Şimdi Ara

İstanbul’da üniversite öğrencisi genç intihar etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    kardeşim ciddi oksijen israfısın keşke hiç doğmasaydın.
  • Mide bulandırıyorsun.

Bak az kaldı üzerine kusacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam inançlı olduğunu söylediğin için söylüyorum, yoksa başkasına söylemem ama "umarım vardır" şeklinde inandığın zaman imanında şüpheye yüz tutmuşsun demektir. İslamda ya siyahsındır ya beyaz, ama gri olunmaz onlar münafıklığa doğru gider, yani şüphesiz iman etmen lazım. Kitabımızda da şu ifade birkaç kez geçer: "Allah'a ve ahiret gününe inanan..." - yani buradan da anlaşılıyor ki ahiretten ve hesap gününden de şüpheye düşülmemesi önemlidir.

Tabi kalbe istemsizce gelen, dille, hareketle ve kalple tasdik edilmeyen şüpheler vesvese sınıfına girdiği için bunlar imana zarar vermez, ancak bunu ezmen lazım, yoksa bir zaman sonra şüpheye düştüğün noktadan büyür ve seni dinden çıkmaya kadar götürür. Uyarmak istedim, selametle.

Allah bu Türk toplumunu kurtarsın bu gençleri de bu umutsuzluktan kurtarsın.

• Balraos kullanıcısına yanıt
    İki kez Amsterdam'a gittim böyle güzel kafa görmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Keşke sürekli böyle "BLOKLANACAKLAR LİSTESİ" diye bi liste oluşturulup düzenli olarak güncellense. Bu sayede forumca kimlerin troll olduğunu bilir ona göre hareket ederiz.
  • Yapacak hiçbirşey yok malesef çok uyardık söyledik Şimdi olanlara üzülmenin hiçbir anlamı yok bence.Ben çok iyi anlıyorum bu intihar edenleri çünkü aynı şeyi bende yaşadım biliyorum o yüzden saçmasapan yargıda yapmıyacam kurtulmuş diyecem.Şu anda durumum birazdaha iyi ama işler gitgide kötüye gidiyor yakında herkez bu duruma düşücek işyerleri bir bir iflas edip takır takır kapanmaya bşlayacak.Yani aynı durumu yarın tekrar yaşamayacağımın garantisi yok hatta yaşayacağım yani kesim gözüyle bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Hocam inançlı olduğunu söylediğin için söylüyorum, yoksa başkasına söylemem ama "umarım vardır" şeklinde inandığın zaman imanında şüpheye yüz tutmuşsun demektir. İslamda ya siyahsındır ya beyaz, ama gri olunmaz onlar münafıklığa doğru gider, yani şüphesiz iman etmen lazım. Kitabımızda da şu ifade birkaç kez geçer: "Allah'a ve ahiret gününe inanan..." - yani buradan da anlaşılıyor ki ahiretten ve hesap gününden de şüpheye düşülmemesi önemlidir.

Tabi kalbe istemsizce gelen, dille, hareketle ve kalple tasdik edilmeyen şüpheler vesvese sınıfına girdiği için bunlar imana zarar vermez, ancak bunu ezmen lazım, yoksa bir zaman sonra şüpheye düştüğün noktadan büyür ve seni dinden çıkmaya kadar götürür. Uyarmak istedim, selametle.

Allah bu Türk toplumunu kurtarsın bu gençleri de bu umutsuzluktan kurtarsın.

Alıntıları Göster
    Benim kendi imanım üzerinde şüphem yok, ben "umarım vardır" kalıbını inanmayanlar adına söyledim o mesajda 👍 böyle olayları gördükçe ve ülkeyi yönetenlerin dini, imanı nasıl kullandıklarını gördükçe daha fazla dinden soğuyan insanlar oluyor günden güne

• Balraos kullanıcısına yanıt
    Psikolojisi ekonomik nedenler ile bozulmuş olamaz yani ...
    Bir sürü adam intihar etti hala seni inandıramadı
    Vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Here is the new version of ...
    ibrahimakça'nın yan hesabı olabilir
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    *NoyanDerviş...

