Şimdi Ara

istanbul gelişim üniversitesi uçak mühendisliği nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul gelişim üniversitesi uçak mühendisliği nasıldır? mezun olduktan sonra işe alım imkanları ve üniversitenin yurt dışı imkanları nasıldır okunur mu kısaca

• aliyagiizzz A kullanıcısına yanıt
    Teknik olmayan üniversite de mühendislik okunmaz. Endüstri gibi osuruk bölümler harici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeternusLux -- 19 Temmuz 2024; 0:47:41 >
  • 29k sıralama yaptım 26k ile yıldız teknik var ona tutmaz gözüyle bakıyorum. alternatif arıyorum hocam bölümden kurtarmaz mı ya da marmara makine nasıldır

• tıp

Gazi makine

• istanbulda okuyacağım önerebileceğin üni var mı başka

• ah keşke olsa ama 26kdan gerilemesi zor gibi diyorlar hocam

• Ytü gemi inşa mühendisliğine bakabilirsin hocam eğer uçak alanında çalışmak istiyorsan emin ol bu bölüm tüm gereksinimleri sağlıyor.3.Sınıfa kadar tüm dersler neredeyse uçak mühendisliği ile kesişiyor,ileride bir uçak mühendisi olarak calismak istersen bu bölüm kesinlikle sorun yaratmaz
  • aliyagiizzz A kullanıcısına yanıt

girersin yaz sen

• hocam gelişim yazma onun yerine ytüde bir bölüm oku
  • iyi bölüm kötü üniversite iyi üniversite ortalama bölüm ayrıma geldi yine konu? bu kararsızlık biraz düşündürüyor beni sağolun yine de

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

hocam dediğiniz aklıma yattı biraz araştıracağım bunu sağolun ve geçişlerde sıkıntı yaşanma ihtimali var mıdır gemicilik hiç ilgili olduğum bir alan değil

• Uçağı falan boşver sadece havacılık sektöründe tıkalı kalırsın yıldızda gelen bir mühendislik yaz yine havacilikta calisirsin birsuru yıldız mezunu dolu havacılık firmalarında makine gelmiyorsa, elektrik,metalurji,kimya müh bak
  • Hocam yildiz 22.7k icin ne onerirsiniz

• Sadece elektrik mühendisliği tutar gibi bölümle ilgili bilginiz var mıdır acaba
  • Ne yaptın hocam
    26k ya köklü üniversitelerde bi bölüm bak bence
    İllaki İstanbul istiyorsan marmaraya bak çok daha iyi olur
    Veya YTÜ wlektrik de iyidir
  • Ytü elektrik öğrencisi bulmaya çalılıordum hocam
  • İstanbul gelişim üniversitesinin kampüsü yok. Hani bildiğin yok. Ben hep görüyorum o tarafları ama hani gelişim cırt
  • o sıralamaya o üni okuma sakın tıp geliyo gelişim diyon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.