Baby_Lee arkadasım biz NoThing clanı olarak guild lvl i (2lvl%30) clan 22+ dır ve suan full dür bizide uniona alırsanız sevınırız ( yada oyunda oldugunuz saati yazarsanız biz size ulaşırız) şimdiden tesekkurler
aynı seyi 50 kere yazmana gerek yog baby bu forumda mı ki cogunluk la online oluyo zati pm atarsın
ya baksana benim istanbulda char var ama almazlar seni alt guild e bissuru alt guilidi var zaten
Yok daha 2 tane daha var alınacak yan Guild.. ama Baby_Lee Bu Foruma Girmez.. Ben Oyuna Girdiğimde Sölerim ona..
ben istanbul guild indeyim . baby_lee nn kendi forum sitesi var oraya msj atarsan alır heralde al siteyi veriyom
thecruel ilk senın soledıgene cwp werıyım o 2tane yazmanın sebebı bilmiom ama zaten arkadaslarda oraya yazmıstı Turktelekomun sorunu yuzunden 2 kere tıklamısım onu yuzden oldu ozur dilerim
2.si ahmetcan a solıyım Baby_Lee alcam demıstı zaten ben sadece onu oyunda kacgundur goremıom bu yuzden PM de atamıodum bu sitede cok istanbul guildinde olan oldugu ıcın babylee ye soler die dusunmustum
yanı onun oyuna gircegı zamanı soleyın siz bana yeter simdiden saolun
evet haklısın bu sıralar oyun a girmiyo herkes soruyo dediğim gibi forum a msj at sen genede
Oyuna oda giremiyo uzun zamandan beridir.. Çünkü Konuştuğumuzda Çok lag ve dc oluyormuş. [BEnde de aynı nedense, TT'ye ] İnternet düzelinceye kadar girmeyecek galiba.. Zaten girilse bile kasılmıyorki lag'tan..
tamam beyler saolasınız ben Baby_Lee nin sitesine yazdım hepinize eywallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme