Büyük ihtimal seneye veya sonraki sene olacak bu deprem. (Naci görür öyle diyor bana saldırmayın) sizce yks yi yaparlar mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul depremi
-
-
*sigh*
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olursa yapmazlar yüksek ihtimal. Ancak, dinlediğim jeologlara göre bunu önceden saptamanin bir yolu yok. Naci görür iyi hoş ama konu bazında yazılmış olan araştırmalara bakmak daha doğru bir sonuç verecektir. Belki de kendisi kamuoyunda bir etki yaratmak ve bunun neticesinde konu bazında siyasi bir güç devşirmek için popülizm yapıyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
naci görür, celal şengör gibilerin saçma sapan bir şekilde aralık vermeleri de ayrı olay. hem tahmin edemiyoruz diyorlar hem de şu senelerde olur lan galiba falan diyorlar. celal beye sorsan bundan 10 sene önce olacaktı deprem. cevap ise yapmazlar
seneye veya sonraki sene olacağını nerede söylemiş? kendisini takip ediyorum hiç şu zamanda olacak dediğini duymadım şu tarihe kadar tekrarlanma periyodu tamamlanıyor dediğini duydum sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hiçbir zaman tarih verdiklerini duymadım tekrarlanma aralığını ve artan olasılıklarını söylüyorlar. 2050’ye kadar %95 denmişti galiba mesela
Naci görür ün dedikleri çıkıyor ama. 2020 de elazığ depreminden sonra maraşta da en fazla 3 sene içinde çok büyük deprem olacak dedi gerçekten de öyle oldu.
2024 veya 2025 e kadar %65 diyor. 2029 a kadar da %100 diyor zaten
çok saçma yapmayacak olmaları biz neler çektik yaptılar bu sene
Yapmasalar covidde yapmazlardı yaparlar siye düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim
2029’da kesin dediğini duymadım ama tekrarlanma periyodu doluyor dedi. dolunca kesin deprem olur demek değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 16 Ağustos 2023; 20:50:13 >
hocam. şimdi sizin yaşadığınız acıları oradaki felaketin boyutunu çok iyi anlıyorum. ama istanbul ve çevre illerden bahsediyoruz. buradaki tahribat tüm türkiye'yi daha yoğun etkileyecektir. yapılır veya yapılmaz bunu düşünmenin manası yok çalışmalarınıza devam edin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 16 Ağustos 2023; 20:50:15 >
ben öyle anladım bilmiyorum. Neyse olmaz umarım şu 1 2 sene içinde
Boşver ülkenin kepenklerini kapatacağımız için sınavı falan hiç düşünmezsin.
-
Öyle bir deprem olduğunda sınav vs konuşulmaz bile.
Hiçbir jeolog bu yıl veya seneye deprem olucak demez.Depremin tam ne zaman olacağını kimse bilemez.Adamlar diyorki 99 depreminden sonra hesaplamışlar 30 sene içinde deprem olma olasılığı %65 her geçen yıl bu oran artıyor aradan 24 sene geçti ve deprem olmadı bu 6 sene içinde deprem olma olasılığını %75 olarak hesaplıyorlar,2022 için de öyleydi ama %25lik olsalık gerçekleşti ve deprem olmadı.Gelecek yıllar içinde belki de %25lik olasılık gerçekleşecek.Sonuç olarak marmara depremi yarın da olabilir 2027'de olabilir ,2029un son günü de olabilir.Belki bekledikleri gibi de olmayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 16 Ağustos 2023; 21:15:29 >
yahu hâlâ burada yok o tarihte olmaz muhabbeti çeviriyorsunuz, günün ne önemi var, bu olacak mı olacak.
Aklı olan uzak dursun Marmara'dan.
hocam. şimdi sizin yaşadığınız acıları oradaki felaketin boyutunu çok iyi anlıyorum. ama istanbul ve çevre illerden bahsediyoruz. buradaki tahribat tüm türkiye'yi daha yoğun etkileyecektir. yapılır veya yapılmaz bunu düşünmenin manası yok çalışmalarınıza devam edin bence.
|
hiçbir zaman tarih verdiklerini duymadım tekrarlanma aralığını ve artan olasılıklarını söylüyorlar. 2050’ye kadar %95 denmişti galiba mesela
|
naci görür, celal şengör gibilerin saçma sapan bir şekilde aralık vermeleri de ayrı olay. hem tahmin edemiyoruz diyorlar hem de şu senelerde olur lan galiba falan diyorlar. celal beye sorsan bundan 10 sene önce olacaktı deprem. cevap ise yapmazlar
|
eğer bu deprem olursa(Allah muhafaza) ulusal egemenliğimiz tehlikeye girer ve bir milleti yaşama bağlayan birçok şeyden mahrum kalırız.İnşallah deprem olmaz olacaksa bile yakın zamanda olmasın
|
Benzer içerikler
- kitapyurdu güvenilir mi
- roma hipodromu nasıl yazılır
- bilgi sarmal paragraf zor mu
- ayt edebiyat kaç günde biter
- gemide çalışmak vasifsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X