Şimdi Ara

İstanbul'da yer gök Mercedes CLA olmuş durumda... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
7.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

2013'te direksiyon sinavina girdigimden beri elime direksiyon degmedi. bu ulkede araba alamamak icin fakir olmaya gerek yok, orta durumlular da zorlaniyor
    Aileden yardım gelmiyorsa zırnık alamazsın bu ülkede. Adam 5000 le başlasa direk işe bak hani imkansız ama adam über süper vasıflı diyelim. 1500 kira + mutfak,faturalar 1000 direk yarısı gitti bile. 2500'e krediye mi giricen yoksa geçimini mi saglaycan krediye girsen hadi 50 bin kredi çektin faiziyle zaten 1500 lira aylık alacagın araba da felegin çemberinden geçmiş araç olur verdigi ilk masrafta elin kolun baglanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Haziran 2020; 22:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Aileden yardım gelmiyorsa zırnık alamazsın bu ülkede. Adam 5000 le başlasa direk işe bak hani imkansız ama adam über süper vasıflı diyelim. 1500 kira + mutfak,faturalar 1000 direk yarısı gitti bile. 2500'e krediye mi giricen yoksa geçimini mi saglaycan krediye girsen hadi 50 bin kredi çektin faiziyle zaten 1500 lira aylık alacagın araba da felegin çemberinden geçmiş araç olur verdigi ilk masrafta elin kolun baglanır.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum. İnsanlar alıyor ama babalarından, dedelerinden bir şeyler kalıyor da alıyor

• Ne kadar yeni kasa CLA gördüysem 10 tanesinden 8ini boyu direksiyona yetişmeyen bi abla kullanıyordu ve sarı taksi rengindeydi

Yeni bir moda ya da örgütlenme falan var da bizim mi haberimiz yok acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Ne kadar yeni kasa CLA gördüysem 10 tanesinden 8ini boyu direksiyona yetişmeyen bi abla kullanıyordu ve sarı taksi rengindeydi

Yeni bir moda ya da örgütlenme falan var da bizim mi haberimiz yok acaba
    Arabadan anlayan adama zor satarsın o aracı ondan olabilir.
  • Yerli ve milli cla 2020’de göklerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 6 Haziran 2020; 23:13:8 >
  • 3 serisi varken de ne biliym zevk meselesi de
  • Yahu aile babasinin hergun avm de isi ne? Cla muteahhit kizlarinin aldigi arac ve hepsi tum kokosluguyla gununu avm de 15 tl lik kahveyle story atarak olduruyor.
    Konuya bak nerden baksan subjektif nerden baksan tutarsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Ben gördüm

Alıntıları Göster
    Allah daha çok versin.
  • İStanbul da olması normal durumdur. Türkiye zenginlerinin %80 i istanbulda yaşıyor.

Mesela Türkiye nin diğer illeri Astra H kasa kaynıyor niye acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Allah daha çok versin.

Alıntıları Göster
    Eyvallah, herkese versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    5000 ne Allah aşkına, para pul olmuş, gördüğünüz o lüks araçlara binenlerin çoğu ticaretle uğraşıyor arka planda da kara para aklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Asıl noktayı kaçırmadım tabii ki. Alım gücü git gide düşüyor daha da düşecek ancak BMW almak bu ülkede her zaman zordu. Aileden bir şey yoksa işe yeni giren insan 3-4 senede direk BMW düşünmez düşünemez. Düşünmesi için de asgari ücretin 3-4 katını alması lazım. Kaldı ki Kirada oturuyorsa falan zor iş.

Bu arada BMW'den kastım da eli ayağı düzgün 3-4 yaşında BMW.

Ne üretiyoruz ki BMW almak bizim hakkımız olsun. Biz önce bir şeyler üretelim ekonomi üretime dayalı olsun sonra BMW düşünürüz.

Alıntıları Göster
    Bu ülkede ciddi anlamda parası pulu olanlar bile şu zamanda BMW almayı düşünmüyor. Almanya'da yaşayan arkadaşlarım var, çoğunluğunun kullandığı markalar buradakilere göre daha basit seviyede.

Kabul etsen de etmesen de corona yüzünden dünya uzun bir süre ekonomik durgunluğa girecek ve 2022 sonlarında eskiye dönüş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

akp maaşlı trollü isen yarım saat öncde işe başlasan kredi alıyorsundur...
    Sen nereden biliyorsun bunu acaba...
  • Bu insanlar %3 lik aileden arsa ev zengini kisim genelde ama hep gezen tozan bunlar oldugu icin gozunuze carpar.

10.000 tl net maasi olan kac kisi var 100 kiside? Su da var ki 10.000 tl net maasin olsa bile bu arabalara yaklasamazsin hatta araba almak bile kolay degil. Adamlarin hepsi silikon vadisinde dolar kazaniyor sanirim.

• Bende sokaklardaki arabaları görünce heralde en fakir biziz diyorum. Henüz 10 yasından genç arabamız olmadı aile olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avm doluluk oranıyla ekonomi yorumlamak

yoldaki birkaç mercedes ile de bolluğa yorum yapmak tarif edilemez.

yaşanır..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Karı koca çalışmak lazım tek maaşla geçinmek çok zor

• 350 bini trink verebilecek olan kişinin ya babasından mal kalmıştır, yada patrondur vergiden düşmeye çalışıyordur.

Yoksa bankadan 10 yıl vadeli kredi çekip ben de alabilirim bu arabayı.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    sen almadığını nereden biliyorsun maaşlı troller birbirini kollarmış...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.