Şimdi Ara

İstanbul'da UBER aracına silahlı saldırı yapıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın bakhsettiklerinizde bir çok haklı yanınız var.
    Bergi vermiyor etmiyorda demedim ki. Ek basiti çevremde akrabalarımda çok düzgün insanlar bar kendi plakasına kendi şöförlük yapan adam mesela. Adam dünyalar tatlıso adam takım elbise ile taksiye çıkan. Nacizane oldukca üst model araçlada hizmet ediyor. Sürekli denk de geliyoruz taksiciliğim tüm görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.
    Bu adamın plakası 1,5-2 milyon değerinde. Şimdi biride gelip kazancımdan vergi veririm diye bende bu sektördeyim derde bu adamların bunları hoş görmesini beklemeyin.
    Burası ingiltere değil arkadaşlar. İlgiltere deri siyah taksilerin konusu çok başka uber çok başka ingilteredede mesela uber e güven olmaz. Allah ne verdigse takılıyorlar. Hatta ingilteredeki siyah taksiler de ubercilerden hiç haz almıyor.

Neyse demem oki detaylara girmeye gerek yok öyle yada böyle uber in yaptığı ticari ahlaksızlıktır.
    İşi kılıfına uydurmuştur. Yasal açıklardan faydalanıyordur.
    Umatım sonu hayırlı olur.

Yoksa ben kötü hizmettir yanlış hizmettir demiyorum!
    Yada taksiciler iyidir yada kötütürde demiyorım!
    Uberciler saldırıyı hak etti yi asla demiyorum!

Saygılar sevgiler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ubercilerin sirf kotu imaj yaratmak adına taksicilere kurduğu bir komplo olmasin bu olay veya baska birilerinin.

• Taksiler kapatılsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameriganın oyunu bunlar

• stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Üstad allah aşkına ben birçok kişiye yazdım yazdıklarımın çoğunda Taksi cilerin kaba davranışlarını benimde onaylamadığımı defalarca yazdım 🙈
    Asla kaba kuvvet yada saldırı ile bu işin olmayacağını da söyledim. En az 5-6 kez yazdım

Tekrar yazayım
    Uber vergi veriyor olabilir orda sıkıntı yok
    İş vergi ile bitmiyrki
    Devlet bi plaka zorunluluğu getirmiş
    Bu adamlar vergi veriyorum diyerek bu iş girme hakkını elde etmez. Edemez. Taksiciler evet yasal yoldan aramalı haklarını Ordada sıkıntı yok.
    Evet belki uber hizmeti güzelde veriyor olabilir.
    Ama yapılan işi Türkiyedeki durum ve hal göz önünde bulundurulduğunda etik olarak yanlıştır.
    Ticari bir ahlaksızlıktır.

Dedim ya ayrıca taksicilerin hatası var yok vs bunlar başka konular onları başka bir konuda tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 10 Mart 2018; 23:1:8 >
  • Taksiciler de über e geçse ne olur? Bildiğimden sormadım :)

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Çözümü bunun holiganlık yapmak değil ki hocam esnaf odaları fon oluşturup araçlarını her 2 senede bir yenilesin, gps ve net destekli (taksimetreye entegre edilebilen otomasyon sistemleri var) standard fiyat uygulamasına geçsin uber zaten batar ve çekilmek zorunda kalır. Aynı mesafeyi bir taksi 20 liraya giderken diğeri 25 liraya gidebiliyor bu ufak çakallıklarla. Allah gözlerini doyursun inşallah.

