Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam taahhüdün ortasındayım, taşıma yapsam 180tl ceza gelcek. Bu adamlar kötü hizmet verdikleri için taahhüd düşmez mi acaba. Bu saçmalığa ceza mı ödiycem bir de!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depreme bak bina değil telekom altyapısı çökertti. üflesen uçacakmış hocam, ne gerek depreme..
  • Gene aynısı olacak klasik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

İstanbul Çekmeköy'de 20 itibariyle kendine geldi, saat 23 oldu hala hizmet alamayan yerler var.
    Hocam bende Çekmeköy Sancaktepe arasındayım inanın evde 3 kişinin hattinsan 2 si Telekom diğeri BİMcell sonuç olarak alt yapı aynı ve çekmiyordu 20.00 sularına kadar gelmedi sizin gibi . bütün operatörler sınıfta kaldı desen Telekom çift dikis yazılanlardan anlaşılan . forumlar da çok güzel yazmışlar operatörlerin hepsine 4.5-5 g yemişim telefon. Acil durumda da çekmiyorsa 1999 depreminden 1 arpa boyu örnek alinmadiysa o ÖTV ve deprem alanlarını AVM izni verenlere hakkımi helal etmiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Tam taahhüdün ortasındayım, taşıma yapsam 180tl ceza gelcek. Bu adamlar kötü hizmet verdikleri için taahhüd düşmez mi acaba. Bu saçmalığa ceza mı ödiycem bir de!
    Doğal afet vs. diyerek sıyrılıp giderler. Hukuk sistemimiz on numara.

• Turkcell geçiş başvurusunu yaptım. Zaten ay başını bekliyordum. İnternetten başvurdum gitti. Ha bir gün önce bir gün sonra. Numara taşıma kararıyla ne kadar doğru bir karar aldığımı da bu günle kanıtlamış oldular.
  • 10 saat oldu hala ilerleme yok sıfırız. Vodafone 20-30 dk içinde normal haline döndü diyorlar doğru mu acaba? TT'deyim değiştirmeyi düşünüyorum
  • 2G, 3G, 4.5G, SMS ve sesli arama hepsi düzeldi bende an itibariyle.
    Yer: Kahramanmaraş

• Sanırım bildirenler içinde en uzak nokta benim. Olaydan haberim olmadığı için kabahati telefona buldum. Tam o an telefonumu yeni telefona aktarıyordum.

Aydın' dan bildiriyorum. Şu an problem yok ama herkesin problem yaşadığı saatlerde burada da şebeke sorunu vardı.

Düzeltme: K.Maraş varmış. XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 26 Eylül 2019; 23:48:25 >
  • 15 dakika önce falan düzeldi. Arama yapılabiliyor.düzgün çalışıyor.
    Türk telekom bahçelievler istanbul

• Hala aramaya kapalı, 3g sıkıntılı, yer Ankara

Tam bir rezillik örneği, sözleşmem bittiği anda vodafone geçiceğim

• Düzelmeyen varsa yarım saatte bir telefonunu kapatıp açsın arkadaşlar. Kardeşimi aradığımda ulaşılamıyor diyordu, kapatıp açtık düzeldi.

• Antalya TTelekom şebeke hâlâ yok. Cihazı resetleyeyim sonucu alıntı yaparım
    ..
    Düzenleme : Cihazı resetledim şebeke geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 27 Eylül 2019; 0:3:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk telekom halen yok .

• Halen yok kapatıp açtık halen yok umarım gelmez batar gidersin...

• slowfood kullanıcısına yanıt
    Hocam şırnakta olan var onunda gitmiş whatsaptan haberini aldım. Olaydan haberim olmasa gün içinde telefonu parçalayacaktım z2 kullanıyorum geçmişte şebeke sorunu yapmıştı yine bozuldu diye düşündüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jdivision

Turkcell geçiş başvurusunu yaptım. Zaten ay başını bekliyordum. İnternetten başvurdum gitti. Ha bir gün önce bir gün sonra. Numara taşıma kararıyla ne kadar doğru bir karar aldığımı da bu günle kanıtlamış oldular.
    Uygun tarife varmı türkcell için

• Depremin merkez ussu turk telekom binasi

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.