Cevaplarsanız çok ama çok memnun olurum. Ben 12 yaşındayım ev bir kızım. İstanbul Anadolu yakasında, bayan hocaları bulunan bir Kung-fu okulu var mı acaba ? Stil önemli değil ama Shaolin veya wing tsun veya da wing chun olursa çok memnun olurum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkdaş ben shaolin kung-fu salonu istiyorum ama avrupa yakası cebeci gop tarafları olursa iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Bazi yanlislar var.Duzetlemk isterim: Wushu, Kung-Fu demek degildir.Wing Chun gibi Kung-Fu dallarindan birisidir.Kung-Fu icin Cin savas sanati diyebiliriz.Sifu Cince'de uzman, usta anlamina gelir.Cin savas sanatlarinda da egitmenlere Sifu denir.
Arkadaş kung-fu yu bildiğine şüphem yok ancak sana bir söliyeyim kung-fu çin savunma sanatıdır.Bilgin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: wtcancan
wing tsunda eğitmene sihing, sizok, sifu vs isimler verilir shifu başka bişey sanırsam:D
hayır. sifu diyorsun ama o okunuşu yazılışı da shifu
forumda kaç kişiyiz bu sporla uğraşan acaba
ben 27 yaşındayım bende kung fu dersi alabilir miyim? olabiliyorsa avrupa yakası istanbul tşk...
Jun Fan Kung Fu var Küçükköy'de. Kazım Karabekir Mah.
güzel konu faydalı bilgiler var.
arkadaşlar ben çekmeköyde oturuyorum bu yakınlarda bildiğiniz kung fu öğreten kurs var mı
ARKADAŞLAR İSTANBUL BEYOĞLU TARLABAŞINDA OTURUYOM AVRUPA YAKASINDA BURAYA EN YAKIN KUNG FU DERSİ YANİ KURSU NERDE VAR EĞER NE ÇEŞİT DERSİNİZ HİÇ ANLAMAM HANİ ŞU YILAN KAPLAN FALAN SANATLARI VARYA ONDAN İŞTE
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLEN VARSA ACİLEN BİLGİLENDİRSİNLER TEL NUMARAM 05386824023
yazdıklarımı oku bunların hepsi yaşanmıştır isim tarih vb. pm mesajdan veririm.
wing chun için prowes,murat kaplan academy,TWCC,ebmas çok iyi seçim olacaktır bunların arasından ebmasın fiyatı çok tuzludur en ucuz prowes
arkadaşlar .. kung fu sanatını çok beğendim .. bir sürü çeşidi varmış .. şu an en yaygını olan hangisi ? ve defansı iyi olan aynı zamanda dövüşmede de iyi olan çeşidi hangisi ?
quote:
Orijinalden alıntı: canmustu
arkadaşlar .. kung fu sanatını çok beğendim .. bir sürü çeşidi varmış .. şu an en yaygını olan hangisi ? ve defansı iyi olan aynı zamanda dövüşmede de iyi olan çeşidi hangisi ?
yukarı
Shaolin KungFu tüm KungFu stillerinin atasıdır.Dünyada bilinen en etkili savunma sanatıdır.WingChung vs. bu dövüş sporunun stilleridir.Stillerde genellikle belli bir bölgeye yoğunluk verilir ama atası olan Shaolinde her türlü hareket diz,dirsek,tekme vuruşları vardır bunlardada sınırlama yoktur hertürlü durumda vuruş yapma imkanı vardır.Unutmayın Shaolin bir stil değildir KungFu nun atasıdır.Shaolin KungFu yapanlar yani hiçbir stile bağlı olmayanlar kısaca Shaolin Dövüşçüleri dünyanın en iyi dövüşçüleridir.Aynı şuna benzer Shaolin bir okyanustur stiller ise okyanustaki bir su damlacığı bu bilgilerin hepsini hocam Grand Master Ahmet ŞİMŞEK ( 8. Doan) bizzat kendisinden öğrendim.Kendisi Silivri/İSTANBUL'da Kungfunun atası SHAOLIN ını öğretmeye devam ediyor.Shaolin'e başladıktan sonra hayatım oldukça değişti.Silahsız aletler Nunchaku ve Sopa kullanmayı öğrendim.Kendisine ulaşmak için;