Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Telekom Şebeke Yok,Geçersiz Numara,Hücresel Ağa Bağlanılamıyor hataları veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 26 Eylül 2019; 17:31:4 >
  • Deprem olalı saatler oldu hala şebeke yok. Yer İstanbul!
  • Toplu şikayet edelim, böyle rezillik olmaz. Neredesin eyyy BTK?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer Ankara Altındağ
    Neredeyse 3 saattir şebeke yok. Arada bir gelip gidiyor o kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demekki İstanbulda biraz daha kuvvetli olsa tüm oparatörlerden saatlerce iletişim kurulamayacak,ülke pert olacak gerisi kaos...
    Allah korusun demekten başka yapabileceğimiz bişey kalmadı artık,tamamen hazırlıksızız
  • Ucuz etin yahnisi olduğunu hep biliyordum dağ da bayırda dolaşmiyorum diyordum kendi kendime çekme derdi olmaz derdim ama bu sefer harbi büyük skandal.

Kaç saat oldu hala şebeke yok çift hat kullanıyorum diğer hattım Turkcell ilk dk larda bir gitti sonra toparladı hemen.

Türk Telekom bitmiştir benim için.

• Kimlerdi TT çok iyi diyenler?
    TT diğer operatörler ile kesinlikle yarışamaz.
  • Bence a b c operatörlerini birakalim şuan Anadolu yakasindayim yoğun bir yerde diyebilirim çoğu operatör de iletişim yok olan da kısmı oluyor sonra da gidiyor .yani a b c operatorcu olmak yerine bunlar şöyle afet böyle drone yaptik diyorlardı yinendiyorum yangın ambulans acil birnsey olsa sanırsam duman ile haberlescektik

• Saat 17:39
    Eskişehir'de hala şebeke yok
  • Benim hat turkcell hiç bir sıkıntı yok. Olmadı da.

• Kimisi diyor vodafone çekmiyor, kimisi diyor TT, kimisi Turkcell... Demekki lokasyondan lokasyona değişiyor.
  • Gebze'de halen mobil ağ yok...

• depremden kaç saat geçti halen şebekede sorun var altyapı rezaleti başka bir şey değil .
    Lokasyon Gayrettepe tt genel müdürlüğne mesafe 50MT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanturk -- 26 Eylül 2019; 17:47:1 >
  • Demek ki göçük altında kalsak, yaşıyor olsak kimseye ulaşamadan haber veremeden ölür gideriz Turk Telekom kullaniyoruz diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyilmaz06

Yer Ankara Altındağ
    Neredeyse 3 saattir şebeke yok. Arada bir gelip gidiyor o kadar.
    Bende altındağdayım dışardaydım bir şeyden haberim yok.Öğleden sonra 2 den beri hat yok.Hayır benimde hiç aklıma gelmiyor böyle büyük bir firmadan kaynaklı olacak değil ya.Telefon hattını sök, temizle, tak, resetle olmadı başka hat tak falan.Meğerse dünya devi Türk Telekomdaymış sorun...Yoğunluktandır canım büyük firma ya herkes kullandığındandır.Yoksa biz yetersiz kaldık diyecek halleri yok ya.
  • 5 saat oldu Hala ne şebeke var ne de internet. Acil durumda kullanamıyorsak ne işe yarıyorsunuz
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Aynen bayiye sordum gülerek cevap veriyor 9 bininci soran kişisiniz diyor benim bir şeyden haberim yok.Dediğin gibi bayiden çıkınca aklıma geldi.Demekki deprem ankara altındağ ilçesinde olsa haber dahi veremeyeceğiz.Hiç bir şey şaşırtmıyor artık
  • Sanırım bu tür sorunlara karşı en hazırlıklı Vodafone'muş.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Ben gölbaşındaydım ve otobüsle gelirken telefon bozuldu sandım. Eve gelip internete girince anladım durumu.Şu an hala şebeke yok. Ne zaman gelecek acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.