Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TT, Bartın'da devreye girdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kart cikar 5 dk bekle sonra tak no problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerinde düzelmiş.

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

• böyle bir şans olamaz ,2 gün önce ucuz diye 3. hat olarak bimcell aldım ve bugün eski bir telefonda kullanacağım için ,o telefonu dağıtıp tekrar topladım

ama bir türlü hat gelmedi ,ula bozdum telefonu diye 1 saat kadar düzeltmek için uğraştıktan sonra öğrendim ki ülkede bimcell diye bir şey kalmamış :)
    ancak gece 02:00 dan sonra hat geldi

türkcell ise bir ara gidip gelmiş (o sırada oğlum görüşme yapıyormuş o söylemese haberim olmazdı)
    yani depremin olduğu yerlerde böyle durumlar bir müddet olabilir de ,ülkenin her yerinde bu nasıl yaşandı ?

gerçi deprem bölgesinde yıkılan yer falan yok ,birde olsa demek ki günlerce telefonlar çalışmayacak ,güya yalova depremi sonrası ders aldık demişlerdi ,gördük aldıkları dersi

isteyen istediğini söylesin ama bu durum türkcell'in daha iyi olduğunu gösterdi ,zaten bu konularda defalarca söyledim ,bana cep telefonu asıl zor zamanlarda lazım ,diğer zamanlarda her yerden iletişim mümkün

tt. internetten sonra mobil konusunda da sınıfta kaldı

• Yok mu şöyle gözü kara kimse bu türk Telekom a falan bi tazminat davası açsın ? Saatlerce gelmedi şebeke. Yok mu gerçektende mağduriyet yaşayan insanlar? Abi hak arayan, hukuk arayan kimse yok ki. 5.7lik depremde böyle oluyorsa 7-8 olsa herhalde 1 yıl hiç bir şey çalışmaz. Bu olay bildiğin skandal. Ne demek saatlerce şebeke çekmez ya? Önemli bir işim olsa, iş nedeniyle görüşme olsa, hastaneyle ilgili bir iş olsa ne olacak şimdi ? Bu basit bir şey değil. Zamanı olan birileri bu işi kovalamalı. Ceza yemesi lazım bunların.

• beyler forumca btk'ya şikayet edelim, ilk anlarda aşırı yükten çalışmaması normal ama saatlerce İstanbul dışı bile çalışmaması rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

beyler forumca btk'ya şikayet edelim, ilk anlarda aşırı yükten çalışmaması normal ama saatlerce İstanbul dışı bile çalışmaması rezalet.
    Şahsıma ait iki adet hat için de saat 23:30'da şikayet oluşturdum,lütfen herkes bunu yapsın.Ayrıca bu kadar uzun süren ve açıklanması mümkün olmayan durumlarda vatandaşın cezai bedel ödemeksizin taahhüdünü bozma hakkı olmalı.

• Kimi kime şikayet ediyorsunuz yau.

Batmış firma bankaların elinde kaldı. Derler ki bunun sebebi sizsiniz..

• Utanmadan bir de 5g'den bahsederler.

• Turktelekom Türkiye geneli gece anca düzeldi rezalet

• Kocaeli'de oturuyorum. Saat 07:25 ama hala hat yok. Evde Türk Telekom haricinde mobil hat olmadığı için Müşteri hizmetlerine ulaşıp cayma bedelini bile öğrenemiyorum. 17 saat 30 dakikadır bir arızayı gideremiyorlar. Gerçi gözle görünen sabit kablolu hatları bile onaramayan bir şirket sonuçta.

Resmen tırt telekom

• TT düzeldi galiba, yer istanbul

• İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

• şimdi bir düşünün. dün çokta büyük sayılmayan bir deprem oldu ve şansınıza istanbul’da tek bir bina yıkılmış, o da sizin binanız. elinizde telefon, enkaz altında bekliyorsunuz. aklınızdan neler geçer?
    1) büyük istanbul depremi geldi ve benim binamla beraber bir çok bina yıkıldı.
    2) muhtemelen deprem 7.5 şiddetinde ve yüzbinlerce hatta milyonlarca ölü var.
    3) telefon 7-8 saattir çalışmıyor, muhtemelen şiddetli depremin yıkıcı etkilerine dayanamayan baz istasyonları yıkıldı.
    4) “dayan oğlum, elbet seni enkaz altından çıkaracaklar, çok acıktın, susadın ama insanlar yardıma yetişemiyor elbet sıra sana da gelip seni de kurtaracaklar. “

ve enkazdan gece 00 civarı çıkarıyorlar, bir bakıyosun herşey yerli yerinde, yıkılan binalar yok ve bir tek senin binan yıkılmış. telefonunu cebinden çıkarıyorsun ve halen şebeke yok. başka birinden rica ediyorsun ve telefonunu alıp sevdiklerini arıyorsun ama o da ne? onların telefonu da çalmıyor.

şu psikolojide olan bir insan türk telekoma ne yapmak isterse şuan onu hakediyor türk telekom.

özetle; Allah belanızı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 27 Eylül 2019; 7:56:12 >

• Savas ciksa ulke taklaya gelecek. Yillarca alinan paralari kimin cebinde belli zaten.

10 saat sebeke yok. Ilk firsatta telekomu degistiriyorum.

Hirsizlar baska aciklamasi yok.

1 gun oldu kimse cikip yorum yapamadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 27 Eylül 2019; 7:52:58 >
  • İstanbul pendikte gece gelmiş hat . Az önce sil süpür yaptım 5gb hediye verdi. Bu böyle gider artık haftalarca hediye net verirler. Maksak insanlar kaçmasın hattı taşımasın

• 20 yıldır bu ülkede özel iletişim yani deprem vergisi ödüyoruz,demek ki o parayı yiyip yutmuşlar,hiçbir iş yapılmamış kriz yönetimi adına..tabi ülke de Btk gibi hiç bir işe yaramayan bir kurum var..Bunları denetleyip hesap soracak kimse yok,düşünün dün enkaz altında kalanlar olsa hiçbir iletişim kuramayacaktı insanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Eylül 2019; 8:22:56 >
  • TT hatti kullandigima pisman oldum. Yaptiklari aciklamaya bak, 'bizde bir kesinti görülmüyor'

5 yasinda cocuk koysan oraya daha iyi aciklama yapar, rezillik resmen.

• Operatörlerin tek bildiği iş taahhüt yapmak başka bir halta yaramıyorlar.
  • dün deprem olduktan yarım saat sonra antalyadan ıspartadaki babamı arayamadım turkcell kullanıyorum babam türk telekom türkiye geneli bozuldu bence şebekeler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.