Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara esenboğa havalimanında yok deprem oldugundan beri telefon çekmiyor vodafone turkcell çekiyor sadece türk telekom çekmiyor
  • Türk Telekom cidden rezaletmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıda değilim doğudayım
    Ben tcell. Şehir dışındaki iki arkadaşımı arıyamıyorum. İkisi de tt li
  • Deprem sonrasi istanbul sislide turkcell ile iletisim kurmakta sorun yasamadim. Arama yaptim arama aldim. 4.5G sebekesinde kesilme olmadi. Turk Telekom icin bisey diyemiyorum. Istanbulu anlarim ama ulke genelinde kesilmesi cok kotu olmus.

• TURKCELL KULLANMAYIN, KULLANDIRTMAYIN.

• 17:53 Telekom Bursa da hala iptal !
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bu depremde en iyi iş çıkaran operatör Turkcell'dir. Vodafone az abonesi olduğu için dayanabildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara/ Yenimahalle Türk Telekom çökmüş durumda.

• Ben hiç sorun yaşamamayı beklerdim. Eğer Turkcell'de arama yapamadığımda TT'dan yapsaydım vay o Turkcell'in hâline..

Yinede pişman etmedi, iyi ki dedirtti.

Allah beterinden korusun.

• 5G Ye hazır olan operatörler vardı.Yok test yapıyorlardı yok şöyle hazırız böyle hazırız. Hadi Buyrun Size 5G...
  • Türk Telekom hala çekmiyor. turkcell iyi prim yaptı haa
  • Yalnız cidden Türk Telekom benim için bitmiştir. Sene 2019 Marma Bölgesinde ki bir deprem yüzünden şebeke gitmesi nedir. 3 ay sonra çıkıp vodafone geçeceğim

• Gaziantep de türk telekom hattı gitmiş acil arama diyor.istanbul nerde gaziantep nerde saçmalıgı izleyin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaoglu -- 26 Eylül 2019; 18:6:53 >
  • Vodafone dayanamadı ki o da çöktü..ayrıca Twitter da 3 operatörde şu an gündem oldu millet iyi sövüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Eylül 2019; 18:8:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genede TT den iyi çekti.

• Turkcell asıl primi şöyle kasar ki bence böyle doğal afet durumlarında bütün operatörler yapmalı:

"Tüm operatörler Turkcell baz istasyonlarının (sadece GSM/2g/EDGE) şebekelerini kullanabilir.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
  • Mersin'de 1 saattir internet yok.

• Türkcellin avantajlı paketleri neler 10 gb olan bende geçecem tt liyim çekmiyor

• lübnanlı öyle bir boşaltmışki türktelekom un içini sallandık diye 6 saattir şebeke yok büyük istanbul depreminde olacakları siz düşünün işte.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.