Şimdi Ara

İstanbul depremi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

güzel haberlerinizi bekliyoruz hocam. dediğiniz gibi yaparsınız olmazsa da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt

hiçbir şey yapılmadı demen daha da talihsiz olmuş. ben tuzlada yaşıyorum mahallemdeki ve çevre mahallelerdeki neredeyese her eski bina dönüşümden geçti bizim apartman da dahil olmak üzere. öyle gıcık öyle imkansız adamlarla uğraşıysun ki bu kentsel dönüşüm sürecinde, o tipler yüzünden bu dönüşüm işleri yavaş ilerliyo. yaklaşık 6 yıl boyunca projeler geldi ve reddedildi saçma sapan nedenlerle bizim bina dökülüyo olmasına rağmen. abartmıyorum bizim evin duvarından yan dairenin ışığı içeri süzülüyodu kırıklardan. bunu anlatıyosun adama fotoğrafları gösteriyosun buna rağmen gidiyo en ufak nedenlerle ben bu projeyi kabul etmem diyo her şey dönüyo başa. ve kalabalık da değiliz yani 32 kişilik bi site. istanbulun ve türkiyenin her yeri için geçerli bu. ne oluyorsa parayı, malı, mülkü canının önüne koyan adamlardan dolayı oluyo. inşallah yeni düzenlemelerle ev sahiplerinin söz hakkı kısıtlanır da iyice hızlanır işler

• Plesac kullanıcısına yanıt

Hocam hiçbir şey derken bu olayların yavaş ilerlediğine vurgu yapmak istemiştim,dediğiniz şeylerde haklılık payınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.