Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Yok mu şöyle gözü kara kimse bu türk Telekom a falan bi tazminat davası açsın ? Saatlerce gelmedi şebeke. Yok mu gerçektende mağduriyet yaşayan insanlar? Abi hak arayan, hukuk arayan kimse yok ki. 5.7lik depremde böyle oluyorsa 7-8 olsa herhalde 1 yıl hiç bir şey çalışmaz. Bu olay bildiğin skandal. Ne demek saatlerce şebeke çekmez ya? Önemli bir işim olsa, iş nedeniyle görüşme olsa, hastaneyle ilgili bir iş olsa ne olacak şimdi ? Bu basit bir şey değil. Zamanı olan birileri bu işi kovalamalı. Ceza yemesi lazım bunların.
    Hocam lubnanli oger telecom , turk telekomun içinı boşalttı.Şu an 4 bankanin kontrolünde odenmeyen krediler nedeniyle.Bu şirketten hayır beklenir mi? Türk telekom gibi kritik bir şirketi özelleştirmsleri hataydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam lubnanli oger telecom , turk telekomun içinı boşalttı.Şu an 4 bankanin kontrolünde odenmeyen krediler nedeniyle.Bu şirketten hayır beklenir mi? Türk telekom gibi kritik bir şirketi özelleştirmsleri hataydı.

Alıntıları Göster
    Kimin elinde olsa da en azından biz de yakalarında olurduk. Yeni bir açıklama yapmış Türk Telekom. Dün daha iyi hizmet verebilmek için çalışma yapıyorlarmış, depreme denk gelmişler. Aksilik işte , tam depreme denk geliyor daha iyi hizmet verebilme çalışmaları .
    İnsanların aklıyla ancak bu kadar dalga geçilir.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Heralde turkceli bi 15 sene kullandım. Yaklaşık 5 senedirde bütün aile tt kullanıyoruz. 5 senede 3 hat ~ tt yerine turkcel olsaydı 60 ayda hat başına yaklaşık 2.500 tl fiyat farkı 3 hatta 7.500 tl fark yapar evet olaya 1 aylık bakınca fark az gibi görünüyor varsın türkcelli depremde benden 3 saat önce iletişim kursun

• Başta TT olmak üzere alayının Allah belasını versin.
  • Neyin kafasını yaşıyorsun. Turkcellde de 30 40tllik paketler var. 50-60tl lik paketler var. 1sene sözleşme yapıyorsun. Sözleşme bitince başka hatta geçiyorsun. Tekrar turkcelle taşıma yapıyorsun. Mis gibi kampanyalar oluyor.

• Sende haklısın hocam, 7500 tl az para değil.

• Yabanci devletlerin ülkeye savas acmasina gerek yokmuş demekki ellemeseler kendi kendine yikilacak zaten ülke
    İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

Güzel paylaşımlar var telekom twitt de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 27 Eylül 2019; 9:8:5 >

• Hasarın minimum seviyede kaldığı bir depremdi fakat buna rağmen kaos ortamı vardı . Şehir hiçbir şekilde bir afet kaldırmaya hazır değil . İnsanlar eğitimsiz , altyapı ve üstyapı yetersiz. 5.8 de böyle bir kaos ortamı oluştuysa siz birde beklenen 7 şiddedinde depremi düşünün . Şehrin büyük bir bölümü enkaz olduğu zaman iletişim haftalarca gidebilir .
  • Turkcellde 1000 SMS 1000 dk 4 GB İnternet şu an ne kadar ben 5 senedir ilkkez bu sene 30 tl üzeri fatura ödüyorum

• Asıl türkcelli neyin kafasını yaşıyor neticede türkcell de sorun yaşandı sanki hergün deprem oluyor olmadı konya ya yerleşiriz

• Ülke olarak allah korusun ama bu tarz bir olaya zerre kadar hazır değiliz anlamış olduk
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Napalım hocam helva şirin nefis kafir.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    7,5 8 şiddetini pek abartmayın. Pek çok ülke için birsey ifade etmeyen bir şiddet.
    Binalar çok zayıf kalitesiz ve malzeme kalitesini düşük aldıklarından dolayı bizim ülkede 6 şiddeti bile çok büyük gözüküyor. Bir de bizim çarpık kentleşme var. Millet olmayacak yere evler yapmış. Dağa taşa ev yapmışlar. Devlet heryere izin vermiş. Ve arazileri duzlemeden evler yapılmış.
    YouTube de drone ve ülke ismi yazarak bunu görebilirsin. Avrupalılar nasıl yapmış diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 27 Eylül 2019; 9:5:29 >
  • Kesin ve Net bir şey varsa taahhüt bitince TT'dan MNT yapacağım ailecek.

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Yani eskiler zaten biliyordu gençlik maalesef yeni anladı

• Şuan paket tartışacak değilim ama kendi İnternet sitesine girip görebilirsin. Yeni Turkcelliler ya da hazirkartan faturaliya geçişlere bakabilirsin.

• Dün bayiye gittim ve Türk Telekom'dan Turkcell'e geçiş başvurusu yaptım. Turkcell kullanmıyordum çünkü pahalıydı ancak yeni geçenler için uygun paketler var. 250 dk, 4 GB, 1000 sms pakete 30 TL dediler, gayet uygun bence.

Deprem olduktan sonra herkes telefonlara sarılıp ailesini aradığı için yoğunluktan dolayı kimseye ulaşılamadı diye düşünüyorum. Deprem olmasaydı da bu kadar yoğunluğu kaldıracak alt yapı yok, zaten olmasına da gerek yok çünkü çok ender durumlar için yüksek altyapı yapılırsa maliyetler artar. Böyle durumlarda whatsapp'tan iletişime geçilebilir. Ancak duyduğuma göre Türk Telekom'da bazı baz istasyonlarında kalıcı sorunlar oluşmuş, enteresan.
  • Gece 12 gibi ancak hattım düzeldi.
    Akşam 9 gibi internet bağlantısı geldi ama ne arama yapabildim ne de mesaj.
    Paketim daha bugün yenilendi ama p.tesi gidip hattımı taşıyacağım.
    Cayma bedeli de umrumda değil.
    Eminim ki böyle yapacak çok kişi var.

Yaptığı açıklamalar bile şaka gibi

• engineer037 kullanıcısına yanıt
    Süper Bende aynı şekilde yapacağım eline sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.