Bildirim
İstanbul Erkek Lisesi mi Atatürk Fen Lisesi mi?
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tekrar yardımcı olmanızı rica ediyorum. Lütfen boş geçmeyin. Fikirlerinizi benim için önemli...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim senle daha önce bir konuda konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam GSL'yi düşünmüyorsan ( ki ben yine de düşün derim ) ben İEL derim. İEL'in hem sayısal başarısı ıyi hem de sosyal bir okul. Sağlam Almanca da cabası
GSL'nin yüzdelik dilimi %0.03 benimki ise %0.06...
bu sene aflden mezun oldum.herhangi bir sorun varsa çekinme -
merhaba bende bu sene afl'ye gitmeyi düşünüyorum ama not ortalamaları açısından fen lisesinin zor olacağını söylüyolar hep not açısından diğer okullardan farkı varmı bide okul yıkılıcak diyolar siz duydunuzmu böyle bişey -
Evet babam müdürle konuştu seneye yikilacak demişler...
Ben de İELde okuyorum geçen sene girdim ben de, hadi iel mi gsl mi diye düşünmeyi geçtim, fen lisesi düşünen bir insan asla gslye gitmemeli. Sayısal kafa gslde kendine İELdeki veya bir fen lisesindeki kadar rahat yer bulamaz . Her neyse, ben iel derim afl den ise, ben fen lisesi istemediğim içim yazmamıştım aflyi, yatılıyım ben de ielde. Bir kere almanca öğreniyorsun + fen liseleri bana hep kasıntı gelmiştir bilmiyorum neden + birsürü sosyal etkinlik ve kulüp var galiba fen liselerinde bu kadar yok ve ielin bir ruhu var, kocaman bir sarı siyah camia var. Sorun olursa mesaj atabilirsin :) -
Üniversite sınavlarına okul puanı etkisinden dolayı yeni dönemleri çok zorlamıyorlar diye biliyorum.Ben 80 ortalamayla dönemde ortalardayken alt dönemlerde sonuncular 80 yapmış mesela.Artık dersler daha hafif olsa gerek.Okul zor ama çalışıp da yapamayanı görmedim.Madem yapmışsın puanını derslerine çalış ortalamanın yüksek gelmemesi için hiçbir sebep yok.
Okul yıkılcak diyorlar evet ama inşaat ne zaman biter veya ne zaman başlar bilmem.Kız yurdu ve yemekhane yeni yapıldı.Eğer yatılı kalcaksan çok da sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kökikibölüiki -- 18 Temmuz 2014; 21:51:16 > -
Aslında ikisi de devlet lisesi çok da abartmaya gerek yok. -
Teşekkürler bilgilendirdiğin için
Son nakilde AFL geldi..Cagaloglunu kazanmistim.Mf seçip mühendis olmayı dusunuyorum.Sizce doğru tercih mi yaptım? -
Eğer sıkıya gelemem dersen bilmem ama biraz dişini sıkarsan doğru yerdesin merak etme..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufas -- 8 Eylül 2015; 1:58:57 >
Hocam size pm atamıyorum,hata veriyor.Facebook linki veya telefon numarasını özelden atabilirmisiniz?(iki mesaj arası 20sn beklenmeli diyor.10 saat önce denediğimde de aynı hata,şimdi de aynı hata.bu arada ismim burak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X