Şimdi Ara

İstanbul'da kafa dinlemek için uygun otel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bursa'da oturuyorum, malum hayat şartları ve başımıza gelen tahlihsiz bir olay sonucu stres ve sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz .

Eşim ile hafta sonu kafa dinlemek için bir otele gitmeyi planlıyorum tavsiye edeceğiniz aile oteli var mıdır?

Büyükada fotoğraflarda çok güzel görünüyor ama siz değerli arkadaşlarımında yorumları ile bu güzelliği teyit etmek isterim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevcinn -- 27 Şubat 2015; 10:28:33 >

• Galata kulesi ya da Sultanahmet civarlarında otel bakabilirsiniz, ben çok beğenmiştim o konumdaki otelleri. Taktir ederseniz ki, isim vermem doğru olmaz. Yinede booking üzerinden bu civardaki otellere bakarak en doğru tercihi yapabilirsiniz. Keyifli tatiller dilerim.
  • Geldiniz mi İstanbul'a bilmiyorum ama gelmediyseniz yada sonraki tatilleriniz için büyük adada As hoteli tavsiye ederim.Vapur iskelesine yakın ve dizayn olarak farklı bir oteldir.Yine tarihi bir doku isterseniz Anastasia Meziki hotelde tercih edilebilir.Ada genel olarak sessiz sakin olduğu için dinlenme konusunda çoğu otelde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

İyi tatiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 5 Mart 2015; 11:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Geldiniz mi İstanbul'a bilmiyorum ama gelmediyseniz yada sonraki tatilleriniz için büyük adada As hoteli tavsiye ederim.Vapur iskelesine yakın ve dizayn olarak farklı bir oteldir.Yine tarihi bir doku isterseniz Anastasia Meziki hotelde tercih edilebilir.Ada genel olarak sessiz sakin olduğu için dinlenme konusunda çoğu otelde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

İyi tatiller.

öncelikle değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

İstanbul'a sık sık gelemesek de ayda yılda bir sadece gezmeye gidiyoruz. Bursa'da yaşıyorum ama istanbul sürekli çekiciliğini koruyor, sürekli bir gitme çabası :)

Büyük ada için çok fazla arap turist geliyor eskisi gibi sakin olmuyor falan demişlerdi ama gidince göreceğim.Birde Küçük oteli tavsiye etmişlerdi Büyük adada.

Sapanca tarafında bir çiftlik evi buldum, eski bir aileye ait çiftlik evini apart otel gibi kiralıyorlarmış, aileye ait at-köpek-kedi-ördek vs bolca var orayı biraz inceledim oraya gideceğiz kısmetse.

• Evet maalesef Arap turistler son dönemde İstanbul'un her yerindeler.Ama şu mevsimlerde hava şartlarından dolayı pek kalabalık olmaz adalar yaz aylarına nazaran.

Sapancada güzel bir tercih.Memnun kalacağınıza eminim.

Bende baba tarafından Bursa Kemalpaşa'lıyım.Bursa merkezide ayrı severim.Gemliğe giderim her yaz neredeyse.Bursa'da benim için ayrı bir yerdedir.Uludağ yolu üzerinde bir eve yerleşme hayalim hep vardır .Zaman şartları el verir oraların da doğası bozulmazsa belki gerçekleşir hayalim

Tekrar iyi tatiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Evet maalesef Arap turistler son dönemde İstanbul'un her yerindeler.Ama şu mevsimlerde hava şartlarından dolayı pek kalabalık olmaz adalar yaz aylarına nazaran.

Sapancada güzel bir tercih.Memnun kalacağınıza eminim.

Bende baba tarafından Bursa Kemalpaşa'lıyım.Bursa merkezide ayrı severim.Gemliğe giderim her yaz neredeyse.Bursa'da benim için ayrı bir yerdedir.Uludağ yolu üzerinde bir eve yerleşme hayalim hep vardır .Zaman şartları el verir oraların da doğası bozulmazsa belki gerçekleşir hayalim

Tekrar iyi tatiller.

:) çok memnun oldum bende Mustafa Kemal Paşalıyım :)

Bursa'da dağ eteğinde bahsettiğiniz çok güzel evler var bazıları bakımsızlıktan perişan halde , bazıları ise korumalı falan filan çok lüks :)

umarım bir gün hayaliniz gerçekleşir, memleketim güzeldir, beklerim (:

• Hemşehri çıktık

Kısmet hayatta her şey.Umarım herkesin hayalleri gerçek olur.Teşekkürler iyi dilekleriniz için.İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.