Şimdi Ara

Istanbul'da aksam nerelere gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, insaaallah haftaya Istanbul'da olacagim. Aksam ucagim iniyor 18:00 gibi. Tavsiye edebileceginiz bir yer var mi aksam üstü icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucu açık bir soru sormuşsunuz hocam

Yemek mi yiyeceksiniz? Eğlence için mi mekan arıyorsunuz? İpucu alırsak daha rahat yardımcı oluruz diye düşünüyorum

Ayrıca tek mi gideceksiniz ? Çift mi? Bunlarda önemli olabilir değerlendirmede
  • Kusura bakma, haklisin tabii ki. Detaysiz bir soru sormusum.
    Esim ile gelecegim Istanbul'a insaallah, yemekten ziyade birsey icmek ve gezmek icin bir tavsiye istiyorum, aklimda Üsküdar sahili var, fakat daha mantikli bir yer önerebilen birisi olursa sevinirim.
    Mesela Üsküdarda sahil yakinlarinda oturup cay veya kahve icebilecegim yer var mi?
    Aslinda biraz yol yorgunlugunu atmak icin bir yer ariyorum.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Üsküdar kız kulesi karşısında hem yemek yiyebileceğiniz hemde bir şeyler içebileceğiniz cafe ve restoranlar mevcut hocam.
    Yine boğaz hattında Çengelköy, Ortaköy, Bebek semtleri de tercih edilebilir.
  • Üsküdardan cengelköy'e nasil gidebilirim? Yakinmi? Taksi ile ne kadar sürer?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Üsküdardan cengelköy'e nasil gidebilirim? Yakinmi? Taksi ile ne kadar sürer?

taksiyle 10dk max 15tl tutar yakın. tarihi çınaraltı çay behçesine gidebilirsiniz çay kahve içmek için boğaz ve köprü manzaralıdır. hemen karşısında meşhur kokoreççi var severseniz.
  • Sagol Hocam. Kararimi galiba o gün gelince verecegim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buraya nasil giderim ? (İstanbul)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar;

Eğer ki İstanbul'da güzel mekan önerilerine ihtiyacınız var ise..

Şehir fırsatları olsun yakala.co olsun bu tarz sitelerde bir çok mekan önerisi var kuponlarla daha uyguna mal edebilirsiniz siz yeter ki bölgeyi belirleyin
    mesela Galata kulesi çok güzel.. Taksimde zaman geçirirsiniz.Yürüyerek galata kulesi etrafındada çok güzel cafe ve restorantlar var.. hatta galata kulesindede bir pasta yenilebilir.. bu bölge heryere yakın.. tavsiye ederim
  • Merhabalar Hocam,

Daha önce eşinizle birlikte İstanbul' da bulunmadıysanız Ortaköy' e giderek bir Boğaz turu yapmanızı tavsiye ederim.
    Tabi şu sıralar havalar soğuk deniz dalgalı turlar işliyor mu bilmiyorum ama hava durumu belli olmuyor geçen pazar güneş vardı.
    Trafik çok oluyor kısıtlı zaman varsa dikkat etmek lazım.

Galata köprüsünün altında güzel balıkçılar var. Hem mekan olarak hem fiyat olarak iyi. Ortaköy tarzı semtlerde balık yenilebilen cafeler pahalı oluyor.

Fırsat sitelerinden kupon alarak Galatasaray su ada da bir akşam yemeği de ayarlayabilirsiniz veya Kız Kulesinde akşam yemeği.

Yalnızca bir şeyler içmek istiyorsanız da yine Ortaköy sahil tavsiye ederim.

Istanbul'da aksam nerelere gidilir?

• Hepinize tesekkür ediyorum arkaaslar

• tidus hocamın söylediği boğaz turları Eminönün'den her gün yapılmakta hocam.Hem ufak tekneler (her saat başı sanırım) hem de şehir hatlarının vapurları (sanırım her gün 10,30) turları düzenliyor.Boğazın sonuna hem Anadolu yakasında hemde Avrupa yakasındaki güzel yalıları ve sahil boyu boğaz güzelliklerini izleme şansınız var.Değerlendirebilirsiniz.İyi tatiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.