Şimdi Ara

İstanbul’da 50 milyon TL’lik kaçak “PlayStation” operasyonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dxdiag36 , Castle Bravo , Diridiri06 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birleşimin öncüsünde 9lar 40lar falan varmış akış oluyormuş bize gerek yok. Siz akın gidin kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikita7404

dostum birleşimin öncüsü senin benim gibi bir vatandaş ve senin unuttuğun şey zaten bizde yetki olması... neden yetkimizi kullanıp bu politikacılara ayar vermiyoruz? fahiş vergiler seni rahatsız etmiyor mu? neden destek vermek istemiyorsun? vergi adaletini sağlamayalım mı yani? ne kadar daha böyle gidecek yada ne kadar daha bu lanet tabloya katlanmayı düşünüyorsun sen şahsen?

çalmasınlar kardeşim adam gibi işlerini yapsınlar, sokaklara inip karşılarına çıkacağız hesap soracağız, hakkımız da var yetkimiz de var. bu ülkenin bizim ülkemiz bu unutulmamalı, en yetkili halktır, halk müsaade ettiği için bugünler yaşanılıyor ve artık yeter dememiz gerek.

edit: birde bazıları tutturmuş sağa sola niye zara veriyorsunuz falan filan... ben bir ay boyunca karın tokluğuna çalışmaya razıyım kırdığım yerlerin masrafını çıkarmak için, yeter ki soygun bitsin, yeter ki benim vergilerimle yurt dışı gezilerine çıkıp kadınlarla alem yapmasınlar benim paramla artık... bu son bulması için bir yerleri kırıp dökmen gerekiyor yoksa işin ciddiyeti anlaşılmıyor.

Öyle şeyler beklemeyin hocam. Bizim milletin geçmişinde topluca sokağa çıkıp bir şey elde etme olayı yok. Geleneği ve kafa yapısı öyle değil. Bir de, birbirinin kuyusunu kazmayı seven bir toplum. Sokağa çıkınca birbirleriyle kavga ederler 

Vizyon, kapasite, çok yönlü düşünme yeteneği, bir olayı o an farklı yönleriyle idrak edebilmek.. Toplumda bunlar olsa zaten bu hale gelinmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Aralık 2024; 23:44:44 >

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Haklısınız, bu yüzden cahillerden daha cesur olmak zorundayız. İstek meselesi, herşeyden önce mücadele etmeyi istemek gerek, zorla kimseye bir şey yaptiramayiz.

• buna sadece bilkom sevinir. terörle uyuşturucu ile savaşmayın milletin keyfini kursağında bırakın
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

tıpkı vatansever kemal bey özgür bey gibi. 

• Emniyet satıyorsa hepsine 1.000.000 vereyim.  

• Bir PlayStation dan 2 adet PlayStation vergisi alanlar neden yakalanmıyor, kaçacilik halka hizmettir, hükümet kadar soymuyorlar en azından ??
  • Bunun tek suclusu sistem vergiler okadar yükseldik garantisiz olsada kaçak ürünler tercih ediliyor yüzde yüz fiyat farkı var kaçakçılık tekrar hortldu her ürün kaleminde altını bile kaçak getiriyorlar okadar vahim sen dev firmalardan vergi alamazsan büyük hosunglerde ters düşersen sen kaybedersin ilk kez. Koç holding zarar açıkladı vergi rokertmebi her yıl cunki adaletsiz bir sistemde sende halini alırsın yazık
  • İnan ki ben de bu habere sevinmem lazımken üzüldüm zaten hükümet devlet ayağıyla soyuyor bizi ben vergi nedeniyle bı mala neden iki katı para vereyim bu PlayStation gelseydi kaçak yolla bizde ucuz bir şekilde alırdık sevinmedim yani habere gitsin polis Suriyeli Afgan işidli teroristleri toplasın çölü çocuğumuz rahat etsin ölmesin .
  • siz kendinizi ne saniyorsuniz. dun bir ruya gormustum hepimiz tavuktuk yemi bile kendimiz satin aliyordik ve yumurtalarimizda efendilerin isteklerine gore satiliyordu
  • Ps yakalayacağınıza, Sınırdan geçen Afgan,Suri At hırsızlarını yakalayın...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.