|
İstanbul'da ucuza fotokopi çeken yer önerisi? (4. sayfa)
-
-
Sayfası 5 kuruş örneğin 100 sayfalık bir PDF 5 TL eğer bunu önde iki arkada iki bastırırsanız 2.5 TL -
Dediğiniz yere mesaj attım. 672 sayfaya kargo ve spril dahil 56 tl fiyat bictiler -
Senin bu saçma hesaba göre 1000 sayfa yaptırmak isteyen birisi: 16 17 tlye alınan boş 500lü kağıt 2 paket 32 tl tutuyor hadi arkalı önlü olsun diyorsun yarısı olsa baskı bedavamı o da dahil 25 tlye yapıyor diyorsun az salla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikoxxx123 -- 23 Aralık 2020; 23:34:28 > -
Senin bu saçma yorumuna şöyle cevap vereyim 100 sayfa 5 TL tutar yazmışım 1000 sayfa 50 TL eder bunlar önlü arkalı basım içindir yani sen 1000 sayfalık PDF getir önlü arkalı bastır 50 papel öde git haaaa dersen ki ben 1000 sayfaya önde iki sayfa arkada iki sayfa bastıracağım o zaman 25 TL öde git daha da önemlisi buyur dükkana gel yaşayarak gör hadi şimdi esen kalll 😂 -
Doğrudur
672x0.05 = 33.60 TL tutuyor
Spiral tanesi 4 TL 672 sayfa iki spirale sığar 4x2=8 TL
Kargo 15 TL
33.60 TL + 8 TL +15 TL = 56.60 TL tutuyor
(Bu kadar da şeffafız ) -
Makine kiralayan var mı? 3-4 kişi birlikte alınırsa belki daha karlı olur
-
Mümkün değil 4 yıldır aynı marka kağıt kullanıyoruz fabrikadan kaynaklı bir eksiklik varsa bilemem ama 4 yıldır aynı kağıdı aldığımı faturalarla kanıtlayabilirim hatta gel hem mağduriyetini giderelim hemde faturalarla baskı kalitesi ile ortak bir video çekip buraya ekleyelim ( bu kadar şeffaf esnafız ) ( mağdur olan varsa hemen giderebiliriz kaldı ki işimizin kalitesi Google yorumlarından okunabilir)
Ayrıca pilot kalemle hangi kağıda yazarsan arkaya geçer eğer tükenmez veya kurşun kalemle yazdıysan görüntü eklemeni rica ediyorum VİVAVOPY kaliteden asla ödün vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatya -- 24 Aralık 2020; 22:0:49 > -
Avrupa Yakası-Kaya(sıra oluyor genelde içerisi küçük çünkü)
Anadolu Yakası-Viva(kargosu da var) -
Güncel olarak fiyat durumunuz nedir bir sayfa çıktı kaça çıkartıyorsunuz?
-
en son gelen zamlardan sonra en uygun fiyat kolaykopi de gibi duruyor. Sistemleride çok güzel dosyalarınızı yükleyip anlık fiyat görebiliyor aynı zamanda dosyalarınız isteğinize bağlı 1 ay sürede saklanıyor. Tüm Türkiyeyede kargolama yapıyorlar. Biz bütün eğitim kitaplarımızı burda bastırdık.
-
Ucuz fotokopi önemli olduğu kadar baskı kalitesi ve çeşitliliği de önemli. Bazen proje çizimlerimiz için A4 haricinde büyük boyutlu çıktı ihtiyacımız da oluyor. Asıl bu noktada çeşitliliği, kaliteyi ucuza sağlayan bir yer gerek. Gün içinde yoğun çalıştığımdan ben online fotokopi merkezlerini tercih ediyorum, bi kere Kadıköy'e gideyim dedim feleğim şaştı. 1,5 saat park yeri bulamadım tövbe ettim. Mimar bi arkadaşımız büyük boyutlu çıktı da alabileceğimiz online bi baskı merkezi olan buradanbastir.com sitesinden bahsetti, gayet de profesyonel bi yer. Adamların hesaplama aracı var, telefon açıp "abi şu ne kadar", "abi 100 sayfa ne kadar, renkli olursa ne kadar olur" gibi sorular sormaya gerek kalmaksızın, neye ihtiyacınız varsa oraya girip güncel fiyatı çıkarabiliyorsunuz. PDF dosyamızı yükleyip siparişi veriyoruz İstanbul için aynı günde bile kapımıza kadar gönderiyorlar. Daha da nasıl yapacağız diyen varsa ana sayfalarındaki videoyu izlesin, orada her şeyden detaylıca bahsedilmiş, ben size daha ne yapam :)
-
45 kuruştan siyah beyaz bassam bende bu kadar ilgilenirim. kırtasiye mi burası 45 kuruş ne -
Hocam 642 sayfa çıktı alcam 288 tl ediyor. Orijinal kitap alsam daha ucuz. -
Fotokopilerinizi en ucuz ve en kaliteli şekilde çekebiliriz.
Siyah beyaz önlü arkalı olarak sayfa başı 30 kuruş,
tek taraflı isterseniz sayfa başı 25 kuruştur.
instagramdan @fotokopici_ kullanıcı adıyla bize ulaşabilirsiniz.
-
Oha oha piyasaya nolmus
-
Bu saatten sonra en mantıklısı tablet almak. 23-24-25... tayfalara yatırım tavsiyesidir. -
A4 kâğııdı fiyatlarının fırmalaması ile birlikte fotokopilere çok zam geldi
Çok ucuza çeken yerlerin A4 kağıtları leş gibi oluyor çoğunlukla. Kalem kağıtta kaymıyor bastırmasan bile kağıtta iz kalıyor.
İşler şubesinden indirimle işler yayıngrubu kitapları almak bence daha iyi. Daha pahalıya geliyor ama renkli olup kitap formunda olduğunu hesaba katarsak bence verilmeyecek bir fark değil.
Ama ondan da iyisi tablet almak bence de. Telegramda 2022 basım bilindik çoğu yayının PDF leri bulunuyor ( camscanner da taranmış şekilde değil işlerin mobil uygulamasından bi şekilde indiriyorlar kitapları ) -
quote:
Orijinalden alıntı: fotokopici_34Fotokopilerinizi en ucuz ve en kaliteli şekilde çekebiliriz.
Siyah beyaz önlü arkalı olarak sayfa başı 30 kuruş,
tek taraflı isterseniz sayfa başı 25 kuruştur.
instagramdan @fotokopici_ kullanıcı adıyla bize ulaşabilirsiniz.
günceldir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X