hayırlı olsun. ya ne zaman milletin maaşına zam yapılsa, arkasına da bilimum şeye zam yapılıyor. geçen dişçiye gittiydim. zam gelecek dendiydi. yapacağınız zamdan kurtulma şansım zaten yok ki demiştim. bunlar millete zam oranını belirlediklerinde, piyasa da kendi zam oranını belirliyor. ne güzel düzen ya.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 27 Temmuz 2024; 11:46:5 > |
istanbul'da ulaşıma zam geldi.
-
-
İstanbulda ulaşıma zam yapıldıgı gün istanbulda kent lokantasında indirim yapıldı. Arabası bile olmayan insanlardan aldığı parayı daha fakir olduğunu düsündügü beleşçilere dağıtıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suyada %13 zam yapıldı ayrıca.
Ulaşımda zam oranını %20 olarak yaptılar.
Kent lokantasındaki 40 tl lik menüyüde 35 tl ye indirdiler.
-
İmamoğlu tam siyasetçi ya :D
Adam ulaşıma ve Suya zam yaptığı hafta Kent lokantasına 5 TL indirim yapıp hoppp ortalığı bulandırıveriyor :D Vee hiç bir yerde zam haber olmuyor. Ama 5 TL indirim her yerde gündem. Kıytırık bir şeye 1 TL zam gelse ortalığı yıkanlar İmamoğlu zam yapınca sus pus oluyor.
Ulaşıma ve Suya zam yaptık evet ama bak Kent lokantasına indirim yaptıp deyip o basıncı tazdiği hopp yok etti hemen. Tam taşra siyasetçisi İmamoğlu...
Seçilmeden önce ulaşıma halk ekmeye suya indirim yapacam diyen İmamoğlu şuan Türkiye'nin en pahalı ulaşım ücreti en pahalı suyu ve en pahalı halk ekmeğini yediriyor olabilir. ( Veya CHP'li bir belediye varsa vardır önünde 2. veya 3. dür. )
-
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.
İSTANBUL NİMET NİMET.
VERİN YETKİYİ GÖRÜN ETKİYI.
LİYAKAT BUNU GEREKTİRİR.
HER ŞEY 16 MİLYON İÇİN.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
enflasyon düşerken ve fiyat artışlarının beli kırılırken
istanbul'da kira fiyatları 5000 liraya düşmüşken, muayene ücreti bile 33 lira iken otobüse binmek için ödediğimiz bu para şakağğ mı?
işte muhalifleri böyle uyutuyorlar
geçen gün reis motorine 1 lira indirim yaparken imamoğlu ulaşıma zam getiriyor ve koyun muhalifler 1 kelime laf etmiyor
-
Şu 5k’lık kirayı göstersene, enflasyona girmiyorum. Belliki markete gitme diye bir şey yok.
Alttaki şeyde Tüik’tense tadından yenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 27 Temmuz 2024; 20:15:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buyur kardeşim şuan ben istediğimde istanbul'da 1000 liraya bile ev bulabiliyorum cillop gibi hemde
-
Valla cillop gibiymiş, evde oturanın da babası zenginse tadından yenmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
reyiz ironiye biraz uzağız sanırım.
O bayan ev arkadaşları ilanlarında genelde kiraya ortak aranmaz onu da yazayım :D
-
Yok, ben sadece bir şart daha ekledim. Boşu boşuna kalınmaz şimdi oralarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- suriye araba sitesi
- konut kredisi forum 2024
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- noter bilgi ne demek
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- pasaport yenileme ücreti 2025
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X