|
Bildirim
Adaletin olmadığı bir ülkede böyle olayların olması normal.. Başına bir şey gelmeyeceğinden emin bir yaratıksan, adamda döversin, ırzada geçersin.. Nasıldı o? "Çok bunalınca ellerimizi semaya açıp adalet çığlığı..." mı atıyorduk?
|
İllaki istisnası vardır . Genelleme yapmak çok yanlış olur ama bu cahilliğin acizliğin dalaleti.
İnsanlar neden überi kullanıyor . güler yüz, saygı ve kafa rahatlığı. daha uygun fiyat politikası . teknolojik ve kullanımı pratik. rahat lüks ve temiz arabalar . Sende sun aynısını tertemız vuruksuz kırıksız güzel araclar ıle gel güler yüz göster hizmeti tam sun öf pöf yapma Ve trafıkte magandalık yapıp kendınden tiksindirme insanları. Unutma trafıkte sıkıştırdığın o adam senın iki gün sonra müşterin olacak. Sen bunları yap bak bakalım uber kendiliğinden çekilmiyor mu pazardan sığır sürüsü cahil magandalar . İşini layıkıyla yapan herkes gıbi , güzel yapan az olan taksi söförünede selam olsun . Ama yakın zamanda daha da taksi ile işim olmaz . Ne zaman ki bir şeyler değişir benimde bu kararım değişir . |
Aynen, fiş fatura istersin pis pis bakarlar. Bizdeki taksiciler tam, eğitim seviyesinin başlamadığı ilk noktada gibiler. Cahilliğin olduğu yerde de böyle ayılıklar falan tabi çok normal. Zaten bunlar böyle olduğu için kimse bunları tercih etmiyor ama o beyin bunlarda yok ki. Cahile laf ta anlatamazsın. Polis yakalasa, savcı bıraksa, belki bir kaç daha böyle çağırırlar uberleri tartaklamaya. Ama böyle para kazanamadıkça ufak ufak bırakıp başka mesleklere geçerler. Sonuçta bu ülkede yaşayıp normal insanların başına bela olmaya devam ederler.
|
ya ailesinde taksici v.s olan olabilir tamam ama şu da bir gerçek taksicilerin %90 ını sınır dışı etsen ülke insani gelişmişlik adına en az iki level atlar çok net.
|
Su an Uber’dem yaziyorum. Kozyatagindan Atasehir’e gitmem gerekti ve fena bir yagmur var. Onumden birkac taksi gecti korna calarak ama inat ettim binmedim Uber’i bekledim. Yagmurda su yok bu taksicilere
|
Bunların hepsini yakalayıp böyle...
HARAMİLİK BUDUR İŞTE. Sanane vatandaşın ne çağırdığından, neyle gitmek istediğinden? Sen kimsin benim tercihlerime müdahale ediyorsun. Vatandaş seni istemiyor demek ki salaksın? Kendine çeki düzen ver, hizmet kaliteni arttır, ücretlerini düşür vatandaş seni neden seçmesin, Uber babamızın şirketi değil ki? Yahu insan bir düşünür, bu vatandaş neden Uber'i seçiyor da benim taksime binmiyor... Demek ki ben birşeyleri yanlış yapıyorum der. |
Ticari taksilerle ilgili bir şikayet sayfası açılsa e-devletten daha çabuk çökeceğinin garantisini veririm :)
|
Taksiler pislik içinde, insan koltuklara oturmaya iğreniyor💩 Çoğu da dolandırıcı. UBER👍
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 7 Mart 2018; 17:45:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 7 Mart 2018; 17:50:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|