Şimdi Ara

istanbul da lcd piyasası ne durumda-------SONY E96D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. kocaeli nde oturuyorum ve haftaya lcd almak için ist e gitmeyi düşünüyorum. aklımda 190x6 var. ama monitörleri yerinde görüp icabında lg 1952 tsf de alabilirim.

kocaelinde lg ler 490 ytl, 190x6 ise peşin 595 ytl.

düşündüğüm acaba monitör almak ist e gitmeye değer mi. tabi bir de garanti durumnunda kocaelin den almak iyi olacaktır.
    ne dersiniz. internetteki vatan fiyatları falan pek cazip görünmüyor.

istanbul da ki fiyatLAR NE ALEMDE
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

beyler hala resim koyamıyorum. kusura bakmayın. lakin aylardır lcd aşkıyla yanıp sonra birden hayal kırıklığına uğradım diyebilirm.

insan gidip aldığı herhangi birşey hakkında kötü falan diye konuşmak istemiyor ama madem aylardır yorumlarınızdan faydalandım şimdi de benim harbici konuşmam gerek.

şöyle ki:

alt ve üst sınırlarda diğer yerlere göre biraz beyazlık fazlalığı var.zaten daha ilk akşamdan anca farkettim bir adet yarı ölü pikselim mevcut. aklıma ne geliyo söyleyeyim. inşallah diyorum 4 ölü pixel olur da teslim eder ve 190X6 alırım. 190X hiç kullanmadım ama milletin yorumlarına göre memnuniyetsizlik yok gibi görünüyor.

yoksa onlar artık geçti borun pazarı diyerek kendilerini de üzmemek için yazmıyorlar mı.

ve aklımdaki diğer bir soru da şu ki: "zaten lcd ler hep böylemiydi. acaba 1999 model 15" crt lg her ne kadar eski olsa da bugün kü lcd lerden daha mı iyi????????. yani bir teknoloji kurbanımıyım?"""""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06 ANK 06 -- 15 Eylül 2006; 19:09:59 >

• Vatan Bilgisayardan 19" LG L1970HR LCD Alman Çok Mantıklı Bir Seçim Olacaktır

"0" Ölü Piksel Garantiside Var..!
  • abi 1970HR BF nin ölü nokta garantisi olduğunu bilmiyorum. ben hiç rastlamadım. hangi firma veriyor bu garanti işini. hemen kaparız o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

Vatan Bilgisayardan 19" LG L1970HR LCD Alman Çok Mantıklı Bir Seçim Olacaktır

"0" Ölü Piksel Garantiside Var..!

0 ö.p. garantisi verildiğinden emin misin?

şu linktekte bi arkadaş daha farklı sölemişti;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=9039952

quote:

Elmadağ vatan'a gittim.Bornova-İzmir'de de 1 adet varmış.
    LG 1 yıl 5 ölü pikselden sonrasına garanti veriyor.
    Zaten alırken denedim ve ölü piksel çıkınca almadım.Ordaki arkadaşlara yakın ilgi ve edindikleri tecrübelerinden dolayı da çok teşekkür ederim.
    Bu ürün Cebit 2006 Hannover fuarında LG standında yeni ürün olarak tanıtılmış.
    Belki biraz daha verip 1980Q alırım.

• beyler şu an kadıköy de ym.

190x6 585 e 6 taksit. ama ilk defa gördüğüm bi sony E96D modeli var k fiyat 468 e 6 taksit.
    wide sceen düşünmüyorum. X6 da bana biraz pahalı geliyor.

455 liraya neovo almaktansa sony almalımıyım???????????

açil yardım. bugün monitör ü almalıyı. yetti artık..
  • evet beyler.... 8 aylık araştırmanın dün sonuna geldim.

gerçi onca araştırma ve verilen bi dünya karar hiç bir şeye yaramadı. neovo f417 ile başlayıp hyundai l72s sonra lg, samsung un farklı modelleri ve en son 190X6 diye karalaştırarak kadıköy e gittim.

lakin bugüne kadar şöyle bi bakayım bile demediğim SONY ürünlerinden biri olan E96D ye sahibim artık. exe bilgisayardan 468/12 ye aldım.

moınitör evde. ben cafedeyim. kasam zaten çorumda. sizlere su an monitör ile ilgili yorumları ve resimleri sunamayacağım ama en yakın zamanda sizlerle paylaşmak isterim.

ürünü alırken monitöre incelememi sağlayan ve fiyat konusunda yardımcı olan exe bilg. çalışanı, forumdan arkadaşımız GraY_fox a teşekkürler.

alırken ölü nokta yoktu. inşallah ilerde de olmaz.
  • Hayırlı olsun.Evliya çelebi gibi adamsın Kocaeli-Çorum-Ankara-Gölbaşı(İmzanda).Tura çıktın galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah usta. elhamdülillah ankara/gölbaşılıyım. kocaeli nde oturuyoruz. çorumda kimya müh. öğrencisiyim. istanbul da malum zaten.

bu arada daha yeni yeni araştırdığım için kimi özeliklerini yeni görüyorum.

kontrast hepsi buradada 700 yazıyor( monitör üzerinde veya kutu üzerinde hatta içinden çıkan broşürlerde teknik veriler hakkında hiç bir şey yok). ( sony.com.tr de zaten bu ürün henüz görünmüyor)

sony.co.uk da ise teknik özellikler diye tıklandığında 600:1(http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SDM-E96D&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&category=Professional+Flatpanel+LCD) derken "features" de 700:1 yazıyor.

Features
    Glossary Please be aware that the features/specifications can differ from country to country.

Unique and stylish design this display looks great in both the home and the office
    Space-saving display with areas especially for pens and Post-it® Notes preventing untidy desks and mislaid stationery
    Digital and analogue inputs come as standard allowing you to connect all your gaming and PC equipment
    The E Series also holds a TCO '03 certificate
    High resolution screen (1280x1024) and great specs – 700:1 contrast* 300 cd/m² brightness and 8ms response time * SDM-E76D has 600:1 contrast

• Aman arkadaşlar Gold tan almayında nerden alırsanız alın

Ben aldım dilim yandı sizinki yanmasın
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.