Şimdi Ara

İstanbul da Durduk Yere '' Özür Dilemesine Rağmen '' Bıçaklanarak Öldürülen Amerikalı Turist (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
7.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Şuna bak hocam bu ülke adama neler yazdırıyor, aslında utanıyorum şuna silahlı birisi denk gelseydi demekten. Harbiden eğitilmez, kanun kural dinlemez aşağılık keko bir kesim var bu ülkede ve bunlaın dilinden kendi gibileri anlıyor maalesef. Ne istediniz kendi halinde yürüyen adamdan diyesi geliyor insanın.

• Yanınıza bıçak alın kimin kime gücü yeterse . Hiç değilse kendimizi savunmak için bir alet olur yanımızda.
  • Dünya kadar bekçi aldılar, alayı cafede, çorbacıda oturuyor. Sokaklar bu Ferhatgiller tayfasıyla itlere kaldı iyice. Aylardır yazıyorum, böyle 6-7 kişilik serseri mayın gibi yolda oradan oraya akan tipler türedi özellikle İstanbul’da, gören yok. Bakanın tek derdi ibb, 7/24 ibb anlatıyor
    İstanbul da Durduk Yere '' Özür Dilemesine Rağmen '' Bıçaklanarak Öldürülen Amerikalı Turist

• Rezillik kepazelik resmen...

• Amerikan yargısına teslim etsinler bakalım aynı artistliği orda yapabiliyor mu. Bunlar hep yaptırım olmamasından güç alıyorlar.

• Bu kafaya göre Avrupa'da bıçaklanarak öldürülenler yok. Hele Türk bıçaklayan hiç Avrupalı yok!
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Isin daha kotu tarafi bu adamlarin bu cesareti bulabilmesi ve hic korkusu olmamasi

Ben Ingilterede yasiyorum gecen gun iskocyada kanun gecti

Bundan sonra alkol alip birine vurup oldurursen omur boyu hapis. Bakin af falan yok, 2 sene yatarim cikarim yok, iyi hal, rahsan affi, takim elbise giyme, pismanlik yasasi yok.

Eger alkol alip direksiyon basina geciyorsan ve adam olduruyorsan senin topluma cikmaman lazim.

Acin bakin iskocyada trafikte kac kisi oldurulmus. Devlet dedigin boyle olur.

• agtr A kullanıcısına yanıt

serserilik yapip ellerinde bicakla sozde erkeklik taslayip sana saldiranlara silahi cekip hepsini delik desik etsen sen hapse girersin belkide muebbet verirler hukuk sistemine guvenmiyorum

• bu cocugu ibret olsun diye canli yayinda bicakliya bicakliya oldureceksin tum ulkeye izleticeksin bak bakalim bidaha kimse bos yere baskasina bicak sapliyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 30 Aralık 2021; 1:25:38 >
  • Önceleri mahallede 3’lü gezerdi bekçiler şimdileri görmek pek mümkün değil. Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın bu ülkede. O Ölenin arkadaşı bir daha Türkiye gelmez. Böyle it kopukların teröristten farkı yok. Diğerlerini de salmışlar sanki bıçaklayan kadar suçları yok. Amerikan adalet sisteminde yargılansaydılar hepsi içerdeydi şimdi.
  • Kabadayı gibi geziyorlar bir de bıçak hazır hemen adama ölümüne saldırıyorlar. Bu psikolojisi bozukluğun ötesinde olan harami kültürünü

kazıyacak bir ceza sistemi gelmeli.

• asau kullanıcısına yanıt

Senin kafaya göre Avrupa'da sabıka dosyaları rafları dolduranlar sokaklarda rahatça cirit atabiliyor.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Bahane hazır.

Çocuklar etkilenir. (etkilensin.)Hem öyle ceza mı olur. insanılık dışı. (sanki bu itler insan)

Suça meyillilerde korku yok.

O korkuyu vermediğin sürece bu işler düzelmez.

Ben şu suçu işleraem başıma şu gelir diye herkes bilecek.

• Uygar ülkelerdeki kanunlar çok farklı. Maalesef bizim ülke kanunlarında son senelerde trend olan "Tutuksuz Yargılama" diye bi şey var.... İşlediğin suçların büyük kısmı bu statüye çevrilip tekrar sokaklara dönebiliyorsun...

Meselano video da bıçaklayan tutuklandı diğerleri "Tutuksuz yargılanmak üzere-Adli Kontrol Şartı" serbest bırakıldı... Peki neden... ???

Sadece bıçaklayan mı saldırıyor ? Hayır hepsi birden adama dalıyorlar,kaçmak istiyor diğerleri de engelliyor. Belki bıraksalar adam kaçıp gidecek bıçaklanmayacak. Peki neden bu adamlar serbest kaldı...

Aynı senaryoyu sokak-bar kavgalarının çok fazla olduğu İngiltere-İskoçya-Amerika gibi ülkelere modelleyin bakalım. O kavga sonrası kaç kişi hapse girecekve ne kadar ceza alacaklar....

Bu ülkede hukuk sistemindeki cezalar adam gibi olmadığı sürece , iyi hal indirimi,tutuksuz yargılama gibi saçma sapan suç işleyenin menfaatine uygulamalar kalkmadığı sürece bu sokaklardaki it sürüsü her geçen gün daha da semrilip palazlanacaktır.

Bakın aşağıdaki olaya... Adam planlıyor tasarlıyor hastaneye gelip tabanca ile bi kadını vuruyor. Sonrasında Adli Kontrol şartı ile serbest kalıyor... Vahşi Batı zamanlarında bile olsa tutuklanırdı bu adam , ama bizim hukuk sisteminde tekrar salıyorsunuz dışarı bu adamı...

