Şimdi Ara

İSTANBUL DEPREMİ (26 EYLÜL SAAT 13:59 / 5.7 ŞİDDET ) (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
177.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayseri'deyim 1 saat önce şebeke çekiyordu. Şuanda tamamen gitti. Telefonu 2G ve 3G moduna alınca geliyor fakat arama yapamıyorum.
  • Geçmiş olsun herkese.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Ben sallandiginda okuldaydim hic hissetmedim herkeze gecmis olsun

• Bir kez daha gördük ki İstanbul kesinlikle afete hazır değil . Binalar sağlam değil , insanlar bilinçsiz , toplanma alanları yok , hatlar kesilmiş iletişim yok .
  • Bağcılar, Güneşli Mahallesi, 1318 nolu sokakta bina çökmüş. Hiçbir yerde haberi yok. Battalgazi Mahallesi'nde de arama kurtarma ekipleri varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem olduğundan beri telefonumda şebeke yok. Yalnızca Acil Aramalar yazıyor. Hattım Türk Telekom. Turkcell hatlarda sorun yok. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

2019 yılındayız, pilli radyo mu kaldı? Çağa ayak uymak zorundayız. Ezbere oluşturulmuş bir liste. Onun yerine eski ve sağlam yedek bir telefon, şarj kablosu ve powerbank üçlüsü en iyisidir. Ve tabii bu telefon FM radyo destekli olursa çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    Radyo denmesinin sebebi pil ömrünün çok uzun olması ve bugün gördük,telefon hatları gümledi.Radyo frekansı daha güvenilir.Dediğiniz gibi telefonu bulundurmanında bir zararı olmaz çantanın bir kenarına koyulabilir.

• Arkadaşlar bu konudaki herkese sesleniyorum. İstanbulda yaşayan biri olarak bu gibi durumlarda işletişim kurmak için nasıl bir yol önerirsiniz. Şu eski uyduya bağlanan telefonlar vs yada başka bir yol? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.

• Bu olay aslında küçük bir prova oldu ibret alması gerekene tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Arkadaşlar bu konudaki herkese sesleniyorum. İstanbulda yaşayan biri olarak bu gibi durumlarda işletişim kurmak için nasıl bir yol önerirsiniz. Şu eski uyduya bağlanan telefonlar vs yada başka bir yol? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.
    Telsiz,telefon hatlarının düştüğünü düşünürsek telsiz mantıklı bir araç.İmkanın varsa kıyı emniyeti genel müdürlüğünün sınavına girerek telsiz lisansı alırsan çok uzak mesafelere konuşabilirsin.Lisans gerektirmeyen telsizlerlede bölgende çok uzak olmasada iletişim kurarsın.Akrabalar içinde alınabilir herkese 1 tane.
  • Ekrem yüzüyordur fark etmemiştir depremi 🤣🤣😂😂

• İstanbul Havalimanı çalışanıyım. Ofiste yakalandık depreme. Arkadaşlar öyle bir sallandıkki hepimiz bunun büyük istanbul depremi olduğunu zannettik. havalimanının zemini hakkında umarım size bilgi vermiştir.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    voip kullanabilirsiniz..

• Bir caminin minaresi yıkılmış şuana kadar en net olan şey bu.Birde 8 kişi yaralanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Eylül 2019; 18:20:18 >
  • Bir gün herkes köyüne dönecek öyle ya da böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Bir gün herkes köyüne dönecek öyle ya da böyle
    Gün gelecek İstanbul ölüm kusacak maalesef öyle.Ah İstanbul vah istanbul güzellemeleri o zaman göreceğiz.Şehir insanı nüfusu yapıları kaldırmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Eylül 2019; 18:27:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.