Bu arada dediğim gibi kurunun yanında yaşta yanıyor saygılı işini seven soförler. Bence onlarında birleşip bir reform talep etmeleri lazım kendi odalarından, kabul edilmezse uber e geçme şansları var zaten. onun yerine mızmızlanan odalar ve holiganlık yapan taksicilerin modernleşmeleri gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 10 Mart 2018; 23:5:9 >
  • İlla birinin ölmesimi lazım, devlet bu işe el koymalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Üstad allah aşkına ben birçok kişiye yazdım yazdıklarımın çoğunda Taksi cilerin kaba davranışlarını benimde onaylamadığımı defalarca yazdım 🙈
    Asla kaba kuvvet yada saldırı ile bu işin olmayacağını da söyledim. En az 5-6 kez yazdım

Tekrar yazayım
    Uber vergi veriyor olabilir orda sıkıntı yok
    İş vergi ile bitmiyrki
    Devlet bi plaka zorunluluğu getirmiş
    Bu adamlar vergi veriyorum diyerek bu iş girme hakkını elde etmez. Edemez. Taksiciler evet yasal yoldan aramalı haklarını Ordada sıkıntı yok.
    Evet belki uber hizmeti güzelde veriyor olabilir.
    Ama yapılan işi Türkiyedeki durum ve hal göz önünde bulundurulduğunda etik olarak yanlıştır.
    Ticari bir ahlaksızlıktır.

Dedim ya ayrıca taksicilerin hatası var yok vs bunlar başka konular onları başka bir konuda tartışalım.

Tamam kardeş ben diyeceğim dedim zaten. Dediğin gibi bu übercileri de fazla şımartmamak lazım
    İstanbul'da UBER aracına silahlı saldırı yapıldı

• Dostum taksi sektörünün eksiklerinde takıldın gittin 👍🏻🙈

Bu bahsettiğin konuşarda haklısınız 👍🏻

İyi akşamlar

👍🏻

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Uber işine mi girsek acaba maliyeti de azmış zaten Bir yerden de siyah vito buldun mu tamamdır.
    İstanbul'da UBER aracına silahlı saldırı yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 10 Mart 2018; 23:9:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Taksiciler de über e geçse ne olur? Bildiğimden sormadım :)

Rant taksi plakaları çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Yahu tamam güvenmede viber şöförünün silah yada bıçak nereden biliyorsunuz ?
    Sizinki tam bi kara cahillik, bıçak çekecek olan zarar verecek olan yaya biride olabilir minibüscüde olabilir kamyoncuda olabilir vs. Bugün memleketde 500binlik ardan inen adam da bıçal çekebiliyor ?
    Medeniyet siyah filmi vito yu sürmekle olmuyor hocam olmuyor. Savunduğunuz tez tamamen çahillik.

İnternette twitterda götüntüleri var. taksicileri aklamaya çalışmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 11 Mart 2018; 9:56:15 >
  • Taksilere cihaz takmayla, aracı yenilemeyle çözülmez. Kaldı ki sorun araçlar değil. Nerede bi baltaya sap olamamış it, kopuk varsa bin liraya aldıkları ehliyetle taksici oluyor. Öncelikle bu itleri temizlemeleri lazım. O "oda" dedikleri yerde de bu itlerden bol miktarda var. Öncelikle orayı temizleyebilirlerse devamı gelir.

• Uber araçlarının tepesine tank savar koymak lazım . Taksici önünü kesip dışarı çıktığında otomatik olarak tespit edip imha edicek şekilde ayarlanması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksicileri hafife almışım, adamlar resmen mafya arkadaş, bir defa bindim adam dolaştırıp öyle eve getirdi. Tabi biliyor yeniyim şehirde bulmuş cahili yiyor parasını :D uber tek kurtuluşumuz, kıymetini bilmek lazım..

Mahallede yapan arkadaş var bende biraz Araştırmıştım detayını. çok zor değil. Siteden gerekli evrakları yollaman gerekiyor ve inceleniyor evrakların. Araç plakası ehliyet bide src belgesi vs. Ama ilerki aşamalarını hatırlamıyorum.
    Sonra işin etik boyutunu düşününce vazgeçtim.

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    🙈🙈🙈 taksiciyi aklayan kim.
    Gerçekten yazmak için yazıyorsunuz şuraya . Size cevap vermek bile zaman kaybı.

• Flowles kullanıcısına yanıt
    Birde bayraktar iha dolaşsın füze fırlatsın taksicilere Ne yaptın kardeş sen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.