Şimdi Ara

İstanbul'da Üniversite Okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saçma sapan bir bölüm okuyacaksanız özel üniversiteye boş yere para vermeyin.

ha tıp,doktorluk,eczacılık,mimarlık mühendislik falansa okunur da. mesela bir sosyoloji,tarih v.b işsiz kalacağın kesin olan bir bölümü özel üni de okunmak saçma olur.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Yok be hocam, iş olanağı olan bir bölü okumayı düşünüyorum. Özel Eğitim yani. Ama tercih yapmayacağım gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci öğretim yaz aga

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Niye zoruna gitti?! Hem okul okuyacaksın sözde hem de derslere katılmayacaksın, yok ya! Adamdan kan alırlar kan. Ben olaydım da benim dersimden o şekilde geçmeyi deneyeydin. Terbyesiz arıyorsan kendine bak, asalak! Ulan açlıktan nefesiniz kokuyor, özelde okumak neyinize!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 22 Temmuz 2022; 7:11:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz Marmara İstanbul İTÜ, niye özel yazıyorsun akıl olarak geride misin?

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Ya birader s.git, sana kemik atmadım. Sen olacakmışsın da dersine girecekmişim, psikolojik sorunların var belli ki, kinini, nefretini burada kusma. Senin gibi problemli biriyle tartışmak istemiyorum. Bu kadar insan var, bir tanesiyle bile tartışmadım, hepsi sağ olsun gelip efendice yorumlarını, tavsiyelerini yaptılar. Gelmiş cahilce, nobranca, mahalle abisi gibi ahlaksız yorum yapıyorsun, bir de üste çıkmaya çalışıyorsun. Rica ederim yorum yapma sen.

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

İkinci öğretim yok maalesef hocam.

• Ya arkadaşlar, efendice yorum yapan, tavsiye veren herkese teşekkür ederim, sağ olsunlar ama bu “salak mısın, niye şu puanı yapamadın, yok ayranın dökülmesin, bir yerin ...” şeklinde yorum yapanlar, sizin problemleriniz mi var? Size herhangi kötü bir ithamım yok, şahsınıza bir hareketim yok. Sadece belki benzer durumları yaşamış biri olursa bir akıl verir, yol gösterir diye yazdım durumumu buraya. Ne salak olduğum kaldı, ne de küfür yemediğim... Ben 18-19 yaşında çocuk değilim, birçoğunuzun abisi yaşındayım. Hakaret edecekseniz lütfen yorum yapmayın, zaten stres altındayım, sizinle münakaşaya girmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çirkinlik Ne Kadar Kolay -- 22 Temmuz 2022; 12:14:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.