Şimdi Ara

İSTANBUL'DA UCUZA MONTAJ NEREDE YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş gittiğim ne kadar yer varsa 50 tl fiyat çekiyor 1 mid takımını bağlamak için herkeste sabit midir bu fiyat yoksa daha ucuza bağlatabilir miyim? var mıdır önerisi bildiği bir yeri olan?

NOT: çamlıcada oturuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: intuitioner

arkadaş gittiğim ne kadar yer varsa 50 tl fiyat çekiyor 1 mid takımını bağlamak için herkeste sabit midir bu fiyat yoksa daha ucuza bağlatabilir miyim? var mıdır önerisi bildiği bir yeri olan?

NOT: çamlıcada oturuyorum

Gopa yakınsan gel ben bağlıyım, sana ücretsiz.
    En ucuz kendin bağlarsın. Böyle yerler işçiliği çok yüksek fiyat çekiyorlar. Mid takımın filtreli mi nedir. Nasıldır nereye bağlatmak istiyorsun yazmamışsın arkadaşım. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 50tl den kacip daha fazla masrafla karsilasabilirsiniz. Guven veren kim varsa ona baglatin... simdi kapi panzotunu krabilirler cam krikosu bozulabilir sok tak yaparken hasar verebilirler. Yani 50tl veriyorsunuz ama risk almiyorsunuz iscilik hakkidir biz sistem kurmaya midlere vs 500/600tl iscilik veriyoruzki iyi çalsin diye

• valla ben çamlıcadayım slyt nin dediği gibi ustaya bağlatmak istiyorum tabi hakkı neyse vereceğiz ama bu işin hakkı 50 tl midir? bir de benim ilk aracım olduğu için hiç tanıdığım bildiğim yok kime gitsem nasıl olduğunu bilmiyorum yani.
  • quote:

valla ben çamlıcadayım slyt nin dediği gibi ustaya bağlatmak istiyorum tabi hakkı neyse vereceğiz ama bu işin hakkı 50 tl midir? bir de benim ilk aracım olduğu için hiç tanıdığım bildiğim yok kime gitsem nasıl olduğunu bilmiyorum yani.

Siz dekoratif iş yaptırırsanız tabiiki fiyat artar. Uyumlu kolonlardan taktırmayıp yuvasına göre,
    Farklı bir şey yaptırırsanız tabiiki de özele giriyor sonra da cebe. Kokay gelsin ..

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

quote:

valla ben çamlıcadayım slyt nin dediği gibi ustaya bağlatmak istiyorum tabi hakkı neyse vereceğiz ama bu işin hakkı 50 tl midir? bir de benim ilk aracım olduğu için hiç tanıdığım bildiğim yok kime gitsem nasıl olduğunu bilmiyorum yani.

Siz dekoratif iş yaptırırsanız tabiiki fiyat artar. Uyumlu kolonlardan taktırmayıp yuvasına göre,
    Farklı bir şey yaptırırsanız tabiiki de özele giriyor sonra da cebe. Kokay gelsin ..

yok uyumlu yuvasına taktırcam direk yuvaya takacak yani özel bir durum yok
  • intuitioner İ kullanıcısına yanıt
    Araç neydi hocam? Araçların kullanım klavuzlarında genelde hoparlör kapaklarının nasıl açıldığı şema şeklinde oluyor. Ben kendi aracımın tesisatını a dan z ye kendim yaptım. Ustalar gibi paldır küldür girip sağı solu çizmeden, dikkatle yavaş yavaş yaptım. Eliniz tornavida tuttuysa yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse aracım için olan şema bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Araç neydi hocam? Araçların kullanım klavuzlarında genelde hoparlör kapaklarının nasıl açıldığı şema şeklinde oluyor. Ben kendi aracımın tesisatını a dan z ye kendim yaptım. Ustalar gibi paldır küldür girip sağı solu çizmeden, dikkatle yavaş yavaş yaptım. Eliniz tornavida tuttuysa yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse aracım için olan şema bu.

hocam bende corsa c kasa var ve elimdeki kullanma kılavuzunda böyle birşey yok elimden gelir bu tür işler. internetten birkaç video izledim herşeyi yaparım da kablo bağlantıları vs. nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü benim ön kapılarda hoparlör yok, kablo bağlantısı falan nasıl yaparım var mı anlatımı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.