< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da Kulaklık Tamircisi (2. sayfa)
-
-
kulaklık giydirmesi de yapılıyor mu acaba -
Hayır yapmıyorlardır sadece tamir yapıyorum kırık veya çalışmayan dışarı tamir ediyorlar ama bi arayıp şansını deneyebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yazıcıoğlu işhanında 2 veya 3. Katta emes elektronik var orda tamir için bir sorabilirsin Kadıköy İstanbulda
Arkadaşlar bende airpods pro var kulağımdan düştü yere , yere düşünce onlar mıknatıslı açılıyor falan herhalde düşünce bi anda açıldı beyaz kablo var içinde o koptu iyice baktım içine mavinin olduğu yerle aynı yerlere yapışıyorlar çok küçük birşey yani elektrikçiye götürsem lehimleseler çalışırmı ?
Mavi kabloya iyi bakın takılı beyaz kablo takılı değil yani koptumu çıktımı anlamadım ama beyaz kablonun ucunda küçük bir metalimsi birşey var lehim gerektiren birşey galiba
-
Arkadaşlar qcy t1pro bluetooth kablosuz kulaklığım var sağ tarafın pili çok kısa sürede bitiyor değiştirilebilirmi bildiğiniz biryer varmıdir
-
kadıköy de yazıcıoğlu iş hanında 2. veya 3. katta emes elektronik var orası yapabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet kadıköyde dediğiniz yerde var 2 ve 3. katta. tanesini 100tl ye değiştiriyor yani çifti 200tl. Bin tl değerinde kulaklık kullanan varsa değer yoksa vakit kaybetmenin anlamı yok. kulaklığın içinde pilde yok batarya var. açtığı kulaklığı kapatamadı 2 parça eve döndüm. allah'tan çalışmıyor kulaklık
-
Arkadaşlar Emes Teknoloji 1. katta. İçeri girdiğiniz kata zemin kat deniliyor :) Kulaklığımı tamir eder ümidiyle il dışından geldim ama ben bunla uğraşamam dediler. Şimdi geri dönüş...
Eğer hala kulaklık tamiri için hizmet teknik servis arayan varsa sesgelmiyo.com ile tamir ettirebilir. İnternet sitelerine bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanangojayev -- 9 Ekim 2022; 15:26:30 > -
PROFESYONEL OYUNCU KULAKLIK TAMİRİ YAPIYORUZ
Bozuk hoparlör tamiri ve değişimi
Bozuk , kırık mikrofon tamiri ve değişimi
Ses ayar düğmesi tamiri ve değişimi
Kopuk, kırık, yıpranmış kablo tamiri ve değişimi
Kafa bandı tamiri ve kaplanması.
Pad (yastık / sünger) değişimi
Yazılım sorunları düzeltilmesi
Ayrıca
MEKANİK KLAVYE TAMİRİ
OYUNCU MOUSE TAMİRİ yapıyoruz.
PetekNet Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti.
Mecidiyeköy Mahallesi Gülbahar Cad.
Meriç Çarşısı No:15 / 19
Şişli / İstanbul
Tel 0212 211 03 13
Gsm 0541 290 10 78 (Tel. & WhatsApp)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X