Şimdi Ara

##İSTANBUL (ÇAPA) TIP FAKÜLTESİ 2015 GİRİŞLİLER ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı tam olarak neleri yapmamız lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Kayıt hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı tam olarak neleri yapmamız lazım?

http://kayit.istanbul.edu.tr/ burda detaylı bilgi ve kılavuz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kayıt olayını bilen var mı? Yada yapan nedir ne değildir ?

• ups konu ölmüş. kalacak yeri ne yapacaksınız?
  • Yurt bulamadim ya cok kötü ya da cemaat yurdu fiyatları da aşırı pahalı kime sorsam eve çık diyor napacam tanıdık da yok dh olarak irtibatta kalalim

• Uppy
    Kalacak yer sıkıntısına çözüm aranıyor

• beyler kalacak yer gibi şeyler için wahtsapp grubu kuralım. gruba dahil olmak isteyenler bana pm atsın. yardımcı olalım birbirimize
  • Nerede kalacaksınız capaya kardeşlerim ben eylülde yurt bulacam geç mi kalırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkblue40

Nerede kalacaksınız capaya kardeşlerim ben eylülde yurt bulacam geç mi kalırım

Aynen ups

• Samizade yurduna yazildim ben uygun ve imkânları iyi ama yer kalmamış olabilir. Araştırın isterseniz

• Ayrıca trabzonlular ve ensar vakfının yurdunu da tavsiye etmişlerdi. Uygun olarak başka alternatif ilim yaymanin yurdu varmış ama İslami bu yurt bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntimur

Samizade yurduna yazildim ben uygun ve imkânları iyi ama yer kalmamış olabilir. Araştırın isterseniz

Hocam bende samanizade yurduna yazıldim yurdun servisi var mı. Bir de okula ilk hafta gelmesem sorun olur mu kurban bayramı var arada

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa15li

quote:

Samizade yurduna yazildim ben uygun ve imkânları iyi ama yer kalmamış olabilir. Araştırın isterseniz

Hocam bende samanizade yurduna yazıldim yurdun servisi var mı. Bir de okula ilk hafta gelmesem sorun olur mu kurban bayramı var arada

Sanırım yok hocam servis. Sadece önemli olarak İngilizce muafiyet sınavı var. Onun dışında sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

Sanırım yok hocam servis. Sadece önemli olarak İngilizce muafiyet sınavı var. Onun dışında sorun olmaz

İlk hafta gelmem çok önemli mi? İstanbul bulunduğum şehirden 8 saat sürüyor 1 sına için değer mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk hafta gelmem çok önemli mi? İstanbul bulunduğum şehirden 8 saat sürüyor 1 sına için değer mi?

Benimde 12 saat ama gitmeyi düşünüyorum kardeş girmedende olur. Sene içinde İngilizce sınavlarını verirsin olur biter

• Ders seçimi yapacak mıyız ve yukarıda bahsedilen sinav nedir

• size iett kartı dışında başka kart verdiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Ders seçimi yapacak mıyız ve yukarıda bahsedilen sinav nedir

İngilizce dersten muaf olma sınavı 17 eylülde . geçersen sene içinde İngilizce dersi almiyorsun gecemezsen haftada 2 saat İngilizce gorup sınavlarını veriyorsun. Bende sadece İETT aldım

• Arkadaşlar çok önemli bir yardımınıza ihtiyacım var.Ben inönü tıp 4.sınıf öğrencisiyim.Sizin üniversiteniz benim çok ihtiyacım olan fakat bizim üniversitenin abone olmadığı bir yabancı fizik muayene kaynağına abonelik sağlamış.Ben sizin kütüphane hesabınızdan buraya ücretsiz bağlanıp fizik muayene videolarını izleyebilirim fakat bunun için kampüs dışı erişim gerekiyor.Kampüs dışı erişim için ise öğrenci e-posta sı ve şifresine ihtiyacım var acaba bunun için yardımcı olabilir misiniz.

Ulaşmak istediğim adres bu http://batesvisualguide.com/index.aspx sizin kütüphanenizin abone veritabanları kısmına bakarsanız üye olduğunuzu görebilirsiniz lütfen yardım edebilir misiniz

• Ders secimlerini nasil yaptınızundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 5 Eylül 2015; 12:35:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.