Bildirim
Istanbul'da NikonD80 ve Canon400D alinabilecek uygun fiyatli yerler nerelerdir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sirkeci Doğubank dicem ama en uygun fiyat muhtemelen yurtdışından getirten yerlerde veya kişilerdedir; arasıra denk geliyo 2.el bölümünde falan -
ben yalçınlardan 1,5 ay önce aldım. Fotoğraf makineleri için sirkeci uygun derler. bu kısmen doğru. yeni makineler aynı fiyat hatta yer yer daha pahalı. 400D kit+2GB exIII+çanta --> 1800YTL tabi buna artı olarak 200 baskı+fotoğraf eğitimi (her nekadar gereksiz de olsa)+180 YTL değerinde 1 yıllık foto fun club üyeliği hediye verildi.
Not: 2GB+çanta tamamen pazarlık kabiliyetim sayesinde ayarlanmıştır. Yani her yalçınlarda bu kıyak olmayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BzBz -- 18 Aralık 2006; 1:56:00 > -
Ya hocam aldığında da konuşmuştuk, valla D80 alırken seni yollicam parayı verip
quote:
Orjinalden alıntı: BzBz
ben yalçınlardan 1,5 ay önce aldım. Fotoğraf makineleri için sirkeci uygun derler. bu kısmen doğru. yeni makineler aynı fiyat hatta yer yer daha pahalı. 400D kit+2GB exIII+çanta --> 1800YTL tabi buna artı olarak 200 baskı+fotoğraf eğitimi (her nekadar gereksiz de olsa)+180 YTL değerinde 1 yıllık foto fun club üyeliği hediye verildi.
Not: 2GB+çanta tamamen pazarlık kabiliyetim sayesinde ayarlanmıştır. Yani her yalçınlarda bu kıyak olmayabilir
-
Mevzu 2dk da kanka olmak. Ortamdaki en yaşlı tezgahtara yapışıp diğer çalışanları dışlamak. Ama asıl bomba olayım şudur ki, 3-4 kere gittim yalçınlara, adamlarla baya kanka oldum, makine daha gelmemişti tarih verip rezerve ettirdim. ama almaya gittiğimde ayıptır sölemesi elim boş gitmedim, tavuk göğsü götürdüm , manyak sevindiler baya bi havadan sudan sohbetten sonra işi bağladık. Kısaca adamın kendine diye ayarladığı %25 bi iskonto oranı varmış. oralardan bize bi ayarlama çekti. Olay bu -
Yav daha önce anlatmadın ki şu tavuk göğsü detaylarını falan, ben direk gidip aldın sandım muhabbetle
Şimdi aklıma geldi benim de aslında ya, yalçınlarda çalışan eski bi tanıdığım var 1-2 uğriyim ben de arasıra ona bari alcağım zaman görür bizi
quote:
Mevzu 2dk da kanka olmak. Ortamdaki en yaşlı tezgahtara yapışıp diğer çalışanları dışlamak. Ama asıl bomba olayım şudur ki, 3-4 kere gittim yalçınlara, adamlarla baya kanka oldum, makine daha gelmemişti tarih verip rezerve ettirdim. ama almaya gittiğimde ayıptır sölemesi elim boş gitmedim, tavuk göğsü götürdüm , manyak sevindiler baya bi havadan sudan sohbetten sonra işi bağladık. Kısaca adamın kendine diye ayarladığı %25 bi iskonto oranı varmış. oralardan bize bi ayarlama çekti. Olay bu
-
Doğubank taki GAP elektroniğe uğradım istanbula geldiğimde 1390YTL fiyat verdiler 400D için. Ama kit miydi dikkat etmedim herhalde kitti. Ayrıca siyahtı :D -
Kittir o, kittir kim verdi sana oranın numarasını adresini
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
Doğubank taki GAP elektroniğe uğradım istanbula geldiğimde 1390YTL fiyat verdiler 400D için. Ama kit miydi dikkat etmedim herhalde kitti. Ayrıca siyahtı :D
-
quote:
Mevzu 2dk da kanka olmak. Ortamdaki en yaşlı tezgahtara yapışıp diğer çalışanları dışlamak. Ama asıl bomba olayım şudur ki, 3-4 kere gittim yalçınlara, adamlarla baya kanka oldum, makine daha gelmemişti tarih verip rezerve ettirdim. ama almaya gittiğimde ayıptır sölemesi elim boş gitmedim, tavuk göğsü götürdüm , manyak sevindiler baya bi havadan sudan sohbetten sonra işi bağladık. Kısaca adamın kendine diye ayarladığı %25 bi iskonto oranı varmış. oralardan bize bi ayarlama çekti. Olay bu
valla helal olsun ne diyeyim
ben de kendimi sıkı pazarlık ediyorum sanıyordum
-
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Sirkeci Doğubank dicem ama en uygun fiyat muhtemelen yurtdışından getirten yerlerde veya kişilerdedir; arasıra denk geliyo 2.el bölümünde falan
Yau ben yurtdisindan doncem 1 haftaya ama bu arkadas istemio yurtdisindan o yuzden istanbuldan bakioz biz de... saol yine de.
Ayrica yazan diger arkadaslara da tesekkurler. Yalcinlara sorsun bakalim bi, "bizim arkadasa cantali vermissiniz" die hehe:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeq -- 20 Aralık 2006; 5:06:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X