< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da Yaşıyorum Hala Kışlıklara Geçmedim Sizce? (2. sayfa)
-
-
Ben Adana'dayim bu hafta takdiracagim, Adana'da gerekli olduğu için değil ama aracın her duruma hazır olması için bu gerekli. Her an planda olmayan bir şehir dışı yolculuğu gelişebilir hiç düşünmeden yola çıkabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Erzurum’da bu sene kışlıkları hiç çıkartmadım. Yazın da kışlıkla gezdim
hocam ben seyrantepe den tam maslakta değil aslında ayazağanın üstüne geçeceğim genel olarak mahalle arası yol yoktu ancak kışı bilemiyorum bilginiz var mı
quote:
Orijinalden alıntı: Toxicatedhocam ben seyrantepe den tam maslakta değil aslında ayazağanın üstüne geçeceğim genel olarak mahalle arası yol yoktu ancak kışı bilemiyorum bilginiz var mı
20 yıldır kağıthane de çalışıyorum. Kağıthaneden her noktaya gittim. Kar yağışı olduğu yıllarda malesef bütün yokuşlarda sıkıntı yaşanıyor. Siz kış lastiği taksanız bile sizden önceki bir kişi takmayınca bütün yol tıkanıyor. Çok şahit oldum. Kış lastiği olmadan da yokuşları güvenli çıkmak neredeyse imkansız. Ben şu an evden çalışıyorum. Normalde kar yağışında toplu taşıma kullanıyorduk fakat şimdi pandemide tehlikeli.
-
Şirket aracı kullandığım için iç politika gereği 1 kasımda taktırdım. Ne olur ne olmaz. Dikkatli olun yine de.
-
Anlaşılan lastikte çözüm değil, aracın ebatı da ara ebat olunca en ucuz lastik bile pahalı aslında hal böyleyse en iyisi aracı çıkartmamak ulaşmam zorunluluk değil.Yolu hatırladığım kadarıyla bir yokuş var gidip gelirken o sıkıntı çıkartabilir sanırım sadece. Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X