Şimdi Ara

İstanbul Erkek mi Galatasaray mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanım 497.7399, yüzdelik dilimim ise 0,02.Eğer bu iki okulda okuyan birileri varsa okullar hakkında bilgi almak isterim.İkisi arasında kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde puan 497,xxxx dilim 0.02 ben Galatasaraya gideceğim çok iyi bir okul. PM den ulaş istersen baya bilgi topladım gsl hakkında
  • Tebrikler,GSL hakkında @Cognomentum ve @Macbethvary 'den de bilgi alabilirsin normalde ben de verirdim de tatile gidiyorum
  • Forum gsl li dolu

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Aynen bu arada sayısalcıysanız gitmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Aynen bu arada sayısalcıysanız gitmeyin

Ben zaten ifl de okuyorum. :) Annem istanbul büyük şehir diye göndermedi. İzmire yanıma taşındılar.

Edit :Siz nerede okuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 11 Temmuz 2014; 0:26:30 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Aslında ben liseye geçicem. Gal/aaal/özel düşünüyorum. Gsl hakkında tm de başarılı olduğunu biliyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mi Bursa mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galatasaray kesinlikle. iel çok kalabalık bence gerek yok, gsl de hem galatasaray üniversitesine iç geçiş şansınız var eğer ygs-lys de batırırsanız
  • Sakın marka olduğu için söylediğimi sanma. Gerçekten çoğu yönden GSL daha üstün. Kesinlikle GSL..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancavus38

Sakın marka olduğu için söylediğimi sanma. Gerçekten çoğu yönden GSL daha üstün. Kesinlikle GSL..!

Gs nün ortaokulundan 50 kişi geliyor ya onlar sbs den kaç almış
    Ve onlar sizden bilgili mi ? Yoksa kötü mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: hasancavus38

Sakın marka olduğu için söylediğimi sanma. Gerçekten çoğu yönden GSL daha üstün. Kesinlikle GSL..!

Gs nün ortaokulundan 50 kişi geliyor ya onlar sbs den kaç almış
    Ve onlar sizden bilgili mi ? Yoksa kötü mü?

Şato dan gelenler sbs ye girmezler zaten gidecekleri lise belli olduğundan...

Doğal olarak sınavla gelenlere göre çok daha zayıftır eğitimleri...

Sonuçta ilk 400-450 sıralamasıyla girilen bir liseden söz ediyoruz...

Fransızca bilerek gelir ilköğretimden olanlar, lakin sbs liler hazırlığın ilk dönemi sonunda onlara yetişirler...

GSL ayrı bir kültürdür...

Gidemeyenlerin yada gidecek puanı olup gitmeyenlerin içinde hep ukte olarak kalır... (Yeğenim ABD de doktora talebesi, zamanında gitmedi GSL ye Kadıköy fene gitti, otuzuna geldi hala "keşke" diyenlerdendir)

• GSL geliyorsa kesin gitmek lazım bence. Yeri ve ortamı harika. Fransızca ve italyanca öğreniyorsun. Birde üniversite sınavı (xxs) kötü geçerse GS üniversitesine gitme şansın var...
  • Okulun kontenjanı 120 100 ü dh forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: emirates60

Okulun kontenjanı 120 100 ü dh forumdan

GSL kontenjanı 100 dür...

Bu arada İEL 240 dan 170 e düşürmüş kontenjanı...

Çok güzel bir gelişme...

Okulun fiziki şartları o kadar yoğunluğu kaldırmıyordu...
  • İki okul da birbiriyle baya yarışacak nitelikte, İELde okuyorum ve geçen sene yerleştim yatılı olarak. İlk tercihim GSL idi tutmadı iyi ki de tutmamış. Sayısal düşünüyorsanız İEL daha uygun bir tercih derim ben. :)
  • Sayısalcıysanız gelmeyin bize sayısal sinifimiz yok zaten ya bizim sayısal derslerimiz yok ( fen,matematik vs.. derslerimiz yok tek okuduğumuz şey nasıl Fransız olunur) şaka bir yana bu sene lysde 2 mf türünde en çok net yapan bizden çıktı.Sayısalın her alanında ılk onda 2 kişi var. Bütün alanlarda toplam ılk 10da 10 kişi var.Kısaca üni başarısı kötü , sayısalci çıkmıyor diye gslyi secmiyorsaniz büyük hata ediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Macbethvary

Sayısalcıysanız gelmeyin bize sayısal sinifimiz yok zaten ya bizim sayısal derslerimiz yok ( fen,matematik vs.. derslerimiz yok tek okuduğumuz şey nasıl Fransız olunur) şaka bir yana bu sene lysde 2 mf türünde en çok net yapan bizden çıktı.Sayısalın her alanında ılk onda 2 kişi var. Bütün alanlarda toplam ılk 10da 10 kişi var.Kısaca üni başarısı kötü , sayısalci çıkmıyor diye gslyi secmiyorsaniz büyük hata ediyorsunuz

Bence de gsl ye gidin artık anadoludan fen lisesine geçiş yapabiliyorsun. Gsl den memnun kalmazsan fen lisesine falan geçiş yapabilirsin?
    2013 te o geçiş yoktu. O yüzden gsl de yapamazsam anadolu lisesine gitmeyeyim diye fen lisesi istedim. O kadar puanı bir sene sonra almış olsam şuan gsl yi tatmış olacaktım. Memnun olmamışsam da ifl ye galan gelirdim. 1 sene fazladan eğlenmiş olurdum. Zaten hemen mezun olmaya ne gerek var ki. Bir yere mi yetişeceksiniz

Gsl ye nakil oluyor mu? Oluyorsa 10. Sınıfta nakil oldum diyelim ama fransızca bilmiyom. Hazırlıktan mı başlatıyorlar( böyle çok saçma oluyor olmaz herhalde)
    (Merak ettim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 18 Temmuz 2014; 20:30:46 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.