Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk telekomun cokmesi icin 5.7 yetti.Yav abi anlamiorum su ulkede neden bu operatorler dahil cogu ust sirket yiyici takimi oluyor ki?Yani isini iyi yapan birisi yok mu?Herkes reklam pesinde.Kac saat olmus adamlardan ses daha yeni cikti.Gercek olsaydi Allah muhafaza ne olacakti?Bu islerin sakasi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    her turlu köşebent yani..

• Beyler benim telefon hala yalnızca acil aramalar da
  • hattım açılsın anında türk telekom denen uyuz gsm operatöründen çıkıyorum üstüne internetimi de kapatacağım
  • çanakkale dede türktelekom pert sanarsın 1500 li yıllarda yaşıyoruz
  • Bu memleket tüm ülkede 1 gün elektrik kesildiğini gördü bir kaç saat telefonlar çalışmadı yine iyi ... allah yardımcımız olsun
  • Tüm gsmlere ders olsun şu deprem. Başka bir isteğim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar benim bugün fatura kesim tarihimdi ve 11. ayımı doldurdum taahhütte. 12. aya gireceğim yarın. bugünki rezillikten sonra turkcell'e geçeceğim. zaten bir süredir geçmeyi düşünüyordum. 12. ayda olduğum için geçince kalan günlerin bedelini öder miyim taahhüt bitmeyeceği için? 5-10 güne turkcell'e geçişim onaylasa 20 gün falan taahhütüm kalacak türk telekom'da. o işi nasıl yapacağız?
  • Bu ülkenin başına gelmiş en büyük bela bence Türk telekomdur, ne sabit internet nede mobil hizmetlerinin hiç biri kullanılmamalı boykot edilmeli. Ancak maalesef ki ülkede tekelleştiği için başka alternatif yok.
  • Son faturam doneminde cikmaz ama siz yine de sorun. Bunlarin sagi solu belli olmaz.

• Hala gelmedi TT.Eşimin hattı da TT.Allah korusun acil bir durum olsa kimseye ulaşamayacağız.İstanbuldan binlerce km uzaktayiz bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Saat 14:00'dan beri giden türk telekom saat gece 01:26'da gelmiştir.Bu saatten sonra Türk telekom kullanılmaz uzak durun bugünü zehir ettiler bana.

Tüm Türkiye'de çöktü galiba bende şebeke yok gösteriyor ve bazen şebeke geldiğinde arama yapmıyor bildiğiniz nasıl bir altyapısı varsa çöktü.

Türkcell ve Vodafone sorunsuz aranıyor ama Türk Telekom komple gitti kullanmamak için bir sebep daha.
    türk telekom: öğleden sonra olursa naapsın memurum zaaten akşama ne kaldı yarın bakarlar artık tel mi kopmuşş noolmuş
  • İstanbul Maltepede Oturuyorum hala arama yapılmıyor türk telekomda
  • Adamlar doğru söylüyor. Sorun varsa da genel değil.

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

Daha öncesinde de bakmıştım. Hatta telefonla oynuyordum. Çalışıyordu. Ev İnterneti zaten hiç kesilmedi. Ev/Mobil herşey olağan şekildeydi. Genel bir sorun değil!
  • İstanbuldayım Vodafone Gitti Depremden sonra dakikalar içerisinde internetine 4.5 g ile bağlandım bi sıkıntı yoktu whatsapp dan ulaşıldım ulaştım ....

BEnde birini aramaya çalıştığımda SSID kodu gibi verdi hatayı operatörünüz tüm bağlantıları sonlandırmıştır diye .....
  • Ne oldu turkcele salliyordunuz biz boşuna mı fazla para veriyoruz turkcele

Yok 10 lira daha az yok şöyle böyle . Eşine çocuğuna ulasamazsan böyle günlerde 10 lira fasa fiso.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasscann

İstanbul Maltepede Oturuyorum hala arama yapılmıyor türk telekomda
    Erzurumda çekmiyor şuan TT millet duvarlara fırlatıyor telefonunu İstanbul'da nasıl çeksin hocam

• Kocaeli'deyim hala şebeke yok. Lanet olsun bunlara. Kesilen her vergi kuruşu kuruşuna haram olsun. 2 yıldır TürkTelekomdaydım dedim ki bunlar herhalde düzelttiler çok memnundum. Şu deprem her şeyi net olarak gösterdi. Ocak ayında taahhüdüm bitiyor. Anında Türkcelle taşıyacağım tekrardan. Alsın gb ları başına çalsın.
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Ankara yine gitti TT, gelse bile 4.5G ve arama çalışmıyor!

• Telekom hâlen pert.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.