Şimdi Ara

İSTANBUL DEPREMİ (26 EYLÜL SAAT 13:59 / 5.7 ŞİDDET ) (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
177.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 martta böyle bir şey paylaşılmış, ayetle depremin tarihini açıklamaya çalşmış, böyle şeylere inanmam ama ilgimi çekti

https://m.facebook.com/100008848397562/posts/2008131109491816?sfns=mo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -massive- - kullanıcısına yanıt
    Dunya icin genel twit atiyor.

• Türkiye için atılmış bir tweet
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Sadece istanbul olsa neyse. Aydın'da biz bile sorun yaşadık. Kimse arama yapamadı 1-2 saat boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

Anasını satayım yok 4.5G , yok 5 GB yok ışık hızında internet diye gün boyu kafa ütüleyen oparatörler, ortabüyüklükteki bir depremde bile nasıl sıçtıklarını gördük.

Arkadaş , bu cep telefonu çıkalı 40 yıl, memlekete geleli 25 yıl oldu, hala kriz durumlarında devreye sokulacak altarnatif iletişim aygıtları yok oparatörlerin. Alayı iptal oldu yine.
    1998 yılında tanıtılan bir Ericcson telefon vardı, GSM oparatörlerinden bağımsız ,ikincil anteni takınca direk uydudan iletişim sağlıyordu. Bundan birtane edinmek lazım anlaşıldı.
    Ayrıca bu afet birkez daha gösterdiki ayak ucundan saç teline hiçbir şekilde depreme hazır değiliz. Deprem anında ne yapılır, hemen sornasında ne yapılır zerre bilgimiz yok
    tüm üniversite bölümlerine "kriz yönetimi" dersi koymak şart.

Edit: Deprem 6.0 olarak revize edilmiş.
    Edit 2 :19: 57 itibariyle ADANA'da TT hala kaput. şarteli inidirp kaçtınız mı arkadaş aloo

Edit3: Soran olmuş bahsettiğim telefon, ERICSSON R290. Pek tabi milyar altarnatifi vardır artık
    "Ericsson R290, Globalstar uydu şebekesini kullanan kombine bir GSM ve uydu telefonu. R290, Haziran 1999'da tanıtıldı ve Birleşik Krallık'ta Ericsson Mobile Communications tarafından üretildi. Globalstar, telefonun gövdesiyle aynı uzunlukta olan katlanabilir bir anten kullanır."(Vikipedi)

Daha fazla bilgi için "UYDU TELEFONU" diye aratın

Hocam o dediğin telefonun modelini hatırlıyorsan çok makbüle geçer.İnternette bulamadım.

• Allah belanı versin türk telekom ilk fırsatta taahhüt ü yasal olarak bozma hakkım varsa bir sn durmayacağım. Komşu neti olmasa kimse ile iletişim kuramıyacağız.

• Beyler bu sürekli artçı olarak deprem olduğunu gösteriyor marmara denizinde. Rabbim korusun çok korkuyoruunm açıkçası. Hala o anı unutamıyorum.
  • DEPREM 5,6
    ILETISIM HATLARI 0,0
    Deprem bilincimiz 0,0

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toplanma alanları avmler mükemmel, şu çekmeyen lanet operatör reklamlarını kaldırın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara da ust uste ufacik depremcikler olmus..buyuk gun yaklasiyor heralde,anormal bir durum bu cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 26 Eylül 2019; 18:51:37 >
  • Bilim dışı safsatalara inanmayın. Okuduğunuz duyduğunuz şeyin kaynağını mantığını sorgulayın. Yok rüyamda gördüm yok astroloji yok kehanet böyle şeylere itibar etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Marmara da ust uste ufacik depremcikler olmus..buyuk gun yaklasiyor heralde,anormal bir durum bu cunku
    Bende internetten bakıyorum hiç durmuyor. O an hala aklımda çok korkuyorum açıkçası
  • -massive- - kullanıcısına yanıt
    quote:

Sado
    @dissident2all
    ·
    37d
    Any idea about Epicenter?
    Ditrianum ⚡
    @ditrianum
    @dissident2all
    adlı kişiye yanıt olarak
    Not with any certainty.

Ayni twitin altina bu yorumu attiklarindan dolayi oyle demistim, biri Endonezya vs diye belirtmis.
    Ama Youtube hesabinda ayri olarak belirtmisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentient6

Bilim dışı safsatalara inanmayın. Okuduğunuz duyduğunuz şeyin kaynağını mantığını sorgulayın. Yok rüyamda gördüm yok astroloji yok kehanet böyle şeylere itibar etmeyin.
    Bilimde iç açıcı konuşmuyor zaten hocam. İlk defa ortak konuşuyorlar.
  • 17 ağustos depremini hatırlattı bugünkü deprem hazırlıklı olmak zorundayız tedbirimizi alalım takdir ALLAH ındır

• Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    Tuylerim tiken tiken

• Şu hesap akşama doğru 6 ila 7 şiddeti arası bir deprem olabilir demiş ne derece doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Eylül 2019; 18:56:11 >
  • Silivri aciklari olsa tamam diyecem ama bu bildigin malum beklenen fay hattinin oldugu yer

• Başlık Haziran’da açılmış

https://eksisozluk.com/27-eylul-2019-istanbul-depremi--6081866?p=1

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.