Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En pahalı tarifeler Turkcell de ama bakıyorsunuz şebeke gidip geliyor neden bu insanlar sana fazladan para ödüyor? Bu nasıl bir rezillik? Türk Telekom kullanıyorum ucuz diye zaten normalde bile çekmeyen depremde hiç çekmedi gece 02:00 arama yapabildim. Ama yarın Vodafone taşıyacağım hattı en azından bu ikisinden de iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Boşuna uğraşmayın.
    Zira Vodafone da da durum aynı.

Konu şu,
    Turkcell baz istasyonu ve altyapısı en geniş olan firma.
    Bazı yerlerde (hani Vodafone her yerde çeker diyor ya) turkcell den kiraladığı istasyonları da hesaba katıyor.
    Fakat aynı anda 3 operatör den kullanıcı arama yapmak istedi, kapasite belli bu durumda öncelik turkcell abonesi de.
    Zaten kotalı bir paylaşım var.. Orda da aaaa turkcell çekiyor neden diğeri çekmiyor durumu oluyor..
    Maealef elimizdeki en iyi operatör turkcell.
    Ama yeterli mi derseniz, tabi ki hayır..
    Hepsini yıllarca denedim ve malesef turkcell dönmek zorunda kaldım kötünün iyisi çünkü..
    İstanbul'un göbeğinde Telekom ve Vodafone çekmeyen çok yer var. Bide hat gelince "görüşmeniz kesildi pardon size ücretsiz dakika iade ettik diyor" şaka gibi...

• 1999 Depremin den sonra olağanüstü durumlar için GSM altyapısını geliştirmek adı altında alınan Özel iletişim vergisinden 64 milyar TL toplanmış geldiğimiz durum BU
  • Hala turktelekom çekmiyor İstanbul Sultangazi işlerim durdu bunların yüzünden

• Vodafone Avustralya ve İngiltere'de yaşayan TC vatandaşı abonelerinden herhangi bir şikayet almadığını açıklamış

• Prof. Dr. ITU haberleşme uzmanı dahil,
    ve diğer bazı akıllılar diyor ki;

"Yabancı ülkelerde de bu böyle ,, herkes arama yapmaya kalkarsa aynı anda böyle olur.."

RAkam verin rakam.

yabancı ülkede x bölgesinde
    1km2 alanda aynı anda 1000 kişi arama yapabilirken, benim ülkemde ortalama 300 müdür?
    Bana bu rakamı verin.

demagolojiden öteye gitmiyor yoksa bu boş laflar
  • Yaw kardeşim adam toplanma alanlarına avm dikmiş ki halk soğuktan üşümesin sizede yaranılmıyor yahu

Bu akp kafası elbette halk bunların zerre umrunda değil umurlarında olan tek şey rant yani PARA

Her alanda ülkenin içine eden sistem işte budur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 27 Eylül 2019; 13:19:42 >
  • Deprem İstanbulda oldu. Ben Hatay'dayım. Aradan 24 saat geçti ve benim halen şebekem yok. Teşekkürler Türk Telekom.

• Operatör fanatikliği felan yapmıyorum ama Ben Ankarada Turkcell hat kullanan birisi olarak zerre etkilenmedim. Ayrıca o kısa süreli ki gerçekten çok kısa süreli yaşanılan ( Sadece İstanbul da ) Turkcell problemi de yine Turktelekom yüzünden yaşandı. Belediyelerin baz istasyonu kuralları gereği Turkcell Vodafone ve Turktelekom birbirlerinin baz istasyonu ya da yansıtma sistemlerini kullanmak zorunda. Belirli bir kanunla sabitlenmiş bir şey. Elinde kullandığı sistemin detaylarını öğrenmeden önüne koyulan samanı yiyip bu dünyadan gidenler bir zahmet araştırsınlar.

Hatta istanbul içerisindede Turkcell ile uzun süreli sorun yaşayan kimseyi de görmedim. Birisi kalkmış hani drone reklamı felan demiş. Zaten Drone baz istasyonları depremden 11 dk sonra havalandı ve görevlerini de başarı ile yaptılar. Sonucunda da kısa sürede problemi çözüp iletişimi sağladılar. Bu şirkete ait içeriden bunların bilgisini alabildiğim için söylüyorum.

