Şimdi Ara

İstanbul'da taksiciler, müşteri gibi çağırdıkları Uber şoförüne dayak attı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu taksici bozuntuları hemen meslekten ihraç edilip , sürücü lisanslarına el koyulmalı. Hatta eş ve çoçuğunun ki hariç sigortaları iptal edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna inat Uber kullanılır işte. Keşke her yerde yaygınlaşsa da Uber kullansak.

• Bu işin çözümü uberin piyasadan taksi plakası almasında yada taksi plakası kiralamasında. Hem böylece plakalı taksiciler arası rekabet ortamı da oluşur. Bu şekilde devam ederse ya uber sürücüsü korsan taksici olarak kalacak yada devletten plaka alıp işletenler enayi olacak. Bu kavganın sonu olmaz böyle devam eder yoksa.

• Bunlar değil mi terör saldırısı olduğu gün 30tl lik havaalanı yoluna 300tl isteyenler. Etrafıda bir tane temiz, düzgün taksici görmedim. İster sahibi ister çalışanı olsun hepsi aynı...

• Taksciler önce araçlarında klima oldugunun farkına varsınlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uber hizmetinin fiyatı ile taksi hizmetinin fiyatı aynı neredeyse

Neden taksi kullanayım ?

Rahat rahat vip araç ile giderim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

Uberciler kacak is yapacagina sirket kurup vergisini odese hali hazirda mevcut olan tursab begelsini alarak turizm bolgelerindeki gibi vip tasimacilik yapsa kimse gık demez ama ubercilerde yasa dışı iş yapıyor.yasa dışını savunuyosaniz toplu tasimada serbest olsun metrolar tranvaylar kalksin hastaneler kapansin tüm doktarlar hatta doktor olmayanlar sağlık hizmeti versin vs vs vs anlayan anlar.

Uber kaçak değil ki

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden izinleri var

Ayrıca maaş alan şoförler vergilerini veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uber iyi reklam yaptı bu kekolar sayesinde

Artık uber kullanacağım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 8 Mart 2018; 0:7:26 >
  • 2018'te barbarlık, vandallık. Üstelik sırf daha iyi hizmet yapıyorlar diye çekememezliklerinden şiddet uygulamak basiretsizce ucuz bir davranış. Müşterileri dolandırma, kaçakçılık, hırsızlık asıl bu zorbaların işi.

Uber kullanın, kullandırın.

• Uber iyi reklam yaptı bu kekolar sayesinde

Artık uber kullanacağım bende

• Magandalar gene iş başında geçenlerde İstanbulda Cevahir'in önünde taksiye binmek istedim taksi boş oldugu halde arızalı abi çalışmıyoz dedi,1 dakka sonra bir arap geldi ve onu aldı durumu beyaz masaya bildirdim,böyle müşteri seçip kısa mesafeyi almadıkları ve magandalık yaptıkları sürece vatandaş Uber'i tercih edicek kaçarı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

überde bildiğim kadarıyla denetim yok elini kolunu sallayan arabası olan herkes sisteme katılabiliyor sadece oylama sistemiyle insanlar güven duydukları kişiyi tercih edip çağırıyor. e peki tecavüzcü ruh hastasının teki 1 gecelik iş bitirmek için übere girerse ne olacak. taksiciler çokmu güvenli sanki diyenler olur ama taksiciler adam akıllı denetlenip ayıklanmıyorki.

esasında bu işin güzel oluru überdeki gibi taksicilerin bir oylama sistemi olacak über gibi millet telefondan en yakın ve tercih ettikleri taksiciyi çağıracaklar ve taksicilerinde kendi içinde belli bir değerlendirme ve eleme sistemi olacak herkes taksici olamayacak. bu iş en güzel böyle çözülür.

Hoşgeldin taksici. Plaka sahibi misin şoför mu?

• Taksiciler Uber vergi vermiyor falan ayağı yapıyorlar da! mırın kırın ederek zorla fiş yazdıklarını hatta çoğu zaman fişim yok bitti yok bilmem ne gibi yalanlarla milleti savuşturduklarınıda anlatsınlar ya! yağmurda durmamaları daha düne kadar kısa mesafede of puf yaptıklarını da konuşsunlar ya... bir sektör kendini geliştirmezse ahada böyle verirler uberi milletin eline oturup yanlışı nerede yaptıklarını düşünsünler...

• belekbeach B kullanıcısına yanıt
    Problem :

Kalitesiz taksi sürücüleri...

Turizm sektörüne girmiyorum !!!!!

• Yakında hem müşteri hem uber şoförünü döverler iş tamamdır...

Magandalıkta sınır yok, yersen Yeni Türkiye...

• Bayrampaşa otagarında gece kısa mesafe diye 6 farklı taksici almadı. Aşağı inip valizle zar zor bindim. Trafik te yaptıkları da cabası. Taksiciler böyle yapmaya devam edin, bakalım sonunuz ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

Uberciler kacak is yapacagina sirket kurup vergisini odese hali hazirda mevcut olan tursab begelsini alarak turizm bolgelerindeki gibi vip tasimacilik yapsa kimse gık demez ama ubercilerde yasa dışı iş yapıyor.yasa dışını savunuyosaniz toplu tasimada serbest olsun metrolar tranvaylar kalksin hastaneler kapansin tüm doktarlar hatta doktor olmayanlar sağlık hizmeti versin vs vs vs anlayan anlar.

Kaçak mi? Vergi veren taksi yetkisi almış bir isletme diye biliyorum. Kaçak olsa devlet peşini bırakır mi

• Birde yapılan bir konuşmada emek hırsızı diyor bitane taksici ubere. Ulan asıl siz emek hırsızısınız. Parayla fiş kesen, kısa mesafe almayan, para üstü vermeyen, lafa gelince milyon lira dediğiniz plakaları linea ve türevlerine emanet eden ! Kansız emek hırsızları sizsiniz. Alayınız böylesiniz. %95

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

überde bildiğim kadarıyla denetim yok elini kolunu sallayan arabası olan herkes sisteme katılabiliyor sadece oylama sistemiyle insanlar güven duydukları kişiyi tercih edip çağırıyor. e peki tecavüzcü ruh hastasının teki 1 gecelik iş bitirmek için übere girerse ne olacak. taksiciler çokmu güvenli sanki diyenler olur ama taksiciler adam akıllı denetlenip ayıklanmıyorki.

esasında bu işin güzel oluru überdeki gibi taksicilerin bir oylama sistemi olacak über gibi millet telefondan en yakın ve tercih ettikleri taksiciyi çağıracaklar ve taksicilerinde kendi içinde belli bir değerlendirme ve eleme sistemi olacak herkes taksici olamayacak. bu iş en güzel böyle çözülür.

Uberde denetim yok. Taksicilerde denetim cok var.

Turist kaziklama müşteri seçme

Kisa mesafe kurnazligi

Magandalik elde tesbih küfür lakayit konusmalar

Taksimetre hileliği

Firsatcilik

Trafik canavarligi

Leş araçlar

Olan taksicilerde denetim süper

Uygulama ile ne kadar odeyecegini bilmek

Guvenli yolculuk

Temiz araclar

Saygili soforler

Olan uberde denetim sifir

• Dingonun ahiri mi lan burasi ? Nerden buluyorlar bu cesareti ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.