Şimdi Ara

İstanbul’da 50 milyon TL’lik kaçak “PlayStation” operasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
7.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi yapmışlar yazıklar olsun sizlere 5 liralık cihazdan 10 lira vergi almak hırsızlıktır gasptır vatandaşta iyi yapıyor müstehak hükümete

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vay anasını sayın seyirciler

• Vay be müthiş iş başardınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hahahah sınırdan suriyelisi afganı ne ararsan geçiyor ama ps5 leri yakalamışlar sınırdan girenler ps5ler kadar zararlı ve tehlikeli değilmiş demekki, tebrikler büyük zafer,

• orgutsel dokuman olarak metal gear solid yada god of war posteride assalarmis tam olurmus. ulkenin geldigi hale bak. genclere nefes alacaklari en ufak alan birakmiyorlar.

• drinkblood7 kullanıcısına yanıt
    Bazid misin bizim ordan gelmiş ürünler

• İyi olmuş ,Vergiler yüksek olabilir ama kdv ,gelir vergisi ,kurumlar v.s ödeyen esnafın ne günahı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasılsa yurtdışında yaşıyorum eşe dosta hediye edip duruyorum sağolsun dostlar avantadan 3-5 sakal bırakıyorlar ne vergisi ya ....

• Linux Super User kullanıcısına yanıt

Bu durumda kaçakçılık olduğu için devlet hiç vergi alamıyor. Oysa vergi daha az olsa, daha çok alabilir insanlar. 15bin falan olsa ben bile alırım belki.

• Ülke savaşa hazırlanırken gençleri bu tür alışkanlıklardan koruyabilmek önemli

• peki ülkeye giren uyuşturucular? onlarda yakalanıyor mu hakim bey?

• Abi koskoca devlet kaçak konsolu kovalıyor hahah 2024 yılında Türkiye’nin haline bak, komik olmasa çok acıklı bir durum aslında. Dünya lideri olacaktık alemin garibanı olduk. Milletin oyun keyfine, cebindeki üç kuruş parayı tokatlamak yerine gidin daha büyük balıkları kovalayın

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde vergi artabilir ancak 3 4 sene içinde dış ticaret açığı yüzde 50 lere çıkar bu yüzden de enflasyon artar diye düşünüyorum. Bu konularda limit integral ve sayısal analiz hesaplaması yapmak gerekir. Buradaki düşünceler matematiksel karmaşanın gerisinde kalıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki insan kaçakçılığı uyuşturucu terörizmle falan savaşıyorlar playstation yakalanmış birde poz verilmiş

adam yurtdışından getirse ne olacak araba mı bu kaydı mı var oldu olacak karneyle verin playstationı

• bu hükümet komple hırsız ve bunları destekleyenler de imkan buldukça çalarlar yani onlarda hırsız..

Bunlara ancak millet olarak biz dur diyebiliriz.....

Dostlar, aklınızı başınıza alin, inanın bu hükümetin karşısına halk olarak dikilirsek bunlar korkudan anında kaçar giderler...

Halk olarak birlesiyoruz ve daha fazla destek gerekiyor.. Ankara buluşmasında milyonu buldu sayımız...

Bakın kendinizi fazla kucumsuyorsunuz, her bir kişinin desteğine ihtiyacımız var ve inanın biz beraber olursak bu siyasetçiler kaçıp gidecek. Klavye başında olmuyor, artık birlik olmaya gelin. Ne bekliyorsunuz kardeşim? Sen ben kovacagiz bu belayı.

Bir sonraki toplanmamiz Trabzon'da olacak, bize katılmak isteyenler bulunduğu ilde Atabey19 ocaklarına gidebilirler.. biz kovacagiz bunları ve sandığınız kadar zor değil, yeter ki isteyin ve destek verin... Birlesimin öncüsü Hüseyin Hakkı Kahveci. Araştırın.

Siyasi partilerden ve siyasetten iyilik gelmeyeceğini biliyorsunuz, politikacılara beraber ders vereceğiz.

Edit: ps5 değil herşeyden kol gibi vergi alınıyor ve bu vergiler neye kullanılıyor meçhul, biz müdahale etmedikçe afedersiniz kol gibi vergilerin miktarı daha da artacak, eninde sonunda sosyal patlama olacak ama niye geciksin? Hoşunuza mi gidiyor kol gibi vergiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 3 Aralık 2024; 3:20:18 >

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

hacı gözünü seveyim şu profil resmini değiştir forumdaki aktrollerin başıda bunu kullanıyodu gördükçe sinirleniyorum  

• Hiçbir iyilik cezasız kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

Siyasi partiler kapatılıp siyaset yasaklanacak mı yani? Birleşimin öncüsüne yetki verip bizi yönet mi diyeceğiz?

• Eskiden kızardım da şu an umrumda değil devletin bizi soyduğu bu düzende kim ne yapıyorsa yapsın gram acımıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.