Bildirim
istanbul'da oturanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taksiye gerek yok dostum.Tahminen 40 Tl civarı.Cebinden ödeyeceksen binme derim.Sonuçta ulaşım kolay.Meto-Metrobüs-Metro.Tahmini süre 45 dakika.Taksiyle trafik yogun olursa 35 dakika. -
cok sağol kardeşim -
Havalimanı==>Yenibosna Metro'ya bin.
Yenibosna==>Zincirlikuyu Metrobüs'e bin.
Zincirlikuyu==>Levent Otobüs(çoğu geçer) ya da metro.
30 dk civarı sürer
Taksiye verme o kadar para.Zaten trafik olur.Ulaşım süresi fazla farketmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 4 Şubat 2010; 22:10:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bfs
Taksiye gerek yok dostum.Tahminen 40 Tl civarı.Cebinden ödeyeceksen binme derim.Sonuçta ulaşım kolay.Meto-Metrobüs-Metro.Tahmini süre 45 dakika.Taksiyle trafik yogun olursa 35 dakika.
Trafik yoğun olursa 35 dakika mı?? Olmazsa demek istedin heralde. Havalanının trafiği meşhurdur.. Hele e5'in trafiğinden hiç bahsetmiyorum.. Aynen furkito'nun dediği gibi Havalimanının altında metroya geçiş vardır ordan aksaray-zeytinburnu hattına binebilirsin. yenibosna, şirinevler, merter, zeytinburnu bu duraklardan herhangi birinde inip metrobüse binersin. zincirlikuyuda inip levent metrosuna binebilirsin.. bu yolla 1- 1.5 saat sürer yolculuğun 30 dakika falan değil.
edit: tabi taksi parası cebinden çıkmıyorsa tem'den yardırabilirsin direk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThoRiuM -- 4 Şubat 2010; 22:39:16 >
-
30 tutar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X