Şimdi Ara

Zabıtadan yardım alan yaşlı vatandaşa skandal sözler: Sen kimsin ki verdiğimiz yemeği beğenmiyorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ONY86 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP'li Ordu Belediyesi'nde görev yapan zabıta personelinin, ‘yemeklerin az geldiğini’ söyleyen yaşlı bir vatandaşı azarladığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki gördü.

Ordu'da sosyal yardım alan bir vatandaş, verilen yemeklerin az olduğu gerekçesiyle belediyeyi aradı.

Eve giden zabıta: "Devlet bunu verdiyse bunu yiyeceksin. Sen mi verdin parasını, kimsin sen? AZ AZ YİYECEKSİN, SEN KİMSİN? BİR DAHA ARAMA..."

Ordu'da sosyal yardım alan vatandaşa saygısızca davranan zabıta görevden uzaklaştırıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 25 Aralık 2024; 18:46:35 >

• Hukuk mezunları kpssde 90 puanla atanamazken çarı caputcuyu zamaninda zabita memuru yapip ayda 60 70k belesten maas verirsen olacagi bu
  • Dogu karadenizli kibrinden kurtulamadikca bu ulkeden bi cacik olmaz.adamlar tum ulkeye baktiklarini saniyor.ciddiyim.tum ulke onlarin sirtindagmis..
    Pontus dönmeleri..
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

hukuk mezunları kpssyle nereye atanıyor  

• august landmesser kullanıcısına yanıt
    Her yere
    Antalya belediyesi alsa ben suan olurum zabıta
    Hukukcular suan ac her işi yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Her yere
    Antalya belediyesi alsa ben suan olurum zabıta
    Hukukcular suan ac her işi yaparlar

abi hukuk mezununun durumundan da mı devlet belediye sorumlu  

hukuka giren ben devlette çalışmam serbest meslek sahibi avukatlık yapacam diye giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hukuk mezunları kpssde 90 puanla atanamazken çarı caputcuyu zamaninda zabita memuru yapip ayda 60 70k belesten maas verirsen olacagi bu

Hannibal Rising filminde, Nazi collaborator Slav çetesi, aç kalıyordu, sonra bir eve sığınıyorlardı, orada Hannibal'ı ve kız kardeşini buluyorlardı, Hannibal'ın kız kardeşini yiyorlardı ve Hannibal yamyama dönüşüyordu. Filmi izlemis miydin?

@AREryilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Aralık 2024; 14:1:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Mahkemelerde katiplik yapsınlar o halde...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Atama belası olmasa bana uyar
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Yok yea :)
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    O filmi seyretmedim ben. Mads Mikkelsen muthis bir surprizdi ama ucuncu bir kisinin de o rolü oynayabilecegini düşünmüyorum ben, o kadar da degil. Hikayeyi biliyorum ama.

Bu arada The Silence of the Lambs'in şişirme oldugunu dusunen tek kişi ben miyim diye merak ediyorum. Hannibal Lecter pek yok o filmde.
    Edward Norton'ın da Hugh Dancy'nin tuvalette geriye bıraktığı şey olamayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 26 Aralık 2024; 15:28:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.