Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zidan650

Merhabalar benim TürkTelekom da tahutum var ama bu kadar saçma bir operatör de kalmak istemiyorum. Bu kesinti durumundan dolayı tahut iptal etme durumu olur mu ? En gerekli anda kullanamadiktan sonra isterse sınırsız dakika ve internet versin ne işe yarar
    Edersin. Önce operatör ile görüş. Eğer sana ceza yansıtacaklarını söylerlerse ses kayıtları ile tüketici hakem heyetine git ve verilmesi gereken hizmetin verilmediğini ve sözleşmeden haklı olarak vazgeçeceğini söyle.
  • Mersin'de dün öğlenden beri hatlarımız çekmiyor arada bir aktif oluyor sonra tekrar offline..Teşekkürler Telekom
  • araplar türk telekomu aldıktan sonra hiçbir yatırım yapmamış. alt yapı sistemi çok eski ve bu tip yüklenmeleri kaldıracak kapasitede değil. bu zamana kadar bu kurumu hiç denetleyen olmadı mı? benim merak ettiğim soru bu.
  • İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

Operatörleri söktür edin. Sadece makina için durum böyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olay kan emici gsm şirketlerine der olur inşallah. Topçuya, popçuya sponsor olup yalan dolan olduğu bu olayda da kanıtlanan reklamlara para ödemekten, alt yapıya çivi bile çakmamışlar. Yok 4,5 g mişde dünyada ilk biz geçmişizde falanda filan, gördük işte gerçeği...

İstanbulu geç İstanbula yüzlerce km uzakta olan benim telefonum bile saat 22 ye kadar çalışmadı (Türk telekom).

Al birini vur ötekine.
  • İzmir Gaziemir-Karabağlar cuma 11.33
    444 1 444 arayınca hat gidiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma bakan veri merkezleri çöktü, omurga hatları koptu zanneder. Saatlerce hizmet verememek ne demek. Herşeyi laçka hale getirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgeSay -- 27 Eylül 2019; 11:36:5 >
  • Ahir hayatımda;
    siyasi parti trollerini gördüm,
    Takım trollerini gördüm,
    sanatçı trollerini gördüm,

Ulan youtuber trollerini dahi gördüm , ama beni en çok şaşırtan koca koca adamların tv'ye çıkıp GSM trollüğü yapması oldu

Adam TV'ye çıkıp "2011 Japonya'da da gitmişti ne varki bunda" diyebiliyor. Ülkemizde son yıllarda maalesef "rezilliği normalleştirme" hastalığı var.

1- Japonya'da deprem şiddeti 7.9'du, üstelik deprem ardına tsunamide vurup nükleer santrallere zarar verince enerji kesintisi yaşandı. Adamlar 3 felaketi birden yaşadılar.(depremi,tsunami ve sonrasıdna nükleer sızıntıyı)
    Senin GSM oparatörlerin 5.8'lik depremde bile kaput olmuş sen bunu normalleştirmeye çalışıyorsun.

2-2011 japonya felaketinin üzerinden nerdeyse 9 yıl geçmiş, herkesi kendiniz gibi sanmayın japonya'nın aldıgı önlemlere küçük bir google araştırmasında dahi ulaşabilirsiniz
    Mesela şunu şuraya bırakalım;
    euronews
    Japonya doğal afet yıkımlarını önlemede dünya lideri
    https://tr.euronews.com/2015/03/30/japonya-dogal-afet-yikimlarini-onlemede-dunya-lideri

koca yirmi yılda" Sen ne yaptın ulan" diye sorarlarsa adamlar, karnesine zayıf getirmiş ilkokul öğrencisi gibi , boynun aşağıda halı desnelerini incelerken bulabilirsin kendini aman diyeyim duymasınlar

3- Burda bizim asıl eleştirdiğimiz 10-15 dakikalık kesintiler değil, depremin üzerinden koca bir gün geçmesine rağmen Adana'da bile hala iletişimde randımanın sağlanamamış olması. 1000 KM uzaklıktaki bölgede bile iletişim patates . Eleştirmeyelimde normalleştirelim mi?

5.8'lik depremde enerji hatları mı zarar gördü, baz istasyonları mı yıkıldı? binalar mı çöktü. Çok şükür bunların hiçbiri olmadı. Peki nasıl yoğunlukki bu 1 gündür kaput etti GSM oparatörlerini?