İstanbul da Durduk Yere '' Özür Dilemesine Rağmen '' Bıçaklanarak Öldürülen Amerikalı Turist
    İstanbul da Durduk Yere '' Özür Dilemesine Rağmen '' Bıçaklanarak Öldürülen Amerikalı Turistbirgun.net
    Büyükçekmece'de iki aile arasında kavga: Bir kadın hastane önünde silahla vuruldu
    https://www.birgun.net/haber/buyukcekmece-de-iki-aile-arasinda-kavga-bir-kadin-hastane-onunde-silahla-vuruldu-370100

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

İdam korku yaratmıyor. Suça meyilli bu insanların sonrasında yaşayabilecekleri konusunda muhakeme yapma yetisi yok zaten. "Aaa, idam varmış, yapmayayım" demiyor.

Bağdat caddesinde bir sokakta evine giden kıza tecavüz ediyor. Hukuk isterse guguk olsun. O kızın anası babası o adama o adam içeride iken neler yaptırır... Ben yaptırırım yani... Muhtemelen başkası da yaptırır. Adam bunun muhakemesini yapmıyor ki zaten?

Tecavüzden yatanların bir kısmının intihar ettiği görülüyor. Niye sence?  Adam başına neler geleceğini düşünmüyor özetle.

Zaten istatistikler de bunu söylüyor. İdam, suç işlenme oranını düşürmüyor.

Bir de, Türkiye gibi, yargı sistemine kız girenin dul çıktığı bir ülkede en son isteyeceğiniz şey idam. Adamı asarsın. Sonra suçsuz çıkar. Özür mü dileyeceksin? Var mı böyle mallık?

Balyoz'da müebbet verdiğin subaylar mesela. Muhtemelen birkaçını asmıştın. Dolayısıyla az kafanızı çalıştırın.

İdam gelse sanki sadece tecavüz, cinayette ekstrem durumlarda kullanılacak... Öyle dangalak bir kitle var ki gazla çalışan, anında "vatana ihanet"i de katın, "terörü de katın"... Sonra görürsün anyayı konyayı. Gazeteciyi terörden yargılayıp asan mal bir düzene çanak tutmuş olursun. Ve katil, tecavüzcü idamdan korkmaz, muhakeme becerisi zaten yok. Ama gazeteci korkar.

Sistem düzgün işlemiyorken ne isteyeceğine çok dikkat edeceksin anlayacağın. Önce sistemi düzelt. Sonra konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 30 Aralık 2021; 10:23:51 >

• Adam öldürmeyi felan geçin daha basit bir örnek var ...

O okulda ufacık çocuğu eivre çevire döven öğretmen mesela... ???

Ne yapıldı o öğretmen hakkında... ?

Dün haberlere çıktı görevden uzaklaştırılmış. Yani Öğretmenlik yapmayacak ama memuriyetine devam edecek. Daha kolay rahat bi memuriyet görevi verecekler. Gidecek mal müdürlüğünde evrak al-ver yapacak uyduruktan bi görev. Maaşını vs her türlü hakkını almaya devam edecek...

Niye Peki ??? Sen kanun olarak öğrencisini darp eden bir öğretmeni , video görüntüleri, şahitler vs varken memuriyetten atamıyor musun ??? Sen bu psikopatın memuriyetini alamıyormusun devlet olarak ???

Şimdi bu dayak yiyen çocuğun ailesi bu ülkenin kanunlarına güvenemeyecek mi ? Kendi kanunlarını kendileri mi uygulaması gerekiyor ?

Her zaman diyorum... Benim evladıma bir fiske atacak öğretmen için her türlü cezai uygulamayı kendim yaparım. Şikayet vs kağıt kürek işlerine gerek yok... Çünkü bu işin sonucunda öğretmene uygulanacak yaptırım beni tatmin etmeyecek. O yüzden cezayı veli kesecek ki , gördüğü uygulama memuriyet hayatı boyunca aklına gelecek ve bir daha böyle şeylere davranmayacak...

• agtr A kullanıcısına yanıt

Otomobil restoran a daldı. 2 Bekçi yaralandı....

Devletin bekçisi mi , Restoran'ın özel güvenliğimi belli değil...İstanbul da Durduk Yere '' Özür Dilemesine Rağmen '' Bıçaklanarak Öldürülen Amerikalı Turist 

İstanbul da Durduk Yere '' Özür Dilemesine Rağmen '' Bıçaklanarak Öldürülen Amerikalı TuristHabertürkwww.haberturk.com
    Otomobil restorana daldı! 2 bekçi yaralandı
    https://www.haberturk.com/son-dakika-buyukcekmece-de-otomobil-restorana-daldi-2-bekci-yarali-3281360
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

Bu itin işlediği cinayette yüzde 1 lik bile bir şüphe var mı.

Kimse kusura bakmasın. Ceza verildi deniliyor.

ama ortada ceza meza yok.

Ceza olamdığı için korkuda yok.

Ki bu itin sabıka defteride kabarık.

Nasıl dışarda hani ceza

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Corona da ölenlerin hepsi suçlu yada kötü mü. Benim babam da corona dan vefat etti melek gibi insandı.
  • Para vermedim diye bir tinerci arabamın ön camına taşla vurduğundan beri beyoğluna gitmiyorum.

Allahtan taş diye eline aldığı şey pek de sert bir tür değilmiş. Vurunca dağıldı.

Kaldırım taşı da olabilirdi.
    Veya taş atmak yerine bıçak da çekebilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.