En sinir bozucu olanı unuttun

• Geçen aylarda şu video odaklı konu açmıştım örnek olsun diye..Bir sürü saçma sapan mesaj geldiydi. Kafaları basmıyor ki sadece haberdeki öğrenci özelinde sorun değil bunlar..O konuda yine üstü kalın şekilde yazmıştım sadece bu arkadaş değil bir çok arkadaş bu durumda diye.Ama basmıyor kafalar işte.

Bu haberdeki öğrenci için yine aynı şekilde.Sorun sadece bu öğrenci için değil.Yani o yüzden şusu vardı amacı buydu falan diye salak salak saçma sapan yazıp durmayın.

Oturma organınız ile düşünmeyin artık be !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 19 Şubat 2020; 11:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

*NoyanDerviş...

En sinir bozucu olanı unuttun
    Kaç oran vereyim hocam? Sefa404 de eklenicek ayrıca. Öneriniz için teşekkür ederim

• İntihar Hem ekonomik krizlerde ve Yoksullukta, hem aşırı zenginlik ve bollukta çok görülür.

Birisinde hayatın verdiği acıdan kaçmak için

Diğerinde Aşırı doymuşlugun verdiği Boşluktan dolayı.

Avrupada insanlar Hayatın anlamsızlığı ve Nihilizm üzerine düşünüp intahar ederken, fakir ülkelerde ve Türkiye gibi Aşırı değişkenlik gösteren ülkelerde ikinci dediğim dolayısıyla olur.
    Bir inançsız olarak kendimi Hurafelerden arındırdıgım zaman, şükür ki o boşluğa düşmedim. Dinin yerine felsefe ve bilimi koydum.

• Sadece ekonomik olsa iyi. Liyakata dayalı bir düzen olmadığı sürece sizin yaptığınız tek şey bu insanların umutlarını çalmak olur. Onu da fetöcülere ösym sorularını vererek yaptınız zaten. Şimdi de ekonomik değil ama deyip duruyor aktroller. Zaten ekonomik değil. Sorun sizin akp olarak insanların geleceklerini ve umutlarını dahi çalmanız.
  • Vah kardeşim

• Bir ara da yine İstanbul üniversitesinden edebiyat fakültesinde okuyan kızın birisi intihar etmişti. Geçim sıkıntısı olduğu iddia ediliyordu. Meselenin iç yüzü öyle değilmiş. Kız sürekli tek takılıp insanlar tarafından dışlanıyormuş. Dış görünüşü ile dalga geçen insanlar olmuş. Bizim İstanbul üniversitesindeki tatlı su solcularımız ortalığı ayağa kaldırmıştı bu kıza yazık değil mi ekonomik kriz var diye. Ve daha da kötüsü kızın cenazesinde tek bir solcu da yoktu hani o kriz var deyip eylem yapanları kastediyorum. Bu olayı da kendi lehlerine çevirip kullanmak isteyen aşağılık insan dolu. Yani birisi intihar etse de kullanalım, kendi siyasi menfaatlerimiz doğrultusunda bu olayı da kendi lehimize çevirelim şeklinde hazırda bekleyen dolu burası. Ne mide bulandırıcı insanlar var.

Haberin açıklaması da çok güven verici ha neymiş efendim iddiaya göre geçim sıkıntısı varmış o yüzden intihar etmiş. O iddianın kaynağı muhalefetlikten gözü dönmüş vahşilerin mabadı olabilir.

Gence Allah rahmet eylesin bu olayı kendi çıkarına kullanmak isteyenlere de lanet olsun

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Treth FTW !
  • Ülkede her şey çok çabuk normalleşiyor. İnsanlar sürekli olayları farklı yerlere çekiyorlar , bu işin sonu nereye gidecek en çok onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Psikolojisi ekonomik nedenler ile bozulmuş olamaz yani ...
    Bir sürü adam intihar etti hala seni inandıramadı
    Vay be
    Bu mantikla afrikada, cinde, kambocyada insan kalmazdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.