4- Ulan bunlar değilmi Dronecell diye icat edip afet anlarında "hiç kullanmak istemediğimiz teknoloji geliştirdik" diye bol bol duygu sömürüsü yapan?
    10 tane portatifte mi yapmadınız koca 1 yılda? 5.8 'lik deprem olmuş , enerji hatların sağlam, bina yıkılmamış can , mal kaybı yok, çıkart şu drone'larını sahada test et bakalım. Bizde sana gerek kalmadan reklamını yapalım "helal olsun drone'larını çıkartıp iletişimi sağladılar" diye. kimse senin drone'larından 5G hız beklemiyor,"asgari iletişimi sağlasın yeter"

O zaman ya sen böyle bir teknoloji geliştirmeyip sadece göz boyadın, yada dronecell'lar sahada işe yaramadıgını farkedip ,depoya attın. İki türlüde tüketiciyi yanıltmaktan sağlam ceza yemelisin ya. devlet baba bakalım ne yapacak.

daha yazacak çok şey var ama nafile, havuz medyasını takip edin birbiri ardına GSM oparatörlerini yağlayıp, yıkayan açıklamalar geliyor, dünyada en ileri teknoloijileri kullanıyorlarmış GSM şirketleri vay anasını biz nedne göremedik acaba?

5.8 çok şükür bina yıkmadıi can almadı, ama sizi yıktı GSM oparatörleri, enkazın altında birtek siz kaldınız

İtibarınıza gölge düştü, tamamen alay konusu rezil rüsva oldunuz.

Bunca para , ek vergi afet anında iletişimi sağlayacak bir yapı geliştirmeye gitmiyorsa o zaman cebe gitmiş demektir.

Birde şunu görüyorum, aramayın mesaj atın, hatta "ya boşverin ne olacak amaan" tarzı yorumlar görüyorum

Kardeşim sen, sosyal hayatında yıkık bir sünepe olabilirsin, sevilip sevilmemişte olabilirsin. Yanlızlıktan kıvranıyor olabilirsin, ancak insanların birçogu maalesef senin gibi değil. Ülkenin çeyreğinin yaşadıgı yerde afet oluyorsa, insanların hal hatır sormak için arar. Svediklerinin , eşinin dostunu sesini duymak ister .

Hakkın rahmetine kavussan cenazesini kaldıracak adam yok, niye arıyorlar diye beyim hesap sormaya kalkıyor vay ki vay

Bu kafada gidersek hem yolunmaya hemde hizmet almamaya devam ederiz. Önce kafa değişecek kafa

• Depremden kısa süre sonra Turkcell ile Vodafone da bazen ulaşılmaz çıkması sorunu oluştuğunu deneyimledim. Türk Telekom için komple çöktü diyor etrafımdakiler.
  • Merhaba

Ben deprem sırasında Sarıyer deydim istinye park ' DA sonrada hemen 2.köprü yolundan Kadıköye geçtim.

Vodafone da problem oldu ama kısa süreli sürdü kendini hemen toparladı. Bu konuda tebrik ederim.
  • Ey Turktelekom Türkiye geneli şebeken niye 12 saat gidiyor hangi binan yıkıldı? Diğer operatörlerde niye senin kadar sorun olmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

Ahir hayatımda;
    siyasi parti trollerini gördüm,
    Takım trollerini gördüm,
    sanatçı trollerini gördüm,

Ulan youtuber trollerini dahi gördüm , ama beni en çok şaşırtan koca koca adamların tv'ye çıkıp GSM trollüğü yapması oldu

Adam TV'ye çıkıp "2011 Japonya'da da gitmişti ne varki bunda" diyebiliyor. Ülkemizde son yıllarda maalesef "rezilliği normalleştirme" hastalığı var.

1- Japonya'da deprem şiddeti 7.9'du, üstelik deprem ardına tsunamide vurup nükleer santrallere zarar verince enerji kesintisi yaşandı. Adamlar 3 felaketi birden yaşadılar.(depremi,tsunami ve sonrasıdna nükleer sızıntıyı)
    Senin GSM oparatörlerin 5.8'lik depremde bile kaput olmuş sen bunu normalleştirmeye çalışıyorsun.

2-2011 japonya felaketinin üzerinden nerdeyse 9 yıl geçmiş, herkesi kendiniz gibi sanmayın japonya'nın aldıgı önlemlere küçük bir google araştırmasında dahi ulaşabilirsiniz
    Mesela şunu şuraya bırakalım;https://tr.euronews.com/2015/03/30/japonya-dogal-afet-yikimlarini-onlemede-dunya-lideri

koca yirmi yılda" Sen ne yaptın ulan" diye sorarlarsa adamlar, karnesine zayıf getirmiş ilkokul öğrencisi gibi , boynun aşağıda halı desnelerini incelerken bulabilirsin kendini aman diyeyim duymasınlar

3- Burda bizim asıl eleştirdiğimiz 10-15 dakikalık kesintiler değil, depremin üzerinden koca bir gün geçmesine rağmen Adana'da bile hala iletişimde randımanın sağlanamamış olması. 1000 KM uzaklıktaki bölgede bile iletişim patates . Eleştirmeyelimde normalleştirelim mi?

