Müneccim değilim ama aptal da değilim! CHP pahalılığı bahane edip ala zam yapabiliyorsa kanunla açıkça belitilen eşitliği hiçe sayıp bir grubu kayırıyorsa liyakatten bahsedip eş dost işe yerleştiriyorsa ve bunu daha belediye seçimlerini kazandıkları halde yapıyorlarsa müneccim olmaya gerek yoktur. Cumhurbaşkanlığında oyum Erkan Baş yada aday olursa Tanju Özcan'a başka türlü CHP bir daha kesinlikle benden oy alamaz. |
İstanbul'da Öğrenci Akbiline Yaş Sınırı Getirildi: 30 Yaş Üstüne Sadece Yüzde 10 İndirim Olacak! (11. sayfa)
-
-
Sözde herkes eşit ama birileri daha fazla eşit.
Kimse ikinci öğretimin kapatılmasına ses çıkarmaz.
Kimse kyk yurduna, kredisine ve bursuna ses çıkarmaz.
Kimse vergisiz telefon, tablete ses çıkarmaz.
Kimse diğer öğrencilik haklarına ses çıkarmaz.
Fakat ne zaman sıra öğrenci ABONMAN’ına gelir. Bir anda herkes aslan kesilir. Hadi oradan, yok size beleş binmek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beleş e binenler öğrenciler değil anne ve yaşlı karta sahip olanlar konudaki cehaletin ise cidden vahim..!
-
Babuş ne oldu sana ne oldu boyle :) algi kasamicak diye uzuluyordur az bile keske 6 ay verselerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Ağustos 2024; 8:46:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"pahalılığı bahane edip" Allahım sen bizi kimlerle sınıyorsun? aslında pahalılık, % 100 den fazla enflasyon yokmuş muş da, bahane ediliyormuş muş muş. şaka gibi . muhalif görünümlü malumlardan bıktım ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 yaşında öğrenci kartı ile otobüse binen adam dolu bi zahmet binmesin onlarda o öğrencinin hakkı ondan sonra abonmana zam yapıp duruyorlardı doğru karar
-
İster 50 yaşında öğrenci olur isterse 70 sana ne?
Kimse öze bir öğrenci grubu TA NIM LA YA MAZ. Akp eşitlik ilkesine aykırı olduğu için mahkemeye başvurup golü 90 a çaktı şimdi bunu bile düşünemeyen CHP Akp nin ekmeğine de yağ sürmüş oldu. Şimdi biz sözde eşitlikten yanayız diye hava basacak hemde CHP nin yağlı kazancını kısa sürede elinden almış olacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 25 Ağustos 2024; 21:36:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırdır birader niye bu kadar sinirlendin üniversiteye gitmeden aldığın öğrenci akbilin mi elinden alındı bırakın bu boş edebiyatları
-
Hayırdır hacı seni niye bu kadar gerdi ibb bütçe denetim personeli misin? Asıl sen boş yapmayacaksın kanun tanımayan adamı da yönetimini de tanımam!
-
Aynen bu şekilde bir karın ağrısı olmuş. Malum bedava ya binmek hoştu, şimdi paşa paşa ödeyecekler.
Her gün 6 vesait kullanıyorum, bir tane normal akbil bassan görsem şaşırıyorum.
Eşitlik falan palavra, açık öğretime yazılımca hop öğrenci oluyorlarmış. Sonrada öğrenci akbilini hak olarak görüyorlarmış.
Akbil pahaliysa garajinin onundeki arabaya bin kardesim. Herkesin arabasi var altinda son model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Ağustos 2024; 17:12:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla arabam değil motorum dahi yok. Akp ye günahımı vermedim ki ne arabam oldu nede pişmanlıklarım...
-
Valla herkesin cifter cifter arabasi var deniliyor. Bilemiyorum kim yalan soyluyor…
RTE ye göre hepimizin arabası var zaten...ancak kısmen de doğru koyu akp liysen araban olmaması imkansız!
-
Çıkmasını umutla bekliyoruz. Öğrenciyi sevmeyen insan olamaz.
-
Bedava ile indirim ayrımını yapmamak tuhaf.
Karşıysak hepsine karşı olalım.
Ayrıca indirimi finanse etmek istemiyorsanız pratik yöntem var.
Otobüs, metro, tramvay kullanmayın.
Dolmuş, minibüs ,taksi kullanın.
Birgün çalışıp prim ödemeden ölene kadar maaş alan kadınlar ne olacak?
18 yaşını doldurmuş birey çocuk statüsünden çıkıyor; nasıl yetim oluyor?
Bu kadar kadın saf mı emekli olmak için naktini ve vaktini harcıyor?
Kocasından boşanıp babadan maaş alanlar ne olacak?
Erkek yetimlerin hali ne olacak?
Onların hakkını savunmak için girişim var mı?
Ayrıca genç yaşta torun sahibi olan büyüklerimizin hakkı ne olacak?
Torunlarıyla seyahet etmesin mi?
Dede Kart, Nene Kart'ta düşünülmeli.
-
Konuya akp müdahil olduğu için %99 yürütmeyi durdurma kararı çıkacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X