Bok atılacaksa Turktelekomdan başkasına atamazsınız. Ne olacaktı zaten ne alırsan 1 liracılar gibi hat dağıtan operatör zaten deprem olmasa da normalde de çekmiyor ki. Ankara da adamların kapsama alanı %21. İstanbulda %24... Şimdi deprem oldu kıymete mi bindi :D

Size Müge Anlı gibi cevap veriyorum : Senin Turktelekomun çekmiyor. Yahu çekmiyor. Beni delirtmeye mi çalışıyorsun çekmiyor :D

Ankara da Turkcell hattım ile zeeeerrrrreee problem yaşamadım. Yaşadım diyen varsa buyursun hattını Turktelekoma taşısın.

• Hala arama yapamıyorum.
    Whatsapp da olmasa halimiz duman.
  • Kardeşim bilmeden konuşuyorsun... Önce bu ülkede baz istasyonu kurma haklarına kanunlarına bak sonra yorum yap. Yorumun eğer en ufak depremde iletişimin aksaması facia olsaydı zerre kelimem yoktu sana çünkü adam haklı der geçerdim. Turkcell in yaşadığı sorun da zaten Turktelekom kaynaklı bir sorun. Devletin, Btk nın ve belediyelerin komisyonlarınca belirlenmiş kanunlar var. Adamlar bir bölgede kaç tane baz istasyonu olacağına dair kararnameler yayınlıyorlar. Diğer operatörlere de o bölgede baz istasyonu olan operatör firmasından kanal kiralamasını, karşının da kiralaması gerektiğini belirtip sistemi bu şekilde yürütüyorlar. Yani senin Elinde bulunan Turkcell hattın bazı bölgelerde Vodafone ya da Turktelekom Baz istasyonundan kiralama ile hizmet alıyor. Dolayısı ile Turkcell in kiraladığı üniteler patladı ve Turkcell de kesinti yaşandı. Adamların bu durumda dahi muhteşem derece de hızlı bir şekilde optimize olup kesintiyi gidermelerini tebrik etmelisin. Ayrıca Drone baz istasyonları depremden yaklaşık 11 dk sonra havada ve görevlerini yapıyor durumdaydılar bilmeden konuşuyorsun.

Bak bu normal mi diye soracak olursan hayır kesinlikle normal değil. Kesinlikle hatlar hiç bir şekilde kesintiye uğramamalı. Ve evet kesinlikle felaket.....

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    herkes arama yapmaya kalkarsa öyle olur da 1 saaat olur düzelir de 11 12 saat nedir olursa hepsinde olur 1inden değil çiyi uzmanlaşamamış bence
  • Demekki artık türkcell de çok kayıp vermiş ki müşteri çekmek için yeni kampanyalar yapmış ama bedava yapsa daha dönmeye niyetim yok.
    Birde operatör yoğun olduğu zaman sorun daha fazla olur bence tt nin müşterisi türkcell den fazladır.
    Geçen seneye kadar türkcell de arıyorlardı 2 katı fiyat teklifi yapıyorlardı baktılar olmuyor çekmişler fiyatları ama sadece yeni geçenlere heralde🤔

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Hangi operatör
    Tt deme sakın😳

• 1 saattir savunuyoruz sanki babamın şirketi😏

• sınıfta kaldılar malesef
  • grafikler yanıltıcı olmuş, vodafone ve turkcellde 75-100 seviyelerinde turk telekomda 1400-1500 ama sanki aynıymış gibi gösterilmiş. dün vodafone ben bir sıkıntı yaşamadım ama turk telekom ankarada çalışmıyordu, hatta arama/ses saatlerce de düzgün çalışmadı. arada toptan hattın gittiğide oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 27 Eylül 2019; 14:40:0 >
  • Ankara'da TT yine çekmiyor.
    Tamam dün deprem oldu herkes hatlara abandı da, ya bugün?
    Bugün ne sorun var da kullanamıyoruz?

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tespitleriniz doğru hocam Türktelekom tüm ülkede çöktü maalesef herkesin günü zehir oldu, 5.8'lik bir depremde bu yaşanıyor da ülkenin internet ve telefondan sorumlu firması bu şekilde çöküyorsa kullanmaya değmez.

İyi ve hesaplı bir paket almak lazım diğer firmalardan.
  • tt hat yine mi gitti yoksa bir tek bende mi yok
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.