5.8'lik depremde enerji hatları mı zarar gördü, baz istasyonları mı yıkıldı? binalar mı çöktü. Çok şükür bunların hiçbiri olmadı. Peki nasıl yoğunlukki bu 1 gündür kaput etti GSM oparatörlerini?

4- Ulan bunlar değilmi Dronecell diye icat edip afet anlarında "hiç kullanmak istemediğimiz teknoloji geliştirdik" diye bol bol duygu sömürüsü yapan?
    10 tane portatifte mi yapmadınız koca 1 yılda? 5.8 'lik deprem olmuş , enerji hatların sağlam, bina yıkılmamış can , mal kaybı yok, çıkart şu drone'larını sahada test et bakalım. Bizde sana gerek kalmadan reklamını yapalım "helal olsun drone'larını çıkartıp iletişimi sağladılar" diye. kimse senin drone'larından 5G hız beklemiyor,"asgari iletişimi sağlasın yeter"

O zaman ya sen böyle bir teknoloji geliştirmeyip sadece göz boyadın, yada dronecell'lar sahada işe yaramadıgını farkedip ,depoya attın. İki türlüde tüketiciyi yanıltmaktan sağlam ceza yemelisin ya. devlet baba bakalım ne yapacak.

daha yazacak çok şey var ama nafile, havuz medyasını takip edin birbiri ardına GSM oparatörlerini yağlayıp, yıkayan açıklamalar geliyor, dünyada en ileri teknoloijileri kullanıyorlarmış GSM şirketleri vay anasını biz nedne göremedik acaba?

5.8 çok şükür bina yıkmadıi can almadı, ama sizi yıktı GSM oparatörleri, enkazın altında birtek siz kaldınız

İtibarınıza gölge düştü, tamamen alay konusu rezil rüsva oldunuz.

Bunca para , ek vergi afet anında iletişimi sağlayacak bir yapı geliştirmeye gitmiyorsa o zaman cebe gitmiş demektir.

Birde şunu görüyorum, aramayın mesaj atın, hatta "ya boşverin ne olacak amaan" tarzı yorumlar görüyorum

Kardeşim sen, sosyal hayatında yıkık bir sünepe olabilirsin, sevilip sevilmemişte olabilirsin. Yanlızlıktan kıvranıyor olabilirsin, ancak insanların birçogu maalesef senin gibi değil. Ülkenin çeyreğinin yaşadıgı yerde afet oluyorsa, insanların hal hatır sormak için arar. Svediklerinin , eşinin dostunu sesini duymak ister .

Hakkın rahmetine kavussan cenazesini kaldıracak adam yok, niye arıyorlar diye beyim hesap sormaya kalkıyor vay ki vay

Bu kafada gidersek hem yolunmaya hemde hizmet almamaya devam ederiz. Önce kafa değişecek kafa
    Dostum seni takdir ediyorum o yüzden +rep verdim.
    Şimdi mevzu üsttün görü halk için çok güzel anlatmışın ama bende biraz bir şeyler yazmak istiyorum.

Bilindiği gibi Sesli arama hadi diyelim aynı anda 30 kişi kullanacak şekilde 1 baz istasyonunda tamam
    O an yoğunluk oldu 40 kişi istedi 10 kişi bekledi buna da tamam ama bu yoğunluk Turkcell ve Vadafone de oldu İstanbul da 30dk sürmedi düzelti tüm baz istasyonları ama TürkTelekom Türkiye genelinde gitti neden mi?
    Nedeni
    TürkTelekom bundan yıllar önce özelleşti para bankalarca kredi olarak verilmişti sonra kredi ödenmedi bankalara geçti özelleştirme şu an özel bankalara ait bir şirket geçen hafta ise bu 3 banka hisselerini satmak istediler hükümet ise bu hisseleri yerli bir şirketin almasını istediklerini söyledi (ad verilmedi sözcülerce) neyse şimdi bu alt yapı zararı için dün borsa kapanışta bakıyoruz Turkcell kâr yapıyor yükselişte Vadafone işlem görüyor bakıyoruz yükselişte ama TürkTelekom borsa da düşüş yaşıyor dün gece geç saat e kadar hizmet vermediler çünkü ihtibar kaybetmek istiyorlar bugün 10 da borsa açıldı TürkTelekom düşüş Turkcell Vadafone yüksekiş görüyor yani demem o ki planlı bir şekilde deprem malzeme oldu ilk 30dk-1dk hadi alt yapı yetersiz kota vardı sonrası Tüm Türkiye de gitmesi yansıması tamamen hisse yani şirket değerini düşürüp TürkTelekom şirketini daha ucuz a yerli bir şirket e satmanın amaçları

