Şimdi Ara

##İSTANBUL (ÇAPA) TIP FAKÜLTESİ 2015 GİRİŞLİLER ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BuI

Ders secimlerini nasil yaptınızundefined

Hasta uyumu -müzik dans ve tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim girenleri, bioxcin falan kullanmaya başlayın bence.
  • gençler tebrikler hepinize içini bilmem de dışı bayağı hareketli çapanın yalnız binalar dökülüyor yenilenecekti ihalesi de yapılmıştı
    caddenin karşısındaki mc ve haylaz döner var bol bol beyaz önlüklü öğrenciler,stajyer doktorlar geliyor bütün kızlar bunları kesiyor,çok ekmek çıkar tabi ders çalışmaktan fırsat bulursanız
  • dersleri seçip kaydete basiyorum sonra ders almaya tekrar bastigimda seçilen dersleri gostermiyor kredi 0 gösteriyor

• quote:

dersleri seçip kaydete basiyorum sonra ders almaya tekrar bastigimda seçilen dersleri gostermiyor kredi 0 gösteriyor

genel sorun var maalesef,otomasyon patates durumda bugün açılan bütün fakülteler için durum aynı gün içinde deniycen artık düzelene kadar,dünyanın bilmem kaç üniversitesi arasına girdik diye yazarlar her sene ama ders seçim zamanı otomasyon hep pert olur
  • Öğrenim bilgileri kısmından seçtiğimiz dersler gözüküyor danışman onayı bekliyor diyor olmus mudur?ayrıca ogrenci işlerine bir türlü telefondan ulaşamadım numarasini verebilir misiniz?

• quote:

Öğrenim bilgileri kısmından seçtiğimiz dersler gözüküyor danışman onayı bekliyor diyor olmus mudur?ayrıca ogrenci işlerine bir türlü telefondan ulaşamadım numarasini verebilir misiniz?

İşlem tamam herkeste öyle yazıyor.

• mezuntimur kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
    Öğrenci belgesi için öğrenci işlerine ulaşmam lazım. Numarası var mı ulaşabileceğimiz?
  • quote:

Eyvallah hocam.
    Öğrenci belgesi için öğrenci işlerine ulaşmam lazım. Numarası var mı ulaşabileceğimiz?

Wp grubunda yazmışlardı önceden ama bilmiyorum. Okulun sitesinde yazıyor olmalı.

• Anadolu Yakası'nda oturanlar var mı? Varsa nasıl gidecekler?
  • Nerelerdesiniz sayin capalilar

• Aga nerelere geldiniz çapa nasıldı bi anlatın be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.