Şimdi Ara

Istanbul'da NikonD80 ve Canon400D alinabilecek uygun fiyatli yerler nerelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasima alicaz. Canon 400D ya da Nikon D80 almak icin Istanbulda nerelere bakmayi tavsiye edersiniz?
    Siz aldiysaniz nereden, ne zaman, ne kadara aldiniz acaba?
    Tesekkurler.

• Sirkeci Doğubank dicem ama en uygun fiyat muhtemelen yurtdışından getirten yerlerde veya kişilerdedir; arasıra denk geliyo 2.el bölümünde falan
  • ben yalçınlardan 1,5 ay önce aldım. Fotoğraf makineleri için sirkeci uygun derler. bu kısmen doğru. yeni makineler aynı fiyat hatta yer yer daha pahalı. 400D kit+2GB exIII+çanta --> 1800YTL tabi buna artı olarak 200 baskı+fotoğraf eğitimi (her nekadar gereksiz de olsa)+180 YTL değerinde 1 yıllık foto fun club üyeliği hediye verildi.

Not: 2GB+çanta tamamen pazarlık kabiliyetim sayesinde ayarlanmıştır. Yani her yalçınlarda bu kıyak olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BzBz -- 18 Aralık 2006; 1:56:00 >
  • Ya hocam aldığında da konuşmuştuk, valla D80 alırken seni yollicam parayı verip
    quote:

Orjinalden alıntı: BzBz

ben yalçınlardan 1,5 ay önce aldım. Fotoğraf makineleri için sirkeci uygun derler. bu kısmen doğru. yeni makineler aynı fiyat hatta yer yer daha pahalı. 400D kit+2GB exIII+çanta --> 1800YTL tabi buna artı olarak 200 baskı+fotoğraf eğitimi (her nekadar gereksiz de olsa)+180 YTL değerinde 1 yıllık foto fun club üyeliği hediye verildi.

Not: 2GB+çanta tamamen pazarlık kabiliyetim sayesinde ayarlanmıştır. Yani her yalçınlarda bu kıyak olmayabilir

• Mevzu 2dk da kanka olmak. Ortamdaki en yaşlı tezgahtara yapışıp diğer çalışanları dışlamak. Ama asıl bomba olayım şudur ki, 3-4 kere gittim yalçınlara, adamlarla baya kanka oldum, makine daha gelmemişti tarih verip rezerve ettirdim. ama almaya gittiğimde ayıptır sölemesi elim boş gitmedim, tavuk göğsü götürdüm , manyak sevindiler baya bi havadan sudan sohbetten sonra işi bağladık. Kısaca adamın kendine diye ayarladığı %25 bi iskonto oranı varmış. oralardan bize bi ayarlama çekti. Olay bu
  • Yav daha önce anlatmadın ki şu tavuk göğsü detaylarını falan, ben direk gidip aldın sandım muhabbetle
    Şimdi aklıma geldi benim de aslında ya, yalçınlarda çalışan eski bi tanıdığım var 1-2 uğriyim ben de arasıra ona bari alcağım zaman görür bizi
    quote:

Mevzu 2dk da kanka olmak. Ortamdaki en yaşlı tezgahtara yapışıp diğer çalışanları dışlamak. Ama asıl bomba olayım şudur ki, 3-4 kere gittim yalçınlara, adamlarla baya kanka oldum, makine daha gelmemişti tarih verip rezerve ettirdim. ama almaya gittiğimde ayıptır sölemesi elim boş gitmedim, tavuk göğsü götürdüm , manyak sevindiler baya bi havadan sudan sohbetten sonra işi bağladık. Kısaca adamın kendine diye ayarladığı %25 bi iskonto oranı varmış. oralardan bize bi ayarlama çekti. Olay bu

• Doğubank taki GAP elektroniğe uğradım istanbula geldiğimde 1390YTL fiyat verdiler 400D için. Ama kit miydi dikkat etmedim herhalde kitti. Ayrıca siyahtı :D
  • Kittir o, kittir kim verdi sana oranın numarasını adresini
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Doğubank taki GAP elektroniğe uğradım istanbula geldiğimde 1390YTL fiyat verdiler 400D için. Ama kit miydi dikkat etmedim herhalde kitti. Ayrıca siyahtı :D

• quote:

Mevzu 2dk da kanka olmak. Ortamdaki en yaşlı tezgahtara yapışıp diğer çalışanları dışlamak. Ama asıl bomba olayım şudur ki, 3-4 kere gittim yalçınlara, adamlarla baya kanka oldum, makine daha gelmemişti tarih verip rezerve ettirdim. ama almaya gittiğimde ayıptır sölemesi elim boş gitmedim, tavuk göğsü götürdüm , manyak sevindiler baya bi havadan sudan sohbetten sonra işi bağladık. Kısaca adamın kendine diye ayarladığı %25 bi iskonto oranı varmış. oralardan bize bi ayarlama çekti. Olay bu

valla helal olsun ne diyeyim
    ben de kendimi sıkı pazarlık ediyorum sanıyordum

• quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
    Sirkeci Doğubank dicem ama en uygun fiyat muhtemelen yurtdışından getirten yerlerde veya kişilerdedir; arasıra denk geliyo 2.el bölümünde falan

Yau ben yurtdisindan doncem 1 haftaya ama bu arkadas istemio yurtdisindan o yuzden istanbuldan bakioz biz de... saol yine de.
    Ayrica yazan diger arkadaslara da tesekkurler. Yalcinlara sorsun bakalim bi, "bizim arkadasa cantali vermissiniz" die hehe:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeq -- 20 Aralık 2006; 5:06:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.