• Faturanın taahhütü biter bitmez turkcell e geçicem. Yapacak bir şey yok. Allah belalarını versin. Dün avcılarda deprem anında gitti eve gelene kadar düzelmedi (17.45).

• Türk Telekom'un yaptığı kabul edilemez bir durumdur, izahı yoktur, rezalettir. Eylül - Ekim fatura döneminde tüm abonelerinin faturalarına %50 indirim sağlamalı ve özür mesajı yollayarak çeşitli hediyeler vermelidir. İsteyen herkes operatörünü değiştirme hakkını sahiptir ama bunu yedi düvele duyurmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Dostum seni takdir ediyorum o yüzden +rep verdim.
    Şimdi mevzu üsttün görü halk için çok güzel anlatmışın ama bende biraz bir şeyler yazmak istiyorum.

Bilindiği gibi Sesli arama hadi diyelim aynı anda 30 kişi kullanacak şekilde 1 baz istasyonunda tamam
    O an yoğunluk oldu 40 kişi istedi 10 kişi bekledi buna da tamam ama bu yoğunluk Turkcell ve Vadafone de oldu İstanbul da 30dk sürmedi düzelti tüm baz istasyonları ama TürkTelekom Türkiye genelinde gitti neden mi?
    Nedeni
    TürkTelekom bundan yıllar önce özelleşti para bankalarca kredi olarak verilmişti sonra kredi ödenmedi bankalara geçti özelleştirme şu an özel bankalara ait bir şirket geçen hafta ise bu 3 banka hisselerini satmak istediler hükümet ise bu hisseleri yerli bir şirketin almasını istediklerini söyledi (ad verilmedi sözcülerce) neyse şimdi bu alt yapı zararı için dün borsa kapanışta bakıyoruz Turkcell kâr yapıyor yükselişte Vadafone işlem görüyor bakıyoruz yükselişte ama TürkTelekom borsa da düşüş yaşıyor dün gece geç saat e kadar hizmet vermediler çünkü ihtibar kaybetmek istiyorlar bugün 10 da borsa açıldı TürkTelekom düşüş Turkcell Vadafone yüksekiş görüyor yani demem o ki planlı bir şekilde deprem malzeme oldu ilk 30dk-1dk hadi alt yapı yetersiz kota vardı sonrası Tüm Türkiye de gitmesi yansıması tamamen hisse yani şirket değerini düşürüp TürkTelekom şirketini daha ucuz a yerli bir şirket e satmanın amaçları

Alıntıları Göster
    Telekomun şu anki ortakları telekomu ucuza satmak istiyor gibi yazmışsınız. Öyleyse bu ortaya dökülmeli büyük deprem asıl bu olur. Ama zannetmiyorum. Telekom 3 bankanın elinde değil mi şu anda? Neden banka telekom hisselerini zararına satmak istesin?

Bu arada telekomu satın almak isteyen varsa şu anda tam zamanı

• Turktelekomu BTK ya şikayet ettim siz de edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usermm1 -- 27 Eylül 2019; 12:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Telekomun şu anki ortakları telekomu ucuza satmak istiyor gibi yazmışsınız. Öyleyse bu ortaya dökülmeli büyük deprem asıl bu olur. Ama zannetmiyorum. Telekom 3 bankanın elinde değil mi şu anda? Neden banka telekom hisselerini zararına satmak istesin?

Bu arada telekomu satın almak isteyen varsa şu anda tam zamanı

Alıntıları Göster
    Fotoğrafları ekliyorum bakınız kendiniz de planlı bir şekilde yerli sermaye ye bmc satılması gibi bakıyorum ben bu olaya
    İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

• TT hala gidip geliyor ,kartı çıkartıp taktık hat geldi ,yer konya ,rezilsin TT rezil
  • 1 yıllık taahhütümün son günleriydi ben de kaçar bir daha gorusmemek üzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Forumda bir garip ,kızgın surata tıklıyorum gülücük çıkartıyor
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.