bu işten. Ebay de var aslında 200$ a kargosuz ama onada güvenmek mesele