Şimdi Ara

istanbul gelişim üniversitesi uçak mühendisliği nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet 4 yil bir binaya gidip geleceksiniz hocam onu da düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hayatta hiçbir üniye laf atmam ama gelişime atarım. Gelişim çok kötü bakın. Avcılarda e-5'in yanına sanayi binalarını satın alıp içlerine sınıf döşeyip milleti okutuyorlar. Hadi diş falan okursanız okuyun da başka bir şeye asla. Adamlar eski vestel binasınu alıp onu da okul yapmış ya bildiğin sanayi hani kampüsü yok okul değil cezaevi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliyagiizzz A kullanıcısına yanıt
    Bu bölümde tanıdıklarım var hepsi memnun. Ben girdiğim sene yazmadım ama yazsam da 1k ile kaçırırdım. Eğer itükktc treni olmasaydı kesinlikle yazardım şansımı denerdim.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam bildiğim kadarıyla gelişim uçak mühendisliğinde abet akreditasyonu var bu yurtdışı için iyi avantaj. üstelik bu abet denilen şey sanırım sadece 5-6 ünide var koca türkiyede(odtü,itü,boun,hacettepe olması lazım) gelişim bunların arasına nasıl sıyrılıp girdi ayrı merak konusu. okulu hiç gördünüz mü bilmiyorum ama kampüsü çok kötü s.k gibi gökdelen dikmişler sadece. bence onun yerine ytüde gelen elektrik , kimya , metalurji , gemi veya marmarada makine falan okumanız size daha çok yarar sağlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Parayı veren düdüğü çalar. Abet öyle de aman amanlık şey değil.

• Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Uçak mühendisliği açıldı bu sene.Eğitim iyi,şehir iyi,havalimanı var üniversitenin.Şansını dene

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam istanbulda istiyordum da

• Şu sıralamayı yapıp Avcılar ambarlı ve yakuplu arası bir yerde okuyacaksınız kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük bu olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.